Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Четири сценария за разпада на САЩ
Колумб тръгнал за Индия,но се загубил.Индианците го намерили,но после съжалили.Хамериканците купили Манхатън за 24 долара и малко по-малко стигнали до Канада.Коренното население настанили в приюти в пустини и за благодарност на Колумб кръстили целият континент на Америко.После се настанили временно в Тексас и част от Калифорния,обещали че ще платят за Аляска,но превзели част от Френска Канада.Малко им дошло и чрез собствените американски интереси,започнали износ на демокрация в Афганистан,Иран,Ирак и Малък Чардак.Дувара ми на вилата е по-стар от тяхната демокрация.Всяка империя се самоизяжда.Ще дойде и тяхното време.
Re: За русофобията - част ІІ
P!nk fan написа:Неведнъж е повдиган въпросът за смяна на кирилицата ни с латиница. Преди 4 години се разрази доста силна полемика по въпроса, отношение взе и тогавашния президент Петър Стоянов с обидния за всички българи призив навръх 24 май да се дискутира за преминаване към латиница. В дъното на тогавашните призиви да сменим кирилицата си беше австрийския професор Ото Кронщайнер. Същият този професор беше нееднократно канен да вземе участие в публичен дебат по темата, вкл. и да участва в Международната научна среща „Българистика 2001“, но така и не се появи сред учените, предпочете медийните изяви, говорейки глупости пред жадните за скандал журналисти.
Този професор няма много австрийска фамилия.
През 1945 ако бяхме попаднали в американската зона на влияние а не на руската,сега стандарта ни на живот щеше да е като на западноевропейците.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Ето за тези платени червени дрони на другаря Кутев се говори из медиите тези дни. Това са едни рубладжийски псета и блядове, които за идеите на партията-майка и 1000-та левки от другаря Кутев са готови да продадат и майките си дори. Гади ми се от такива душевно нечистоплътни индивиди.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- unclesambg
- Контакти:
Имах един колега шотландец който на CeBit 2006 ми каза: Помни ми думите - ще се наложи да учим китайски!
Те са на всеки километър
колкото и да тролат няма да променят реалноста че БСП загуби изборите в десете най големи български града.

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
За мен няма такива понятия като русофили, русофоби, американофили, американофоби и други фили и фоби. За мен най-важна е България. И съм против всички простотии изписани от всякаквите фили и фоби, как едните са ни приятели а другите - врагове. Ясно е, че всеки си гледа интереса и никой няма да ни помага заради едните хубави очи и жалките опити да убеждават в нещо такова са смешни и ми е жал за тези, които им се хващат.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:Едва ли и самите американци подобна тема ги вълнува толкова, колкото българите, на които всичко им е наред, живеят си като крале и единственият им проблем е ще се разпада или не САЩ.
Поредните форумни пръдни на другарите от "зараждащото се русофилско движение" които ще направят услуга на всички ако имигрират кой за Русия, кой за Корея.
Тебе ще те изпратим за САЩ, такива като теб не са нужни за просперитета на България.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Е те тяхната столица е масква! Тяхната родина е раша
Искат да излезем от Европа и да отидем в Азия при казахстан 

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

electroface написа:Според мен няма пък да се разпаднат. 80-сетте и 90-сетте икономиката им беше притежание на японците, а сега е на китайците!![]()
Не мисля, че китайските ръководители биха искали да изгубят пазар за милиарди долари - къде другаде ще намерят такава деградирала общност от дебели консуматори, поглъщащи безропотно всичко, което им се предлага....
А КНДР ако си мисли, че Русия и КНДР ще са новите суперсили, жестоко се лъже. Китай е новата суперсила, момчета....
Аз се радвам за Китай, от Китай може само да се учим, както от Русия и КНДР.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.