florentin_petre написа:Аз съм ЦСКАР и желая доброто на клуба, но Лупи колкото и да е добър вълк си е вълк, а както знаем козината си менят а нрава НЕ. Това е моя отговор. Преди години когато го замеряха с бутилки на Армията се помолих тоя никога повече да не стъпва там дори като фен. Сега чета RED BULL, Жеваго, 7 мастити бизнесмена, отделно 50 богати фена на ЦСКА които ще помагат, хмммм тази приказка звучи прекалено хубаво за да е истина. Като видя договорите, спонсорите и бюджета тогава ще повярвам. А и за Стойчо този човек колкото и да го обичам ме дразни само с едно че унищожава талантливите юноши на клуба, стига с тези бразилци и португалци пак старата песен толкова ли сме богати че само да купуваме, кога ще продаваме, за последните 10 години един Сашко Тонев само това е срам, срам, срам.
Аз не разбирам защо толкова коментирате Томов, като той заяви, че няма да участва в управлението на клуба. Разбира се, че има далавера и за него от делото срещу Митал, ама не вярвам той да ръководи парада в ЦСКА.