“Всички се раздадоха, оставиха си душата и сърцето на терена. Има някаква магия, нещо не е както трябва. Вкарахме гол, изравнихме, тогава беше моментът, но не успяхме. Никой не иска Левски да има успехи”, каза загадъчно Божинов.
Той е луд, нали?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
“Всички се раздадоха, оставиха си душата и сърцето на терена. Има някаква магия, нещо не е както трябва. Вкарахме гол, изравнихме, тогава беше моментът, но не успяхме. Никой не иска Левски да има успехи”, каза загадъчно Божинов.
Betchualeng Arnaikem написа:“Всички се раздадоха, оставиха си душата и сърцето на терена. Има някаква магия, нещо не е както трябва. Вкарахме гол, изравнихме, тогава беше моментът, но не успяхме. Никой не иска Левски да има успехи”, каза загадъчно Божинов.
Той е луд, нали?
Betchualeng Arnaikem написа:milen.hristov написа:blue atak написа:Според мен ето кои играчи трябва да останат в Левски. Крумов блажевич,белаид деко, велев, огнянов,юношите,мюлдер,божинката,рамос. И това са.около още десет нови
За какво ни е Божинов, та аз пиян вкарвам повече от него
Е то това важи за всяко същество, разполагащо с поне един активен (потенциално) крайник...
boabbb написа:Betchualeng Arnaikem написа:milen.hristov написа:blue atak написа:Според мен ето кои играчи трябва да останат в Левски. Крумов блажевич,белаид деко, велев, огнянов,юношите,мюлдер,божинката,рамос. И това са.около още десет нови
За какво ни е Божинов, та аз пиян вкарвам повече от него
Е то това важи за всяко същество, разполагащо с поне един активен (потенциално) крайник...
Значи, гледах малко мача с Ботев - тоя Божи кой го е гледал, та да го вземе в тия силни отбори, дето е играл, бе![]()
Два пъти го изведоха и закара топката на хората по дворовете
![]()
![]()
Кашчей написа:А какво мисли ръководството на Черноморец, което има крайната дума по всеки трансфер?
Откога треньорът на един отбор води трансферната политика на отбора?
Кашчей написа:А какво мисли ръководството на Черноморец, което има крайната дума по всеки трансфер?
NOMER14 написа:Кашчей написа:А какво мисли ръководството на Черноморец, което има крайната дума по всеки трансфер?
Ръководство ли?Кой знае бургазлии какъв тип отбор ще си спретнат за есента в Б група. Иначе казано Вихър Айтос може да си почне от А окръжна.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov, vlong и 42 госта