Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Мнениеот Levski4Ever » 17 ное 2012 14:46

OOP написа:
zlobul написа:Бе ако загубим и в разград просто няма да остане "неплатен" левскар който да продължи да вярва в тва некадърие което е сграбчило отбора .
Тва тоньо , тва доньо , страхливото тренерче .............абе всичко е брак .

Първо обиждаш ФЕНОВЕТЕ, после и отбора като пишеш Левски с малка буква?!? Аз обичам Левски и дори и да паднем ще продължавам да подкрепям отбора! Интересно ако победим (а аз вярвам, че ще победим) какво ще стане тогава?!? Злоби ще спреш ли да пишеш или продължаваме напред с мача с Етър и как и тях ако не ги бием 7-0 значи сме страхливи и слаби.......идеята е само да се плюе.....Май на тебе някой ти плаща по цял ден да обиждаш Левски, Ръководството и футболистите?!? Поне кажи колко ти дават?!?

Не, че му се водя някакъв адвокат или нещо, но от неговия пост би трябвало да се обиждат само платените фенове, а относно малките букви - той написа "левскар", а не "Левски". :)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 ное 2012 15:00

Дай да си говорим първо , кой е тоньо ? ......изобщо ти наясно ли си къв е тоя ? ...заради заслуги ли съм длъжен да го търпя или заради тва че боко тиквата го пусна с парашут в любимият ми отбор ? .....кое от двете ?
Продължавам да пиша срещу тоньо независимо от резултата в разград . Противен ми е , а и смятам че тоя не става за нищо , но за негово щастие по една или друга причина попадна сред силните на деня . Смятам също , че е от типът хора , които продължават да задушават нацията т.е тоньо е "някой" , защото е получил начален тласък в кариерата не поради неговите способности , а заради баща му . В локомотив са го пуснали с парашута преди 25 год. , сега е същата работа и в Левски . Яд ме е че хора без никакви заслуги ядат хляба на кадърните . Да продължавам ли още да ти обяснявам защо резултата в разград няма никакво значение или да спра дотук ?
Ако съм написал Левски с малка буква е било от недоглеждане , а не нарочно , макар че в поста ми съм написал "платени левскари" а не Левски .

ПП: За гонзо като футболист не съм казал лоша дума , няма и да кажа въпреки дузпата срещу Бате ( не заради тва че я изтърва , а защото не спази треньорското указание ), но след като видях че не става като ръководител , треньор и човек (най-вече) започнах да пиша в същия дух като за тоньо , докато най-накрая се разкара . Защо си мислиш че за тоньо ще е по различно ?.... "словесен линч" до дупка докато не видя как си стяга парцалите от герена или не му ги стегнат .
Мога да те уверя че никой не ми е дал и стотинка да обсъждам всеки ден противният жепеец . Всичко го правя по собствено желание .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 17 ное 2012 15:06

zlobul написа:Дай да си говорим първо , кой е тоньо ? ......изобщо ти наясно ли си къв е тоя ? ...заради заслуги ли съм длъжен да го търпя или заради тва че боко тиквата го пусна с парашут в любимият ми отбор ? .....кое от двете ?
Продължавам да пиша срещу тоньо независимо от резултата в разград . Противен ми е , а и смятам че тоя не става за нищо , но за негово щастие по една или друга причина попадна сред силните на деня . Смятам също , че е от типът хора , които продължават да задушават нацията т.е тоньо е "някой" , защото е получил начален тласък в кариерата не поради неговите способности , а заради баща му . В локомотив са го пуснали с парашута преди 25 год. , сега е същата работа и в Левски . Яд ме е че хора без никакви заслуги ядат хляба на кадърните . Да продължавам ли още да ти обяснявам защо резултата в разград няма никакво значение или да спра дотук ?
Ако съм написал Левски с малка буква е било от недоглеждане , а не нарочно , макар че в поста ми съм написал "платени левскари" а не Левски .

ПП: За гонзо като футболист не съм казал лоша дума , няма и да кажа въпреки дузпата срещу Бате ( не заради тва че я изтърва , а защото не спази треньорското указание ), но след като видях че не става като ръководител , треньор и човек (най-вече) започнах да пиша в същия дух като за тоньо , докато най-накрая се разкара . Защо си мислиш че за тоньо ще е по различно ?.... "словесен линч" до дупка докато не видя как си стяга парцалите от герена или не му ги стегнат .

Бих се съгласил с теб ако не сменяше някои от твърденията си постоянно. Първо обясняваше, че ако загубим в разград ще е ФАТАЛНО, а сега ми пишеш "Да продължавам ли още да ти обяснявам защо резултата в разград няма никакво значение или да спра дотук ?" За другото си прав и аз смятам, че Тонев не е за Левски, но не плюя отбора постоянно. А сега отивам да гледам тренировката на Левски в Разград и да ги подкрепя отново.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 ное 2012 15:15

Ми пак не си разбрал бе пич .
Мача няма никакво значение относно отношението ми към тоньо , а не за Левски като отбор . Това са две различни неща . На какъв език да ти го напиша ?
А преди определен период , коментирах изказването на тоньо , че дори и да загубили , това нямало да се отрази на отбора , което е поредното доказателство за жепейският му манталитет .
Когато Левски губи , винаги се отразява . Ако не на ония лигльовци и техните ръководители , то на някой фенове .
Тва е Левски , а Левски не е "буфер" !

ПП : Ако евентуална загуба от прекия опонент няма последствия за Левски , то май това вече не е Левски и незнам коя изобщо загуба и от кой отбор ще има значение за тях ! Шот в локото са така ...тоя ги бие , онзи ги бие , ама те са си свикнали и трагедии не правят . Та и тоньо май си я кара така ....първо миньоро , после литекс , после лудогорец , после сараево , после хикс с комичния локо софия , после загуба от онея ...е кво правим ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2012 18:44

Този мач е ясен:чиста победа за Лудогорец!Ако стане някакво чудо,може да направите един Х!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2012 18:53

BRF написа:Този мач е ясен:чиста победа за Лудогорец!Ако стане някакво чудо,може да направите един Х!

И срещу Ботев Враца беше много ясен ;)
П.С. и двамата знаем, че когато Левски и ЦСКА са смятани за най- слаби, то точно тогава те са най- силни.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 ное 2012 18:56

ralka_levskarka написа:
BRF написа:Този мач е ясен:чиста победа за Лудогорец!Ако стане някакво чудо,може да направите един Х!

П.С. и двамата знаем, че когато Левски и ЦСКА са смятани за най- слаби, то точно тогава те са най- силни.

Това по-скоро важи за дербито :)
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 ное 2012 18:57

Много ми се иска да издрапаме поне до Х, а дано! :) САМО ЛЕВСКИ!
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2012 18:59

siniq_fen написа:
ralka_levskarka написа:

Това по-скоро важи за дербито :)

Не мисля. Преди мача с Черноморец ми се опяваше Левски колко слаби били, точно в този форум. Точно тогава аз написах, когато Левски е смятан за най- слаб той тогава побеждава и естествено всичко ми се изсмяха, а после мълчаха да не казвам като какво ;) С Ботев беше същата работа, нека си говорят, аз си чакам мача. Левски утре може да играе добре, кой знае.
П.С. за мача с Черноморец дадох прогноза 1:0 за Левски ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 ное 2012 19:01

Е да де, ама Черноморец тогава бяха много слаби, а ние бихме с кански мъки ;)
Само Левски!

Върни се в “Архив”