Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот tprodanov » 17 авг 2009 21:15

Жалко за футболиста и таланта, а самия той да си ходи в затвора...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 авг 2009 21:17

Аз лично не вярвам много на Батков. Не само за случая с Рабех, а по принцип :)

tprodanov
Контакти:

Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот tprodanov » 17 авг 2009 21:19

blue magic написа:Така или иначе ще играем още доста мачове в Европа. Аз съм за Герена по една единствена причина - там очевидно нашите играчи се чувстват много по уютно. На мен ми е все едно къде ще е - и във Варна да играят - пак ще отида. На националния действително се събират повече хора, но някак си Герена го чувствам по-левскарски...
Някои ще опонират, че Васил Левски си е баш нашия стадион и корените на отбора са свързани с Юнак, но всеки има право на мнение, а други решават - каквото и да си говорим тук. Важното е къде отборът ще се чувства по-сигурен, по-стабилен , по-спокоен.

Корена е не по-малко важен. Историята трябва да се пази, помни и уважава. Дърво без корен е цска, нали не искаме такова?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 авг 2009 21:20

Щом го прави не за първи път дали няма да се изкуши още веднъж :?:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 17 авг 2009 21:20

интересно ми е дали на някой обикновен човечец ще му мине номера с такова " извинение" ако сгафи с властите, работата си или каквото и да е ... според мен единствената цел сега е да се направи така че да поиграе малко още, ще се направи абсолютно всичко възможно да се потули случая както предишните и да му се раззмине с минимално наказание и да може да се върнат парите от него с продажба където и да е ... все пак всичко е бизнес и надали бизнес-мен ще позволи една милка да му преседи в затвора и да се обезцени до 0 ... всичко е супер няма лошо ... ама това не редно и не е правилно и дава лош пример и доказва, че сме абуригени ...

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 авг 2009 21:20

Ако Батков има поне малко достойснтво ще го разкара веднага, този Рабех вече на няколко пъти му се качва на главата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот SAMP » 17 авг 2009 21:21

Old_death написа:
Потребителски панел (0 нови съобщения) • Виж собствените си мнения Въпроси/Отговори Потребители Излез [ Old_death ]

forum1.gong.bg
forum1.gong.bg

Пропусни

Разширено търсене Начало форуми Gong.bg ‹ Левски Смени големината на шрифта Изпрати на приятелПринтирай Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
Модератори: Blue_Lion, rhaegar, paceto, kartago, PFC Litex, SkArY_9, Darina

Добави отговор 32 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
ДокладвайОтговори с цитат Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
от SAMP на 17 Авг 2009 20:48

Кирил Миланов - Байко: - През 1966 г. като играч на Марек подарявате шампионската титла на ЦСКА. - Ооо, това ми тежи още на съвестта и оттогава не съм стъпил на стадион "Българска армия". Тогава Левски водеше на ЦСКА с една точка. Сините гостуваха на Черно море, а червените - на Марек. Мачът беше уреден. Умишлено започна с 20 минути закъснение, за да знаем резултата от Варна. Титулярният ни нападател Трайчо Спасов не излезе нарочно. Аз бях само на 17, но им шибнах два гола и ги поведохме 2:0. На почивката ме извика първият секретар на партията Станоев: "Кире, недей така. Догодина влизаш войник. Оставаш в Станкето, при нас. Ще служиш в КЕЧ. Всичко сме уредили. Ние с тях не бива да се караме." По телефона разбрахме, че Левски губи. Взехме да им пускаме. Накрая биха 3:2 и станаха шампиони. С нашата аванта участваха и за КЕШ. Стигнаха полуфинал!

И това не е вярно и не те е срам, нали???????????

Като те гледам и ти май се гордееш с подарената ви от Партията титла през 1953 година,когато с указ са забранили на титулярните играчи на ЦСКА да участват в шампионата под предлог подготовката на националния отбор.Защо от БФС са им разрешили участие в шампионата 3 кръга преди краят му,когато Левски и на теория вече е бил шампион?Недейте само вие да ми говорите за срам,защото би трябвало да се срамувате от цялата си история след 1944 година.Такива беззакония,явни подпирания,безпринципни решения каквито са взимани във ваша изгода нямат прецедант в цялата ни футболна история!

Да и затова ни биете 5-0, защото сте мн слаби.И понеже партията ни подарява титли и сме техния отбор после ни прави 9 пъти подред шампион ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Djubey
Контакти:

Мнениеот Djubey » 17 авг 2009 21:21

Какав затвор не забравяйте в коя даржава живеем. Преди дни в моето село циганин без книжка блъсна дете което е кома в момента и избяга. Познайте какво писаха му акт и го пуснаха а вие за Рабех се чудите.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!

Мнениеот zlatan » 17 авг 2009 21:22

Без да изпадам в някакво възвеличаване на сините футболисти,но до тук те спасиха сезона,спасиха своето име и чест,на база последните резултати в ект.Аз се радвам на това за себе си съм убеден ,че ще отсраним дебрецен,просто вътрешно усещане,но тук е дошъл момента футболисти,директори,тренери,президент да излязат от ,,дебелата сянка,, на Наско и Мъри.За тези двамата да подчертая или хубаво или нищо-цял живот ще им бъда благодарен за незабравимите мигове в Европа.Та темата ми и идеята в нея е СИНИ ФУТБОЛИСТИ РАЗДАЙТЕ СЕ И ГОСПОД ЩЕ ВИ ВЪЗНАГРАДИ,ЗНАМ ,ЧЕ МОЖЕТЕ И С НАША ПОМОЩ ПАК ЩЕ ВЪРВИМ НАПРЕД.УСПЕХ ЛЕВСКИ! УСПЕХ И НА ВАС БГ-ОТБОРИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 авг 2009 21:23

a boy named goo написа:Ако Батков има поне малко достойснтво ще го разкара веднага, този Рабех вече на няколко пъти му се качва на главата.

Батков и достойнство - смешен виц :!: :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”