Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

carlsberg
Контакти:

Re: Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Мнениеот carlsberg » 09 мар 2013 23:29

Adramelech написа:
carlsberg написа:Видях и вчерашни лайна,да се бият с полицаи.По мое време,щеше да има ТВУ...

Важното е, че няма сериозно пострадали, макар че пукната глава си е доста сериозно... Докато има такива индивиди (без значение от цвета, защото ги има във всички агитки), такива като теб ще ги е страх да си водят децата на мачовете и хората ще се чудят защо няма хора по стадионите.

Дъщеря ми е на пет години.Последните три години,не е пропуснала мач на Ботев.Но след този мач,ще се замисля...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 мар 2013 23:31

carlsberg написа:А ти беше ли на мача,или пишеш наизуст?Защото аз бях...Повярвай ми,не е приятно да замерват децата ти с ракети и камъни.

Не бях на мача, защото нямах възможност. За това ти пуснах клипа, защото ясно се вижда цялата ситуация. Вижда се как от агитката на Левски вадят някакви жълти парцали (не ги знам какви са) и как 20-тина фена на Ботев бягат към оградата и почват да мятат павета, които разбиват няколко глави и тогава от агитката на Левски почват да бутат оградата и да ви връщат жеста.

Що се отнася до камъните - знам, че не е приятно, защото съм го изпитвал, но не може да очакваш ти да мяташ по другите павета и те да седят и да ти ръкопляскат, нали?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 09 мар 2013 23:33

После защо нямало хора по стадионите....
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 09 мар 2013 23:37

Железните фенове на Левски бутнали оградата пък ги спрял кордон на ушев -смях що не влязохте на ТИ ?

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 09 мар 2013 23:38

Adramelech написа:
carlsberg написа:А ти беше ли на мача,или пишеш наизуст?Защото аз бях...Повярвай ми,не е приятно да замерват децата ти с ракети и камъни.

Не бях на мача, защото нямах възможност. За това ти пуснах клипа, защото ясно се вижда цялата ситуация. Вижда се как от агитката на Левски вадят някакви жълти парцали (не ги знам какви са) и как 20-тина фена на Ботев бягат към оградата и почват да мятат павета, които разбиват няколко глави и тогава от агитката на Левски почват да бутат оградата и да ви връщат жеста.

Що се отнася до камъните - знам, че не е приятно, защото съм го изпитвал, но не може да очакваш ти да мяташ по другите павета и те да седят и да ти ръкопляскат, нали?

Какви павета?Ти имаш ли представа колко беше най-близкото разстояние между феновете на двата отбора?

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 09 мар 2013 23:39

Adramelech написа:

Що се отнася до камъните - знам, че не е приятно, защото съм го изпитвал, но не може да очакваш ти да мяташ по другите павета и те да седят и да ти ръкопляскат, нали
========
Не знам каква беше причината.Стана точно преди първия гол(дори не го видях)Вашите се опитваха да съборят оградата,после нашите налуха...Повярвай ми,няма как да хвърлиш камък от ТИ до сектора за гости.Сектора беше отворен допълнително,и нямаше бултраси.А ракетите падаха на2,3 м от нас.Предпочитам да вярвам на очите си

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 09 мар 2013 23:46

carlsberg написа:========
Не знам каква беше причината.Стана точно преди първия гол(дори не го видях)Вашите се опитваха да съборят оградата,после нашите налуха...Повярвай ми,няма как да хвърлиш камък от ТИ до сектора за гости.Сектора беше отворен допълнително,и нямаше бултраси.А ракетите падаха на2,3 м от нас.Предпочитам да вярвам на очите си

Само дето си бил на мача. Папагелчетата или сте тъпи или слепи или нагли лъжци.

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 09 мар 2013 23:48

MainEventer написа:
carlsberg написа:========

Само дето си бил на мача. Папагелчетата или сте тъпи или слепи или нагли лъжци.

Не се намествай в чужд разговор!Не е възпитано!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 09 мар 2013 23:49

Дразнещо е как изопачавате всичко.

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 09 мар 2013 23:50

MainEventer написа:Дразнещо е как изопачавате всичко.

Нищо не изопачавам,винаги съм бил реалист!

Върни се в “Левски”