Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: За всички истински левскари.

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 апр 2014 18:30

terata написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
terata написа:А като не ви харесва в Б няма ли за вас други сектори, без "качулати" и т.н.? Тия "качулатите" не бяха ли фенове на Левски и през миналия сезон, когато при възможността за титла и купа "Герена" се пълнеше? Ама тогава не ви пречеха нещо, а!?

Как па прецени, че не са ми пречили м? Аз въобще не обичам открай време ултрас помията, но понеже не съм те уведомил със СМС ти се изказа неподготвен (rofl)

Ма кво обичаш или не хич не ме вълнува, а още по-малко пък държа да ме уведомяваш с СМС, па ако щеш и с пощенски гълъб. Дали ти изнасят "качулатите" или не също слабо ме интересува. Оправдания бол.. па нека ние ненормалниците си ходим на мачовете. Веднъж го казах, ще се повторя, че явно малоумниците тук са много. Някой беше казал, че не се знаело, че имало и нормални фенове на Левски, та как да се знае за наличието на такива, като не ходят на стадиона, освен ако не сме първи! Що "нормалните" пълнехте стадиона в мачовете с Лудогорец и Славия миналия сезон, а сега ви няма, защо, къде сте? Ква е разликата с "качулатите" оттогава и сега? Май никаква. Дерзайте и мислете други оправдания, че тия се изтъркаха вече.

Тоест много лафове нищо смислено :>
Ако са ти проблем малоумниците тук недей да поглеждаш огледалото.
Когато аз и такива като мен са пълнили Герена, включително и в мачове уж без заряд и значение нямаше форуми, където да се правят на интелигентни същества като теб.
Мери си приказките, Санчо. Мери ги и спазвай добрия тон, защото така наречения ти интелект едва ли е достатъчен за да разменяш "остроумия" с когото и да било. Поне ако има интелект, надвишаващ този на отсечена джанка.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 апр 2014 18:32

terata написа:
emigo73 написа:Терата,мисля,че не си ме разбрал. Нямам предвит само последния сезон и случилото се през него. Спрях ме,да ходим на стадиона,един по един,горе долу преди 6-7 години. Имам приятел,който не е стъпвал он поне 5-ет сезона. А,пък в" Б" не сме се събирали от както навършихме 27-28 години. Последния път когато,аз,лично бях в "Б" бе при Велев,когато бихме червените с 2-0,с голове на Христов и Зе Соареш. Дори и тогава някои левскари,които ни членуваха в оргонизиран фенклуб си изядоха шамарите от,тези организираните,качулати
" привъженици". Във "В" също се случваха,тези "инциденти" и то не бяха редки.
Изкам,да кажа,че тези процеси се случиха постепено,леко-полеко през последните,поне 10 години. Не са се случили изведнъж.

Добре бе брат, ама стадиона не е само Б сектор. Айде, там някой ви пречи, а в другите? Там кой ви пречи? Тонев, Батков или? Защо на мен, който нямам нищо общо с "качулатите", никой не ме заплашва и не ми се прави на мъж, не ми казва какво да викам и т.н.?

Извадил си късмет. Човека ти казва, че подобни неща са се случвали и то нерядко.
Пф, поне същите тия да не скачаха За/Срещу Борат според това взели ли са пари?! Поне това да не правеха..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 апр 2014 19:08

"Качулките" са пичуи 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 апр 2014 19:20

След като отново се дискутира около феновете на стадиона, може би трябва и около него също така, е редно да се попита къде е клуба във всичко това. Трябва клуба да има мнение относно нещата ставащи на стадиона от собствените си фенове. Всяка седмица глоби заради някои фенове и няма никаква реакция от клуба... Ясно е на всички ,че една група от крайни, агресивни и нетолерантни фенове окупира сектор Б и прогонва не само от там, но и от стадиона доста привърженици което носи най-малкото финансова загуба. Петното което лепват с негативните си неща е огромно и непоправимо. Да не говоря колко е важно за един клуб да има публика на стадиона си и как ако няма, никои за нищо няма да те брои. Ако Левски изгуби публиката си, то тогава е изгубил всичко. Точно тука клуба трябва да се намеси, по пример на други отбори, които сами забраняват по една или друга причина на феновете си да не стъпват на стадиона им. Ако Левски беше нормален клуб, сам щеше да разследва онези които съблякоха Петев и най малкото повече никога не трябваше да стъпват на Герена. А откритите наркотици във фен клуба... Вместо клуба да се разграничи и да скъса взаимоотношенията си с такива хора, петнящи името му и обричащи го на почти празен стадион, клуба в лицето на Батков ги вади от ареста и им плаща хонорари... Той им плаща, те го пазят и ето го порочния кръг. Нито мустакатият комунист ще се промени, нито пък качулатите. И понеже сме посткомунистическа държава, в която всичко е в ръцете на бившите комунисти, които си подкрепят ГМО-то, защото то е техния им символ, няма да бъде позволено на богат и независим човек да застане на чело на Левски. Единствената надежда остават всички верни фенове, които не са оставили отбора през всичките 45 години на червения режим. Или ще изгонят такива като Батков от клуба и онези от сектор Б, или отбора отива по дяволите бавно и безславно.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 30 апр 2014 20:11

Стадионите в България са празни,или почти празни,навсякъде. Голяма,да не кажа основна причина за това са,тези,така наречени ултраси и състоянието на ,тези,толкова остарели съоражения- стадионите. Хората(без,да окачествявам като нормални или ненормални)искат,да гледат своя любим отбор на живо и да се забавляват. Тези,които са посещавали футболна среща в цивилизованата част от Европа и са имали,това страхотно изживяване,няма как,да не искат и на стадиона на техния отбор да е същото. Но в нашата "мила татковина" контраста е огромен. И,ако някой смята,че ние привържениците нямаме вина,е в огромна грешка. Също така,не приемам оправданието на ,някои,които "излизат" с оправданието:ама държавата,управляващите,БФС,полицията,сксобствениците,спортно-техническите тела,играчите и тн. и тн. са по-виновни от нас.
Уважавам хората с мнение,които го остояват в рамките на добрия тон и възпитание. Но някой почне ли,да дава обидни квалификации,да отправя лични напатки или,да слага под общ знаменател хора и личности по етнически,религиозни признак. Или заради това,че е от еди кой си град или отбор,или просто мисли по различно,за мен(това не означава,че е меродавно и всички трябва,да се съгласят) означава,че е несъстоятелен и безсилието го кара,да се държи така.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 30 апр 2014 20:40

Player написа:След като отново се дискутира около феновете на стадиона, може би трябва и около него също така, е редно да се попита къде е клуба във всичко това. Трябва клуба да има мнение относно нещата ставащи на стадиона от собствените си фенове. Всяка седмица глоби заради някои фенове и няма никаква реакция от клуба... Ясно е на всички ,че една група от крайни, агресивни и нетолерантни фенове окупира сектор Б и прогонва не само от там, но и от стадиона доста привърженици което носи най-малкото финансова загуба. Петното което лепват с негативните си неща е огромно и непоправимо. Да не говоря колко е важно за един клуб да има публика на стадиона си и как ако няма, никои за нищо няма да те брои. Ако Левски изгуби публиката си, то тогава е изгубил всичко. Точно тука клуба трябва да се намеси, по пример на други отбори, които сами забраняват по една или друга причина на феновете си да не стъпват на стадиона им. Ако Левски беше нормален клуб, сам щеше да разследва онези които съблякоха Петев и най малкото повече никога не трябваше да стъпват на Герена. А откритите наркотици във фен клуба... Вместо клуба да се разграничи и да скъса взаимоотношенията си с такива хора, петнящи името му и обричащи го на почти празен стадион, клуба в лицето на Батков ги вади от ареста и им плаща хонорари... Той им плаща, те го пазят и ето го порочния кръг. Нито мустакатият комунист ще се промени, нито пък качулатите. И понеже сме посткомунистическа държава, в която всичко е в ръцете на бившите комунисти, които си подкрепят ГМО-то, защото то е техния им символ, няма да бъде позволено на богат и независим човек да застане на чело на Левски. Единствената надежда остават всички верни фенове, които не са оставили отбора през всичките 45 години на червения режим. Или ще изгонят такива като Батков от клуба и онези от сектор Б, или отбора отива по дяволите бавно и безславно.

Отново мнение с,което съм напълно съгласен. Написаното погоре е толкова логично и резонно,че съм убеден,че и Батков е наясно с,този "омагьосън кръг". Въпросът ми е: Защо Батков продължава,да го захранва,отново и отново. Той губи по всички точки от ,такава ситуация. Защо,тогава,го прави?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 апр 2014 21:49

emigo73 написа:
Player написа:След като отново се дискутира около феновете на стадиона, може би трябва и около него също така, е редно да се попита къде е клуба във всичко това. Трябва клуба да има мнение относно нещата ставащи на стадиона от собствените си фенове. Всяка седмица глоби заради някои фенове и няма никаква реакция от клуба... Ясно е на всички ,че една група от крайни, агресивни и нетолерантни фенове окупира сектор Б и прогонва не само от там, но и от стадиона доста привърженици което носи най-малкото финансова загуба. Петното което лепват с негативните си неща е огромно и непоправимо. Да не говоря колко е важно за един клуб да има публика на стадиона си и как ако няма, никои за нищо няма да те брои. Ако Левски изгуби публиката си, то тогава е изгубил всичко. Точно тука клуба трябва да се намеси, по пример на други отбори, които сами забраняват по една или друга причина на феновете си да не стъпват на стадиона им. Ако Левски беше нормален клуб, сам щеше да разследва онези които съблякоха Петев и най малкото повече никога не трябваше да стъпват на Герена. А откритите наркотици във фен клуба... Вместо клуба да се разграничи и да скъса взаимоотношенията си с такива хора, петнящи името му и обричащи го на почти празен стадион, клуба в лицето на Батков ги вади от ареста и им плаща хонорари... Той им плаща, те го пазят и ето го порочния кръг. Нито мустакатият комунист ще се промени, нито пък качулатите. И понеже сме посткомунистическа държава, в която всичко е в ръцете на бившите комунисти, които си подкрепят ГМО-то, защото то е техния им символ, няма да бъде позволено на богат и независим човек да застане на чело на Левски. Единствената надежда остават всички верни фенове, които не са оставили отбора през всичките 45 години на червения режим. Или ще изгонят такива като Батков от клуба и онези от сектор Б, или отбора отива по дяволите бавно и безславно.

Отново мнение с,което съм напълно съгласен. Написаното погоре е толкова логично и резонно,че съм убеден,че и Батков е наясно с,този "омагьосън кръг". Въпросът ми е: Защо Батков продължава,да го захранва,отново и отново. Той губи по всички точки от ,такава ситуация. Защо,тогава,го прави?

Защо Батков го прави след като губи? Има една приказка, че когато губиш не знаеш какво печелиш. А той със сигурност от Левски печели, и то на гърба на клуба. Убеден съм, че от казанската афера той нещо е спечелил. Може само да се предполага точно по какъв начин, но печели със сигурност. Все пак историята на Батков в Левски започва по начин по който всеки е длъжен да знае след финала за купата през 1985г. Като представител на районния комитет на комсомола Тодор Батков е сред хората, които гласуват на мястото на Левски да се създаде на строго квартален принцип футболен клуб Витоша. След това той намира място и в управлението на новото сдружение. Той е спуснат от комунистите тука и съм сигурен ,че си получава възнаграждение от тях, след всяка негова деструктивна дейност в клуба. Ясно е защо. Левски и неговата публика е единственото нещо което открито се е противопоставяло на управлението на БКП, и за това си внедриха агента да руши отвътре. За това и Йовов каза ,че Левски гние отвътре. Илиян Илиев също каза нещо подобно за атмосферата в клуба. Николай Костов също много странно замина след поредица победи и странната издънка срещу Миньор. Още може да се чете между редовете от думи на Боримиров, на Сираков и други хора били в кухнята на отбора. Най-големите проблеми на Левски тръгват от Позитано 20.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 май 2014 18:37

Туре, Рамос и Бру махнахме ли ги?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 май 2014 18:41

MuFc1878 написа:Туре, Рамос и Бру махнахме ли ги?

Туре е наказан.
Бру май си отиде, Рамос не знам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 май 2014 18:59

Според мен през новия сезон трябва да продължим да разчитаме на юношите. Ако ще се взимат чужденци, то те трябва да са от класата на Бардон, Малък Джо и Томашич. Стига с ментаците, които взимат чували с пари, а нищо не играят. Компромисен вариант е някой по-качествен българин от родната А група.

Върни се в “Левски”