Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот stannn » 30 мар 2012 20:49

дано са доволни сините доносници. Пожелавам им докато съществуват селски отбори да ги бият където ги хванат. Йовов още 1000 години да им седи в отбора, а после още 8 такива като него да го заместят. Подла доносническа измет.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 30 мар 2012 20:49

Туко що гледах видеото от тунела в спортал и направо ме напуши смях как , от това мъгляво видео прецениха че,заслужава още 5 мача наказание !

Полицайте го бутат и дърпат сякаш е някакав парцал а не човек а явно афектирания Нджонго Присо от всичкия расизъм около него + бутилките хвърчащи по него ( за това наказание на Локо Пд няма) и от полицейското насилие ( да те бутат и мъкнат като,парцал си е насилие) размаха ръце и без да иска перна шапката на единия от полицайте и за това се дават 5 мача наказание ... :shock:
Последна промяна от Angoff на 30 мар 2012 20:51, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 30 мар 2012 20:50

deladog написа:Според мен има мащабен заговор срещу ЦСКА и в него участват не само БФС и ГЕРБ, а и УЕФА, ФИФА и ООН. Единствената надежда остава ЮНЕСКО!

Кефиш ли се ? Кефи се Винкел , че ще дойдем с юношките и ще направим раничко и компания СМЕШНИ!

vesi-tedi
Контакти:

Мнениеот vesi-tedi » 30 мар 2012 20:50

Qvno si na hranilka. pri shmatkov.Ti si sram,ma4kat ni a ti mal4ish

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2012 20:50

Арест, седем мача и 1500 лева глоба заради това, че го обиждаха на расистка основа! Направо да го бяха наказали с доживотен затвор без право на замяна при строг режим :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 30 мар 2012 20:51

http://football.sportal.bg/news.php?news=357348

Искам ПОМ...ТЕ от БФС да ми кажат точно в кой момент Присо удря полицая, защото от записа се вижда как двама полицаи дърпат Присо като арестант, и забележете на помощ им се претича и трети, и в момента в който Присо се завърта на единия му хвръква шапката, а и от записа може да се види, че не Присо удря полицая а другия който държи ръцете на Присо.

ЕееееееееееееЙййййййййййййййййййййййййй ПОМ..РИ за пореден път станахте за СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ :!: :!: :!:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 30 мар 2012 21:25, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 30 мар 2012 20:51

deladog написа:Според мен има мащабен заговор срещу ЦСКА и в него участват не само БФС и ГЕРБ, а и УЕФА, ФИФА и ООН. Единствената надежда остава ЮНЕСКО!

ебавай си майката говедо.не си ли чувало бе- теле недоклатено,че говедото квото рине си го мята на гърба.вие се радвате на такива милиционерски постановки,а не гледате скапаняшкия си отбор.
[center]Изображение[/center]

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 30 мар 2012 20:54

Beck's написа:
emarkon написа:Перуката и подлогите в бфс отново са предрусали и си мислят,че са хванали Господ за оная работа...

Тая държава отива ПОДЯВОЛИТЕ, като видите НЕГЪР на улицата, звънете на 112 да го приберът , да го наеб.... и накрая ще го накажат да не стъпва по земята а да лети !
Пичове, държавата ни е полицейска вече, и аз съм виновен , защото гласувах за тая мутра, ама няма да се повтори ..... Перуката да си ...... мамата .
Следващите мачове, така ще направят, че Мораеш да не играе точно срещу рогите !

100% ще прецакат Мораеш. Сега ще почнат да го ритат всички мачове, ако не го контузят то поне 2 жълти картона да му изкарат. Щото като се ядоса и той почва да взиза грубо а на съдията само това ще му трябва.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2012 20:55

В цивилизованите държави в такива случаи на гавра се използва коктейл Молотов :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 30 мар 2012 20:55

Angoff написа:Туко що гледах видеото от тунела в спортал и направо ме напуши смях как , от това мъгляво видео прецениха че,заслужава още 5 мача наказание !

Полицайте го бутат и дърпат сякаш е някакав парцал а не човек а явно афектирания Нджонго Присо от всичкия расизъм около него + бутилките хвърчащи по него ( за това наказание на Локо Пд няма) и от полицейското насилие ( да те бутат и мъкнат като,парцал си е насилие) размаха ръце и без да иска перна шапката на единия от полицайте и за това се дават 5 мача наказание ... :shock:

То видеото е толкова зле, че нищо не може да се види. Ако наистина това е видеото за което са го наказали просто без коментар. На него нищо се не вижда.

Върни се в “Архив”