ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Modors
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lkfLfwk6OxE&feature=g-all-u[/youtube]

[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]
						Re: Гаджев излиза срещу ЦСКА, Дисципът постави рекорд
chekora написа:Не става дума нито за ритане, нито за настъпване, както твърдеше главният съдия
Делегата е дал фалшивият доклад тогава.За кой ли път се подават неверни доклади

По странно което ще мине на заден план е наказанията за "Левски" и за нашия паляк Павлов.Ако кажа на някой ,че ще му прасна един ще ме осъдят на толкова ,ако наистина го направя
 Ебати смешната комисия ,вън всички изкуствени коси от бфс !
 Ебати смешната комисия ,вън всички изкуствени коси от бфс !ПП:Все още чакам официалната позиция на сайта на бфс ,да видя как са се аргументирали и по какви членове са наказанията.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба! 
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
						Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
edmon_dantes написа:Как го видя това идеЯлно, не знам. Аз ситуацията я връщах сигурно 10 пъти и пак не мога да преценя дали има някакъв контакт или не. Посягане - да, но контакт - не съм сигурен.
Свали си сините очила и я върни още един път.....може да прецениш по правилно..
"Червените" много искат да загубят мача. Всъщност този мач е единствен по рода си, така че приказките ви, че за вас не бил от значение, а за нас - да, са глупости. Този мач винаги е важен. Естествено, че времената са други. Нали знаете, и на Луната да играем пак ще ви бием.

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Фенове на отбор, на когото на година му се опрощават и подминават по няколко провинения, достатъчно тежки изхвърляне от професионалния футбол да не се обаждат по темата.... доста нелепо изглеждат.  

- mertezaker
- Контакти:
т Blue1914 на 17 Окт 2012 22:11
Фенове на отбор, на когото на година му се опрощават и подминават по няколко провинения, достатъчно тежки изхвърляне от професионалния футбол да не се обаждат по темата.... доста нелепо изглеждат.
Обоснови се
 извадки от жълти сайтове не важат
 извадки от жълти сайтове не важатRe: Гаджев излиза срещу ЦСКА, Дисципът постави рекорд
Затова Железничар  и други знаини и незнаини анонимници ще ни мачкат.Съдията не бил разбрал това не било ритник а груба игра.Това е като игра на думи османско робство или присъствие.

edmon_dantes написа:Как го видя това идеЯлно, не знам. Аз ситуацията я връщах сигурно 10 пъти и пак не мога да преценя дали има някакъв контакт или не. Посягане - да, но контакт - не съм сигурен.
И да няма контакт си заслужава 2 мача наказание.
Е може да съм левскар, ама няма какво да си кривя душата - умишлен удар без топка... всичко друго е разтягане на локуми : D :D D

[center] [/center]
[/center]
						 [/center]
[/center]Re: Гаджев излиза срещу ЦСКА, Дисципът постави рекорд
За Гаджев беше ясно. Сега ще се раздуха доста това, което се очакваше още миналата седмица. Ще се раздуха и някак си ще се потули това което за мен има много по-голямо значение, отколкото дали тоя куц кон ще играе. покрива се решението за наказанието за излъчването на мача с Литекс. какво се оказа сега?????
Май някой иска 6 млн за нещо което струва 5000 лв а? или поне така излиза. и затова ли клекнаха изведнъж клубовете на офертата, защото видяха че нищо няма да вземат?

Май някой иска 6 млн за нещо което струва 5000 лв а? или поне така излиза. и затова ли клекнаха изведнъж клубовете на офертата, защото видяха че нищо няма да вземат?