NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 18:50

rhaegar написа:А такааа :D

Баси, имали сме Кевин Дюрант във форума, с фейк акаунти

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2012

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 18:53

Явно наистина трябваше да доубясня. Тук се регистирах ЕДИНСТВЕНО И САМО заради мача Лудогорец - ЦСКА от последния кръг на първенството 2012-та година, което щеше да реши титлата. Честно казано, тогава май за последен път толкова съм се палил на български мач. Само, че цензурата тук ми направи ужасно лошо впечатление. Още на втория ден ме бяха нашили с 2 бана и аз се отказах да пиша тук за огромен период от време. И брат ми пишеше тук, също за огромен период от време. Фактически това си беше негов акаунт, понеже аз още на 2рия ден се отказах. После, след 2016-та някъде (или по-рано), аз започнах да се активизирам тук и както виждате повечето теми са мои.
И един реторичен въпрос, като фен на ЛеБрон (през 2013-та година), дали ще бъда фен на Спърс, как мислите ? :Д

П.С.
И те така...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 2012

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 18:57

Тя цензурата и сега си е такава ;)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2012

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 18:59

Buck32 написа:Тя цензурата и сега си е такава ;)

Напротив, говоря ти за неща, които видях с очите си на ш*бания им стадион в Разград, описах го, а за капак на всичко ме нашиха и с бан... Поведението на охранителите им беше под всякаква критика. Удряха се деца и пенсионери...

Нещо да кажеш ?
https://www.youtube.com/watch?v=wtAJOScbw4M
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 19:21

ЛеБрон ще играе ли неска, ве ? Или се е отказал от реализаторския приз, да го еба... Ония ден гледах Ембийд, завалията, само тоя приз му беше в главата.
Изображение

Snatch
Контакти:

Мнениеот Snatch » 07 апр 2022 20:09

Като гледам се очертава ГСУ в първия кръг да играят с Юта или Денвър. Нз Къри колко ще отсъства, ама ако са без него ще е много тегаво.
Keep Walking

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

30

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 20:15

Snatch написа:Като гледам се очертава ГСУ в първия кръг да играят с Юта или Денвър. Нз Къри колко ще отсъства, ама ако са без него ще е много тегаво.

Предполагам, че ще успеят да го вдигнат на крака, но воините вече не са ми сред фаворитите. Предполагам, че отново ще има финал Милуоки - Сънс. Единствено Сиксърс може да избутат Милуоки, ама Нетс... нещо не са ми стиковани още. Иначе Дюрант ще откачи отново в плейофите, в страхотна форма е.
Изображение

Snatch
Контакти:

Re: 30

Мнениеот Snatch » 07 апр 2022 20:21

Drunken_Master написа:
Snatch написа:Като гледам се очертава ГСУ в първия кръг да играят с Юта или Денвър. Нз Къри колко ще отсъства, ама ако са без него ще е много тегаво.

Предполагам, че ще успеят да го вдигнат на крака, но воините вече не са ми сред фаворитите. Предполагам, че отново ще има финал Милуоки - Сънс. Единствено Сиксърс може да избутат Милуоки, ама Нетс... нещо не са ми стиковани още. Иначе Дюрант ще откачи отново в плейофите, в страхотна форма е.

И на мен не ми изглеждат във форма Уориърс. Все пак ще им стискам палци. Финикс са в супер форма и са фаворит, ама нещо не ги виждам на финал. Милуоки пък въобще не ги харесвам и им пожелавам ранно отпадане :)
Keep Walking

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

34

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 20:34

Гръка оцели момента просто. Особено след онзи чудовищен мач на Змията срещу тях... Но просто момента беше идеален... с толкова много контузени.
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 апр 2022 20:38

Нещо не виждам в сметките Мемфис, още се подценяват!
Изображение

Върни се в “Архив”