Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Мухобойчо с 18 чужденци циври, че нямал футболисти

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Мухобойчо с 18 чужденци циври, че нямал футболисти![]()
Колко са контузени
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
The_Miz написа:Dust написа:Спас Джевизов
Това, че отива при числото ли е? Той преди това беше в Лудогорец и е ясно, че ходи, където е парата.
След Лудогорец, най-естественият път е към малкото Лудогорче, така че аз го приемам за нормално. Ради Здравков също мина през Разград и акостира при числото. Уважавани от мен футболисти, но толкова! Всеки си търси прехраната.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
yagarr написа:... Защото сме тарикати и не плащаме а само прибираме...
Тъкмо заради тая безочливост всички ви мразят, уважаеми айгър, а навсякъде по стадионите ви посрещат с "К*р за Литекс, оле! " .
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ozzimozzi написа:Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?
Нещо като Георги Минчев, освободен като непереспективен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Ozzimozzi написа:Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?
Нещо като Георги Минчев, освободен като непереспективен.
Не помня да е имало подобни драми с Георги Минчев! Аз го харесвам!
Иначе добре слагаш дупето!
Айде обръщалка!
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?
Tова, че одеве е вкарал гол на ЦСКА, в никакъв случай не го прави Ван Дайк, по когото да въздишаме.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Ozzimozzi написа:Арда добре пошибва обелките, а този Алекс Петков вкара много хубав гол. Динамовци не го ли изгониха поради некадърност?
Tова, че одеве е вкарал гол на ЦСКА, в никакъв случай не го прави Ван Дайк, по когото да въздишаме.
Да бе, след като го изритахте на негово място взехте Ван Дайк! Как можах да забравя!
Красимир Иванов
Красимир Иванов