Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 27 май 2014 22:27

Alonso_Massa написа:Аз викам да вземем повечко испанци в отбора. Испания в момента е най-големия фактор във футбола. Испанския национален отбор е настоящ европейски и световен шампион, имахме испански финал на ШЛ и имаме испанси отбор, който е настоящ шампион в ЛЕ. Така че нека не даваме 30 милиона за надценения Лалана и вместо него вземем 2-ма по-добри за същите пари общо от Испания, а не е ли по-добре? Вярно трябват британци в отбора, но те са достатъчно според мен. Джерард, Хендерсън, Алън, Джонсън, Стъридж, Стърлинг, Фланагън. Вместо да взимаме защитници британци, което е силната страна на британците, ние се бутаме и взимаме халфове и нападатели, от които рядко излизат качествени футболисти, като изключенията в нашия отбора са Джерард, Стъридж и Стърлинг (който не е точно британец, ама да мине). Мисълта ми е че трябва да се концентрираме върху защитата, а не да хвърляме цели 30 милиона за футболист, който е на 25, до сега играл само в средняшки отбори, без кой знае какви качества, ами да вложим парите в защитата, пък съм сигурен, че ще намерим някое испанче двойно по-евтино, по-младо и по-качествено от Лалана. Просто трябва това лято да разпределим парите добре и да се обърне внимание на слабите ни постове за да се задържим в борбата за титлата, а не да ставаме като Арсенал да се борим всяка година за 3-то или 4-то място, отиваме до полуфинал на ФА Къп и КУ Къп и до осмина финал на ШЛ и така всяка година, докато не започнат да напускат добрите футболисти. Трябва ни в момента силна защита, а не надценен британец, който няма да ни свърши работа.

Испанските футболисти от Барселона и Реал Мадрид са водещ фактор в света, не като цяло испанските футболисти.Футболисти като Яго Аспас не ни трябват.Пиша го малко обобщено, искам да кажа, че не всяко испанче е дзвездъ.Според мен си заслужава да купуваме немски футболисти, но съм голям фен на Бундестима, така че не знам доколко съм обективен :oops:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 27 май 2014 22:37

Alonso_Massa написа:Аз викам да вземем повечко испанци в отбора. Испания в момента е най-големия фактор във футбола. Испанския национален отбор е настоящ европейски и световен шампион, имахме испански финал на ШЛ и имаме испанси отбор, който е настоящ шампион в ЛЕ. Така че нека не даваме 30 милиона за надценения Лалана и вместо него вземем 2-ма по-добри за същите пари общо от Испания, а не е ли по-добре? Вярно трябват британци в отбора, но те са достатъчно според мен. Джерард, Хендерсън, Алън, Джонсън, Стъридж, Стърлинг, Фланагън. Вместо да взимаме защитници британци, което е силната страна на британците, ние се бутаме и взимаме халфове и нападатели, от които рядко излизат качествени футболисти, като изключенията в нашия отбора са Джерард, Стъридж и Стърлинг (който не е точно британец, ама да мине). Мисълта ми е че трябва да се концентрираме върху защитата, а не да хвърляме цели 30 милиона за футболист, който е на 25, до сега играл само в средняшки отбори, без кой знае какви качества, ами да вложим парите в защитата, пък съм сигурен, че ще намерим някое испанче двойно по-евтино, по-младо и по-качествено от Лалана. Просто трябва това лято да разпределим парите добре и да се обърне внимание на слабите ни постове за да се задържим в борбата за титлата, а не да ставаме като Арсенал да се борим всяка година за 3-то или 4-то място, отиваме до полуфинал на ФА Къп и КУ Къп и до осмина финал на ШЛ и така всяка година, докато не започнат да напускат добрите футболисти. Трябва ни в момента силна защита, а не надценен британец, който няма да ни свърши работа.

+1
Прав си, в момента "Червената фурия" е световен доминант :!: Единствената уловка е, че Испания произвежда страхотни атакуващи футболисти, но на нас ни трябва защита предимно. Като изключим Рамос и застаряващите Пике и Пуйол, испанците нямат други класни централни защитници. Виж за бекове, атакуващи халфове и нападатели е друга бира. :)
Нашият атакуващ и динамичен стил ще пасне идеално на играчите, свикнали в Испания. 8-) И аз съм на мнението, че Лалана е прехвален и не струва 30 млн, Шоу е по-талантлив и доста по-млад от него.

P.S. Германия произвежда много талантливи млади играчи. Немският футбол е силов, нападателен и динамичен. Много ми се иска да вземем Горетцка, на 18 и изключително талантлив.
Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 27 май 2014 22:48

Роналдо9Големец написа:

+1
Прав си, в момента "Червената фурия" е световен доминант :!: Единствената уловка е, че Испания произвежда страхотни атакуващи футболисти, но на нас ни трябва защита предимно. Като изключим Рамос и застаряващите Пике и Пуйол, испанците нямат други класни централни защитници. Виж за бекове, атакуващи халфове и нападатели е друга бира. :)
Нашият атакуващ и динамичен стил ще пасне идеално на играчите, свикнали в Испания. 8-) И аз съм на мнението, че Лалана е прехвален и не струва 30 млн, Шоу е по-талантлив и доста по-млад от него.

P.S. Германия произвежда много талантливи млади играчи. Немският футбол е силов, нападателен и динамичен. Много ми се иска да вземем Горетцка, на 18 и изключително талантлив.

Пике застаряващ? Рамос е на 28, а Пике на 27. 27 години за централен защитник не са нищо, все още може спокойно да играе 6-7 години на топ ниво. А и още нещо... Пике и класа? Опазил Господ. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 май 2014 22:52

Лалана ще ни е най-скъпия трансфер това лято приемете го. :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 27 май 2014 23:04

Под застаряващ имам предвид спадналата форма и качество на игра, не датата на раждане. :)
За мен оттук Пике ще върви само надолу, няма да се учудя, ако Барселона лятото го продадат. При Гуардиола играеше добре, но не е същият като от преди 1-2 години, отдавна не играе на топ ниво. Докато Рамос е в страхотна форма, кариерата му е в подем и може да играе поне още една-две години в Реал.

Отплеснахме се от темата. Лалана е играч, който не струва повече от 20 млн. Гледал съм доста мачове на светците и мисля, че англичаните го превъзнасят прекалено много. Същата история като с Чарли Адам преди 3 години. Уж спасителят на Блекпул и голям талант, ама виж какво стана.

За 30 млн. можем да вземем класен централен защитник плюс резерва на някой пост. Освен това трябва да дойдат пари в касата от продажбите на Туре, Аспас, Алберто, Агер и Джонсън, с които да купим талантлив централен халф, резервен нападател и бек.
Изображение

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 27 май 2014 23:31

HoUs4oOL написа:Лалана ще ни е най-скъпия трансфер това лято приемете го. :(

Нормално, ние търсим защитници и ако приемем, че светците размислят и свалят цената до 18 милиона, то резонно Лалана, ще е най-скъпия трансфер.
Все пак нека не избързваме: Ако РМ изскочи с едни 110 мил. - Суарез е пътник и ТОГАВА ще трябва да се бръкнем сериозно за нападател.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 май 2014 23:52

Mauricio Pochettino to target Adam Lallana after agreeing five-year deal with Spurs (Guardian)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 май 2014 00:02

john barnes написа:Mauricio Pochettino to target Adam Lallana after agreeing five-year deal with Spurs (Guardian)

Леви със сигурност ще му осигури 25 милиона за Лалана няма съмнение. :mrgreen:
Лалана каза,че иска да играе в ШЛ,така че съм сигурен,че ще дойде при нас,ако трябва да избира,но ние няма да дадем над 20 милиона за него.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 май 2014 00:09

john barnes написа:Mauricio Pochettino to target Adam Lallana after agreeing five-year deal with Spurs (Guardian)

Да това се говореше отдавна,че ако го вземат в Тотнъм,Почетиньо ще дръпне Лалана след себе си.От днес назначението е официално,а като знаем каква мания имат в тотнъм да отмъкват наши цели...Проблемът с цената идва от там,че бившият му клуб Борнемут трябва да получи 25% от трансфера и понеже Саутхямптън искат 20мил чисто да останат за тях,оттам на този цената става поне 27 мил,че да има и за Борнемут и за Саутхямптън...Ще видим каква ще излезе,ама с назначението на Почетиньо аз се надявам Тотнъм да се наберът с една подобна сума.
А иначе днес наистина имаше инфо за предсоящи мед.прегледи на Лалана с Ливърпул по време на лагера на Англия.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 май 2014 00:17

Абе малко да се поосвободим от клишетата предлагам:

Англичанин - надценен
Бразилец, испанец - техничен, недисциплиниран, мек, ще губи единоборства
Неизвестен - слаб
Известен - добър
Африканец - здравеняк, води я с корите

Колкото потвърждения, толкова и напротив.

Надценен ли е Стъридж, техничен и мек ли е Лукас, слаб ли е Коутиньо, велик ли е Нури Шахин, дървар ли е Яя Туре?

Пиша го по повод темата за Лалана. Основния довод против него е, че е англичанин. От това, което съм гледал мога да кажа, че е един изключително нестандартен играч с усет за гол и пас, поливалентен и привикнал към играта в Премиършип и който би паснал много добре на стила ни. Това колко струва също е относително, защото когато един отбор е толкова добре комплектован във фаза атака, като нашия е важно да се намери точното парче от пъзела. И ако за Роджърс това е Лалана, не виждам какъв е проблемът да се дадат повече пари за него. Все пак тези пари не ги даваме с данъците си, така че ми е малко непонятна тази драма колко точно ще дадем.

Гадна е тази новина за Почетино в Тотнъм, първо е добър треньор, второ ще ни цакат и за Лалана, и за Шоу, и за Ловрен, и за Клайн. Вероятно ще им е доста по-трудно да ни надцакат заради ШЛ, ама ще им вдигнат още цените.

Иначе има слухове за цена от около 10млн за Швайнщайгер, какво чакаме?

Върни се в “Ливърпул”