sin4ec написа:Tommi написа:Най-вероятно договорката е ЦСКА да плати премия срещу правото, но не и задължението да купи играча до определена дата. Защото в противен случай нищо не пречи беройци да не ви чакат, а да се споразумеят с друг клуб (дори да е за по-ниска цена) и да го продадат, при съгласие от страна на футболиста. Но Христов има желание да играе при вас и по този начин се стига до компромис, от който и трите страни са доволни.
Това е вероятно и звучи логично и разумно, но какво става с момчето, ако остане в Берое? Сега нито тренира като хората, нито играе в контроли, бъзикат го там... А щом и на трите страни желанието е той да е в ЦСКА, трябваше да е на лагера на ЦСКА отдавна! Та толкоз ли някакво капаро не можаха да дадат ЦСКА-50 кЕ примерно и да го вземат, пък ако не стане сделка да си останат за Берое? Не е читаво нещо в схемата-не че съм загрижен за двата отбора и за Христов, но съгласете се-никак не му е розова ситуацията в момента, адски е неприятно.
Sin4ec, с оглед на последните години никой няма да ни даде футболист за капаро... докато не преведем цялата сума на Берое, няма да получим Венци. Хората са си напълно прави и аз да бях от Берое и да работех в техния клуб, като видя как се работи последните години в ЦСКА и аз няма да го пусна докато не преведат всичко, камо ли да го им го дам чрез превод от капаро. Той ако искаше вече да е напуснал Берое, ето Домуса му предложи на ръководството 500к лева и те отказаха ( както Берое като клуб, така и Венци ). Били го бъзикали, ами Гарет преди да отиде в Реал, дали не са го бъзикали съотборниците му..