ivan56 написа:
Аз за какво и говоря ,тя за публика и песни ми говори.
п.с.Играй си с куклите футбола го остави.
Примерно, щяхме да се гордеем с отбора, че си остави сърцето на терена, разбирач!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:
ralka_levskarka написа:ivan56 написа:
Примерно, щяхме да се гордеем с отбора, че си остави сърцето на терена, разбирач!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
tsonpen написа:
Не става дума дали е бил груб, а че спаси поне 50%-ов гол с напълно умишлено спъване малко преди наказателното поле. Твърдя, че нямаше кой да изпревари Безяк, останалите двама бяха на подобна отдалеченост от голлинията, но встрани и вероятно нямаше да могат нищо да направят. Само вратарят или самият Безак можеха със сигурност да осуетят гола. Такова брутално спъване се прави само ако няма друг начин да бъде спрян играч. И това е началато на мача, още няма нерви.
И за какви зелени очила говориш? Безяк беше спънат пред нашата трибуна, Моци около средата на телена и доста по-далеч. Признавам, въобще не видях положението на румъница. Сега като видях видеото се съгласих, че червеният картон би бил основателен.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:ralka_levskarka написа:ivan56 написа:
Много сте ми странни Подеунци до оня ден ги псувахте,този да си ходи тоя не ставал и с един мач вече са богове.
А и Митов национален герой.И с какво се гордеете от два истински мача единия го загубихте а другия късмета в добавеното време ви покри.
ivan56 написа:ralka_levskarka написа:ivan56 написа:
Много сте ми странни Подеунци до оня ден ги псувахте,този да си ходи тоя не ставал и с един мач вече са богове.
А и Митов национален герой.И с какво се гордеете от два истински мача единия го загубихте а другия късмета в добавеното време ви покри.
Viv.Brooke написа:Георгиев, шегуваш се за таените надежди за титла, нали? Не знам дали има някой трезво мислещ, който да вярва в чудеса. Левски просто ще си вземат мача
Окей, край на темата. И за мен е затворена страница и честно да си призная - тази загуба не ми тежи!
ralka_levskarka написа:ivan56 написа:ralka_levskarka написа:ivan56 написа:Аз за какво и говоря ,тя за публика и песни ми говори.
Къде пише, че ги правим богове, ве? Стегнете се малко, какво сте се разложили като трупове?! Псувахме ги, защото се влачеха като пълни м*рди и това не ни харесваше, а в мачът срещу Берое се видяха сълзи, видя се, че на тия хора може да им пука за тоя отбор, аз видях един Жоао Силва, който около 2 мин стоеше с наведена глава и не можеше да ни погледне. Онази вечер видях как един Михелич, играч, който е под наем, може да се разплаче, как един Рамос може да направи същото.. Кажете честито и пътя. Аз нямам за какво да се извинявам!
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
hijack1 написа:И вие до оня ден пеехте, че нямате отбор за Европа, по-добре да не играете и т.н., но само след няколко мача при Митов много се ентусиазирахте нещо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта