Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Звезда от Пловдив: В България ще играя само за Локомотив!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 юни 2012 17:24

S1914 написа:
Все пак похвална е симпатията му към Локо Пд и нека си остане там. Колкото повече като него играещи със сърце за отбора си толкова по-добре за футбола у нас.

Ами то,по принцип,темата беше затова.За нас,като фенове,това е много важно.
А се почна заяждане на дребно,кой какъв бил,кво станало,кво не станало в предишни години,евромачове и т.н.Даксон е много добър футболист,особено за нашите БГ стандарти.Постоянството му е проблем,но това е проблем на всички футболисти,играещи в нашето първенство,вкл. и чужденците.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
motorbreath
Контакти:

Мнениеот motorbreath » 16 юни 2012 17:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vC1Z8lAjZe4[/youtube]
So sind wir und das ist unser Leben!

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 16 юни 2012 18:37

Няма по-добър в България от Даксон ,когато се разиграе а АБСОЛЮТНО НЕУДЪРЖИМ.
Умее да задържа ,като почне да играе ек на ек не съм виждал защитник който да не си оплете крака пред него ,пасове страхотни, удари, пряксвободни и плюс това отнема доста топки в центъра.Даксон е футболен естет със сърце изгарящо в играта истинско съкровище за Пловдив!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юни 2012 18:41

TSHABALALA написа:Няма по-добър в България от Даксон ,когато се разиграе а АБСОЛЮТНО НЕУДЪРЖИМ.
Умее да задържа ,като почне да играе ек на ек не съм виждал защитник който да не си оплете крака пред него ,пасове страхотни, удари, пряксвободни и плюс това отнема доста топки в центъра.Даксон е футболен естет със сърце изгарящо в играта истинско съкровище за Пловдив!

Точно и ясно !

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 юни 2012 19:19

Не мога да разбера мисленето на повечето левскари - на предните страници един син фен казва, че Дакси постъпва много почтенно като благодари на Левски за добрата оферта но им отказва. Защо и останалите не мислят като него? Защо смятат, че всеки който е поискан от Левски е длъжен на бегом да тръгва към Герена и ако някой се осмели да им откаже се превръща в най-големият боклук? Защо когато се заговори, че Даксон е искан от Левски никой не излезе да каже, че е слабак и на Левски не трябва такъв футболист, а сега когато отказа, изкараха че, не заслужава да е резерва и в Б група? Кога Левски са взимали лош футболист от Локомотив?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 16 юни 2012 21:01

demy27 написа:Не мога да разбера мисленето на повечето левскари - на предните страници един син фен казва, че Дакси постъпва много почтенно като благодари на Левски за добрата оферта но им отказва. Защо и останалите не мислят като него? Защо смятат, че всеки който е поискан от Левски е длъжен на бегом да тръгва към Герена и ако някой се осмели да им откаже се превръща в най-големият боклук? Защо когато се заговори, че Даксон е искан от Левски никой не излезе да каже, че е слабак и на Левски не трябва такъв футболист, а сега когато отказа, изкараха че, не заслужава да е резерва и в Б група? Кога Левски са взимали лош футболист от Локомотив?

Браво добре им го каза.Даксон може би е най-добрия футболист в България.Мисля че Локото ще разчита на него есента заради Европа,а после ще го продава-и така е подобре за Локо.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 16 юни 2012 21:06

Луд съм по Даксон заради невероятния му футболен талан и заради прекрасния Ччовек,който е той самия! Той вече е черно-бяла легенда и завинаги ще остане в сърцата на хиляди Локомотивци! Успех Дакси!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юни 2012 21:09

fire написа:Луд съм по Даксон заради невероятния му футболен талан и заради прекрасния Ччовек,който е той самия! Той вече е черно-бяла легенда и завинаги ще остане в сърцата на хиляди Локомотивци! Успех Дакси!

Това е ми е любимия футболист от Локомотив винаги ще го помня.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 16 юни 2012 21:37

и за мен даксон е наи добрия ни футболист,винаги ми е бил любимец,даже ден преди финала сьнувах,4е ще вкара гол.успех на даксон

Върни се в “Локо Пловдив”