Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Новината за ЕКТ дойде днес! Случайност?! Напрежението и без това беше покачено, но утре в Кърджали ще достигне точката на кипене! Не изключвам батални сцени, което може би е търсен ефект от Домусчиев! А се оказа, че офисът на бабата е в близост до ромски квартал и единствената джамия в града! Освен това утре щяло да бъде Рамазан! И всичко това е чиста случайност! 

Последна промяна от CSKA 78 на 29 май 2017 20:09, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
гражданин от село написа:CSKA 78 написа:гражданин от село написа:Ще обжалваме ли или не?
Да, ще обжалваме! Виж официалния сайт!
Видях го.А какво може да се очаква от обжалването?
Някой казва ли ти?! Надяваме се на най-доброто, но се подготвяме за най-лошото!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
гражданин от село написа:CSKA 78 написа:гражданин от село написа:Ще обжалваме ли или не?
Нищо не очаквам. Важното е да вземем емблемата. Ако аз съм собственикът на ЦСКА, бих изтеглил ЦСКА за една година в "Б" група. Няма смисъл да им правим на тия диван чапраз след като нямаме шанс за Европа.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
Mitata написа:гражданин от село написа:CSKA 78 написа:гражданин от село написа:Ще обжалваме ли или не?
Нищо не очаквам. Важното е да вземем емблемата. Ако аз съм собственикът на ЦСКА, бих изтеглил ЦСКА за една година в "Б" група. Няма смисъл да им правим на тия диван чапраз след като нямаме шанс за Европа.
То така става тази работа... Иди ми-дойди ми. Изтегляте се за една година от А група, после се "затегляте" обратно, ама каво ви бърка?

седемнамалко написа:Mitata написа:гражданин от село написа:CSKA 78 написа:гражданин от село написа:Ще обжалваме ли или не?
То така става тази работа... Иди ми-дойди ми. Изтегляте се за една година от А група, после се "затегляте" обратно, ама каво ви бърка?
Нека Верея, Славия или Витоша Бистрица "се конкурират" с Домусчиев!
Последна промяна от Mitata на 29 май 2017 20:15, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Lyubaka01 написа:CSKA 78 написа:Брато, явно няма да се откажеш да спориш, и най-вече да си гледаш собствения отбор!
Правилото не е ли за получаване на Про лиценз от нов отбор?! Не знаех, че във ВПЛ играят аматьори!![]()
По-добре недей да пишеш повече, за да не се излагаш!
Ти тъп ли си, какво си?!?! Прочети чл.31, ал.2 от правилника за статута на клубовете, членове на БФС и вземи накрая да млъкнеш за да не се излагаш повече...
Чел съм правилника, брато! Изглежда, че ти си тъп, при това много! 3-годишното правило е за нов клуб, който иска да получи Про лиценз! Стига си спорил! Имате си подфорум, пиши там за евентуалните ви нови попълнения!
- delqnski47
- Контакти:
Sole написа:В Правилата на УЕФА е точно казано,че нов клуб няма право на професионален статут в продължение на 3 години. Така,че още с основаването на новия клуб "ЦСКА-София" се знаеше,че няма как да играе в Европа за следващите 3 години! Просто сега УЕФА наби канчето на неграмотниците от БФС, които искаха официално писмо от УЕФА по казуса "ЦСКА" вместо да си прочетат сами ПравилатаЗа разлика от България в Европа има Правила
![]()
Така,че по всички Правила "ЦСКА-София" е нов клуб с едногодишна история с НУЛА титли,купи ...и супиИ този нов клуб е единствено наследник на историята,статистиката и успехите на Чавдар Етрополе, който бе прекръстен на новото ЦСКА-София!
Това ,че придобиваш активите на Литекс Ловеч НЕ значи,че наследяваш историята и успехите му!
За УЕФА този клуб е аматьорски и за тях е напълно необяснимо защо този клуб играе в Българската ППЛ и е преместил незаконно седалището си в София/т.е.на повече от 60км от мястото на основаването си/
Така,че другарките, ако искат да са наследници на успехите на автентичното ЦСКА да си плащат 80-те милиона дългове.
А всички мишки журналисти обясняващи преди всеки мач на "ментето" за някакви статистики,титли,купи и каквито и да е връзки със закрития ЦСКА да си скъсат дипломите!
Просто нямаше как Комунизмът да си отиде, а държавната хранилка за книжните грандове да остане.
Клубовете(дружествата) не притежават титли по дефоут,така че нищо ново не си казал.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
CSKA 78 написа:Новината за ЕКТ дойде днес! Случайност?! Напрежението и без това беше покачено, но утре в Кърджали ще достигне точката на кипене! Не изключвам батални сцени, което може би е търсен ефект от агата! А се оказа, че офисът на бабата е в близост до ромски квартал и единствената джамия в града! Освен това утре щяло да бъде Рамазан! И всичко това е чиста случайност!
Ще има батални сцени ако разни животни пак решат, че имат право да попречат на държавен служител да си изпълни задълженията по закон. Може да и да няма батални сцени ако същите тия животни отново решат да се скрият зад деца, ама май тоя път няма да успеят, така че се надявам робокопите да им нашокат канчетата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
гражданин от село написа:Ще обжалваме ли или не?
Няма нищо за обжалване и както и при предишни казуси с марка "БГ" Лозана ще отговори, че не може да взима решение по нещо, което не е правен казус. А то не е правен казус, защото това НЕ е наказание, както неграмотниците тук пишат, наказание се прилага при някакво провинение и (обикновено) наистина подлежи на обжалване. УЕФА просто не допуска четирибуквения урод (новите 4 букви са - ГБКП - Гришка, Боко, Крадлев, Перукан) да кандидаства за лиценз според нейните правила, никого и нищо не "наказва".
-
На линияblue avalanche
- Контакти:
CSKA 78 написа:Новината за ЕКТ дойде днес! Случайност?!
На вас когато и да ви дойде, все е изненада.

Хората от 100 дена разправят, че няма да играете в ЕКТ, ама вие - изненадани като правителството от зимния сняг!!!

И през 2008-ма пак бяхте "изненадани"??
Вашите юристи веднага да си връщат заплатите!!!