Посредствен мач , страхлив Черноморец , почти перфектен съдия , закономерно равенство . От играчите с бели екипи единствен Шаешу показа , че иска да спечели мача . Както повелява традицията , след силен мач Асис изиграва няколко посредствени ( да се надяваме , че ще са малко на брой ) . Фо поре го развинтиха , Траян и Николов проспаха втория гол ... утре ще звъня в Централата на Еврофутбол да питам какъв коефициент ще ми дадат , Стоян Колев да пусне гол при удар зад централната линия . Капитана ако има желание , нека да прави разбор . Аз видях 90 минути апатия , посредственост и един уникален Шаешу . Безкрайно съм разочарован ... не от резултата , а от отношението на футболистите към мача . И като гледах физиономията на Херо след мача , ми стана още по-тъпо . Дори и да отида на стадиона в неделя , ще е без "манекенската" фланелка и няма да скандирам в подкрепа на отбора .
Цитирам се , просто за да се види какво съм написал . Защото от цялото ми мнение се спекулира само с маркираното в червено . Бях решил да не пиша повече по темата , но след някои коментари по-горе има вероятност "мълчанието" ми да се изтълкува погрешно . На първо място - и когато съм писал горното , и сега мисля по същия начин . И понеже в доста от коментарите индиректно се атакува основно моето мнение , ще си позволя няколко коментара :
- приятелю , обикновено хора ходят някъде с определена цел - в магазина за хляб , на концерт за музиката , а на стадиона да гледат футбол . Съпътстващите емоции са на заден план . В началото на сезона никой не очакваше това класиране ... но липсата на предварителни очаквания извиняват ли безхарактерното и непрофесионално поведение на доста футболисти в редица мачове . Каквото и да се случи в края на сезона , няма как да съм недоволен от свършеното от Херо ( подчертавам - от ХЕРО .Bartolomej на 19 Апр 2012 20:07
не ве нафта , не си ма разбрал .. аз съм си много доволен , че даже в повече ми идва вече всичко ,щот не съм са надявал и не съм си мечтал , че можем да мачкаме сичките наред ...
ама ми са иска хората да идват на мачовете заради емоцията , а футбола да е на заден план . И в края на сезона , дори и да не се получи нещо , всички да са доволни от Херо и момчетата
- Аз пък и да искам , не мога да се подразня на твоето мнениеpetkan на 20 Апр 2012 00:56
И още нещо - снощи не писах във форума, защото ви се подразних на вас двамата с Миро. Най-вече на него! Едва ли не целият отбор е играл "ганкиното" и повече нямало да си облича "манекенската" фланелка, щото видиш ли наш'те не заслужавалиАко става въпрос, мен сигурно най-много ме е яд, че не взехме трите точки, но такива негативни мнения при положение, че е възможно някои от футболистите ни да хвърлят по едно око във форума, са меко казано неадекватни. За да искаме нещо от тези момчета, ние пък трябва да им отвърнем с повече вяра и любов. Иначе не можем да искаме настроение в играта им. Естествено е, че не са перфектни във всяко едно отношение, но ако бяха, нямаше ли да играят в големите европейски отбори....