Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Re: Стоичков обяви: Писна ми, тръгвам си!

Мнениеот CSKA72 » 08 юли 2013 02:35

donDiego написа:За пореден път Христо(с) бе използван..това е жалко за използвачите.Вижте какво се случва Байерн, всички легенди теглят каруцата...Защо и в ЦСКА да не стане така :idea: :idea: :idea:

,,МИ ДА ПРАВ СИ,И АЗ ИСКАМ ТАКЪВ ЦСКА,НО БАЙЕРН Е В ВСЕ ПАК В ГЕРМАНИЯ,А ТУК СМЕ СВЕТЛИННИ ГОДИНИ НАЗАД..

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Стоичков:Кой е казал,че се махам?

Мнениеот CSKA72 » 08 юли 2013 03:27

(Останах извън публичното пространство през последните две седмици в името на спокойствието и вземането от собствениците на най-добро решение за клуба. Казах моите условия за работа в ЦСКА и се надявах, че в крайна сметка ще имам шанс да действам по правилата и традициите от времето, в което бях част от великия ЦСКА. За съжаление нищо подобно не се случи. Напротив - наслушах се на какви ли не лъжливи обещания и игри, скрити и открити дългове, комбинации и сметки без кръчмар. Все неща, заради които няма как да започна работа “НА ЧИСТО” в отбора, от който тръгнах към големия футбол.)За сега само ще изчакам събитията и ще реша.......Ицак, вярваме ти, употребиха те като носна кърпичка, а ти им вярваше,само изчакай до 24часа,и ще видиш,всички сме с тебе,само ти ще ни оправиш споко майна,ТИ СИ ИЦО СТОИЧКОВ,ЧАК РЕАЛ МАДРИД СЕ СТРЯСКАТ ОЩЕ ОТ ТЕБЕ,ТАКА ЧЕ СПОКО,ОСТАНИ И ЩЕ ВИДИШ,ДОГОДИНА СМЕ ШАМПИОНИ С ТЕБЕ...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот Червени_шампиони » 08 юли 2013 03:35

Те никога не са били нещо по различно, тия приказки, че се уважаваме с тях са някакви митове и мокри сънища на някой журналист. Става въпрос, че се работи в клуба както трябва. В България няма фенове на друг отбор с които ние да сме в приятелски отношения.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 08 юли 2013 04:43

ASENOVSKI VOYN написа:08.07.2013год. от 19:48 пред сектор "Г" на националният стадион :!: :!: :!:
КОЙТО НЕ Е С НАС Е СРЕЩУ НАС :!: :!: :!:

Ам прощавай, ама защо сектор Г на националния, а не на "Армията" и защо в 19:48? Не трябва ли в 19:23 или там нещо друго подобно? :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 юли 2013 08:28

Прав е човека остана излъган ;)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 юли 2013 09:12

Супер пропаднала работа е това техното да живееш цял цял живот с омразата си към София, докато тук никой да не го ебе за теб. След всеки мач да се биеш в гърдите каква невероятна публика си, как си открил всичко, и да си истъкваш всяка ултрас постъпка пред все що може. Ебем ти комплекса, кур за тех.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 08 юли 2013 09:16

Eбати егоцентрика. Само говори за името си :lol: Името му е по-важно от иначе любимия му клуб. Жалко, че си тръгва. Мислех, че ще е забавно да го бием пак и пак.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

phate
Контакти:

Мнениеот phate » 08 юли 2013 09:25

Има много лесно и просто решение на проблемите ви. Паро и Пената взимат акциите, продават каквото могат от футболистите и започват да градят отбор от юноши и недооценени таланти (Пеневи поне това знаят как да правят). Администрация и подръжка - минимум, заплати - до 2000 лева (на който му пука ще стисне дупе за един два сезона), треньор - безплатен и билети от 20 лева навсякъде. Ако феновете ви са толкова много и толкова си обичате отбора за има няма година ще отлепите ютията.
Майтапа е там, че това няма да се случи, защото всичките чорбари си обичате отбора само когато сте първи. През останалото време само псувате.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 08 юли 2013 09:26

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Супер пропаднала работа е това техното да живееш цял цял живот с омразата си към София, докато тук никой да не го ебе за теб. След всеки мач да се биеш в гърдите каква невероятна публика си, как си открил всичко, и да си истъкваш всяка ултрас постъпка пред все що може. Ебем ти комплекса, кур за тех.

Ебем ти и правописа...отказал се фене на ЦСКА-то :lol: . Нямате ли по-актуални теми от това колко са лоши "жалтити" от Пловдив? Ако отидете във "В" поне още две години няма да сте шампиони, а това значи, че нови фенове ще се откажат ( фенове за Лудогорец и Левски :lol: ). Както казваше един ваш фен, заплашващ с гражданска война ако ЦСКА изхвръкне от А група: "Това е ЦСКА, то първенството не може да започне без клуба!".
П.С: Още съм наплашен от гражданската война, която готвехте. Не съм сигурен аз на страната на "добрите" или на "лошите" съм, от виновните за състоянието на ЦСКА ли съм или не :( . Добре че злата полиция "извърши геноцид" спрямо феновете, че иначе щяхте да предизвикате 100-годишна гражданска война :) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юли 2013 10:19

Навремето Пловдив изваждаше най-добрите играчи в България, нема какво да се заблуждаваме. Но да смята някой Ботев за голям отбор- това вече е доста смешно и нелепо. :mrgreen: Поне 2- 3 пъти като играят в групите на евротунирите и спечелят титлата 6-7 пъти поне, тогава може да ги считаме за фактор в българския футбол. [offtopic]Тая година слиза от сцената Лудогорец- догодина е Ботев (имайки предвид селекцията, която направиха, може би ще са шампиони именно те...с условието, че още не се знае какво ще стане с ЦСКА. Другият вариант е може би Левски - всички знаем защо. Според мен разривите които стават при нас са си напълно умишлени и никой не е в състояние да ме убеди в противното, за да могат "другите начини" да бъдат малко по-улеснени с липса на конкуренция, че да не провалят 100-годишнината на калъфките, дори без да се охарчват за селекция :mrgreen: . В България няма случайни неща! :lol: :) . Няма ли успехи, няма кой да си дава и парите. :cry:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”