terata написа:Betchualeng Arnaikem написа:terata написа:А като не ви харесва в Б няма ли за вас други сектори, без "качулати" и т.н.? Тия "качулатите" не бяха ли фенове на Левски и през миналия сезон, когато при възможността за титла и купа "Герена" се пълнеше? Ама тогава не ви пречеха нещо, а!?
Как па прецени, че не са ми пречили м? Аз въобще не обичам открай време ултрас помията, но понеже не съм те уведомил със СМС ти се изказа неподготвен (rofl)
Ма кво обичаш или не хич не ме вълнува, а още по-малко пък държа да ме уведомяваш с СМС, па ако щеш и с пощенски гълъб. Дали ти изнасят "качулатите" или не също слабо ме интересува. Оправдания бол.. па нека ние ненормалниците си ходим на мачовете. Веднъж го казах, ще се повторя, че явно малоумниците тук са много. Някой беше казал, че не се знаело, че имало и нормални фенове на Левски, та как да се знае за наличието на такива, като не ходят на стадиона, освен ако не сме първи! Що "нормалните" пълнехте стадиона в мачовете с Лудогорец и Славия миналия сезон, а сега ви няма, защо, къде сте? Ква е разликата с "качулатите" оттогава и сега? Май никаква. Дерзайте и мислете други оправдания, че тия се изтъркаха вече.
Тоест много лафове нищо смислено :>
Ако са ти проблем малоумниците тук недей да поглеждаш огледалото.
Когато аз и такива като мен са пълнили Герена, включително и в мачове уж без заряд и значение нямаше форуми, където да се правят на интелигентни същества като теб.
Мери си приказките, Санчо. Мери ги и спазвай добрия тон, защото така наречения ти интелект едва ли е достатъчен за да разменяш "остроумия" с когото и да било. Поне ако има интелект, надвишаващ този на отсечена джанка.