Левски - Черно Море (Купа на България)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Левски - Черно Море (Купа на България)

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 17:50

Teo написа:
MORSKI написа:За какво да ти се обиждаме, това е истината. В тоя мач реално, ако не беше Пламен Илиев си вкарвахме поне 1-2 гола. Много сте зле в защита и реалният резулат беше 4:2...
А, че нямаме нападател е повече от видно., Но поне не играхме бетон отзад както все ни обвинявате., АКо бяхме излезели за 0:0 щяхте да биете максимум с 2 гола... И мачът щеше да е съвсем друг.

Морски може да говоря глупости и неадекватни мнение, но то си много бетониран брат, дошли да играят отворен футбол без централен нападател?! Ако играехте бетон мача отиваше като тоя във Варна с нас.... по-добре да не бяхте идвали в София и напишат едно 5:0 служебно...

бетониран :lol: Това ли е новият хит в детската градина. ВИж се бе, целият форум ти се смее. Ти си мега не в час, ама мега. Чат ли си? Точно ти да говориш какви били другите е хипер смешно. Толкова си далеч от реалностите, че даже Пегъзи Музовски е по-нормален от теб...
Мега зле си човек. Да, играем без типичен нападател поради простата причина, че нямаме такъв. Паломино е с контузия, Манолов не е чиста деветка. И какво да се затворим ли? Какво ти обяснявам на теб, толкова си далеч от нещата, че няма накъде повече
Последна промяна от MORSKI на 02 дек 2012 17:52, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2012 17:50

"Teo" Просто приеми, че Левски е доста по-силен отбор от вашите и за това се получава разликата в двата мача. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2012 17:51

MORSKI написа:
Teo написа:
MORSKI написа:За какво да ти се обиждаме, това е истината. В тоя мач реално, ако не беше Пламен Илиев си вкарвахме поне 1-2 гола. Много сте зле в защита и реалният резулат беше 4:2...
А, че нямаме нападател е повече от видно., Но поне не играхме бетон отзад както все ни обвинявате., АКо бяхме излезели за 0:0 щяхте да биете максимум с 2 гола... И мачът щеше да е съвсем друг.

Морски може да говоря глупости и неадекватни мнение, но то си много бетониран брат, дошли да играят отворен футбол без централен нападател?! Ако играехте бетон мача отиваше като тоя във Варна с нас.... по-добре да не бяхте идвали в София и напишат едно 5:0 служебно...

бетониран :lol: Това ли е новият хит в детската градина. ВИж се бе, целият форум ти се смее. Ти си мега не в час, ама мега. Чат ли си? Точно ти да говориш какви били другите е хипер смешно. Толкова си далеч от реалностите, че даже Пегъзи Музовски е по-нормален от теб...

да добре, мерси че ми отговори на отворения футбол който практикува великия варненски клуб - Черно море.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2012 17:52

На стената на срама:
от Xamy на 29 Ное 2012 08:52
Че те Левски си изхабиха головете до края на полусезона.

0:0
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от russia на 29 Ное 2012 10:23

blue avalanche написа:Ке им сдерем гьона!

След подобни закани обикновено става това
1:0 или 2:1 и интригата за реванша остава!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
от JORO_BAD на 29 Ное 2012 10:39
За съжаление, любимият ми Левски в момента е в такова плачевно състояние, че ми се иска да бъда оптимист, но ми е много трудно и ще бъда умерен. Вече почвам с думата АКО, Илиан мотивира футболистите и избере ,,правилният" състав, можеме да разчитаме на победа, но минимална и с оглед слабата защита 2:1 или 3:1.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от levskar_95 на 29 Ное 2012 22:20
1:2 и Илиянчо да си ходи !!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
от BadBoy на 02 Дек 2012 00:16
Морето ако не се оголят и играят дефанзивно в мача ще има макс 2 гола, иначе като прогноза давам 2:1

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2012 17:53

Играчи на мача:
ДЪЪЪЪЪЪСТЛИИИИИ МЮЮЮЮЮЛДЕРРРР
ВЛААААДООООО ГАААААДЖЕЕЕЕВ
ПЛААААМЕЕЕЕЕН ИЛИИИИИЕЕЕЕВ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2012 17:53

Teo написа:
да добре, мерси че ми отговори на отворения футбол който практикува великия варненски клуб - Черно море.

Сравнение с мега футобла, който демонстрира мега гиганта ЦСКА преди 2 месеца на Тича, Черно море днес си беше даже Барса

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2012 17:53

THE G.A.M.E написа:"Teo" Просто приеми, че Левски е доста по-силен отбор от вашите и за това се получава разликата в двата мача. ;)

Силни сте колкото да не ви бием с разлика :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 дек 2012 17:54

blue avalanche написа:Играчи на мача:
ДЪЪЪЪЪЪСТЛИИИИИ МЮЮЮЮЮЛДЕРРРР
ВЛААААДООООО ГАААААДЖЕЕЕЕВ
ПЛААААМЕЕЕЕЕН ИЛИИИИИЕЕЕЕВ!

Пламен Илиев можеше сам да си вкара гол в края. За мен по-скоро Жоао Силва заедно с Мюлдер са играчи на мача

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2012 17:54

delqnski47 написа:Ами нашата защита е допуснала НАЙ-МАЛКО голове в шампионата като добавим и факта,че си изиграхме всички тежки гостувания!Вие преди дербито само бихте,но нищо не играхте и аз бях сигурен в победата тогава и победата си беше повече от нормална!
Иначе аз винаги съм се възхищавал на критериите ви за ''уреден мач''! :lol: Жалки,по -жалки,най-жалки... :lol:

Виж, Левски е много по-добър отбор, с много по-добри играчи от вас в момента ... И в онзи момент бе така.

И това ще ви се изкристализира пределно ясно още в следващият мач.
Дано само договорката да не е, вие да ни върнете ... Искам честен мач, в който без съмнение ние ще вземем убедителен успех, просто защото срещу законите на футбола не се вика. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 02 дек 2012 17:56

Илиан лека полека напипва състава. Явно е имало натиск да пуска Марсиньо, ама след като всички разбраха, че не му се играе, почна да напипва правилните хора. Това със Станислав Ангелов като централен срещу Лудогорец си беше много груба грешка, която ни коства мача.
Силва става само за резерва на Карвальо, ако черния бе играл в целия мач при това му развитие щеше да вкара пак четири гола.
На отбора му трябват четири(пет) силни попълнения - един (евентуално двама) централен, един дефанзивен халф, един читав офанзивен и един нападател. Плюс по-често и смело пускане на Вутов.
Програмата ни е тежка през пролетта (най-тежка от претендентите за титлата), няма какво да се заблуждаваме, но с добри попълнения и прилична подготовка не е невъзможна.

Върни се в “Архив”