Stoke City
17 : 00
Manchester United
Thu 26/01/17 LEC Hull City
21 : 45
Manchester United
Sat 28/01/17 FAC Manchester United
Wigan Athletic
Wed 01/02/17 PRL Manchester United
22 : 00
Hull City
Sun 05/02/17 PRL Leicester City
18 : 00
Manchester United
Sat 11/02/17 PRL Manchester United
Watford
Програмата в следващите 6 мача преди Лига Европа. Всичко различно от 6 победи, ще е провал за мен. Ако искаме да запазим шансовете за топ4, то трябва да вземем мачовете срещу Стоук, Хъл, Лестър и Уотфорд.
Купата на Лигата и ФА са шансове за резервните играчи да поиграят, а и да покажат защо са в отбора.
Няма да е лесно срещу Стоук и Лестър като гости, но не и невъзможно да вземем 6 точки.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
smoothc написа:Можеше спокойно да пусне Блинд, който реално ни е най-добрият(постоянен) ляв бек към момента.
p.s.
Аз лично доста харесвам Дани Роуз, Де Шильо, Ейк, Родригез.
Такъв тип играчи - остри, бързи и имащи нюх към асистенциите/головете.
Аз все още не съм отписал Шоу, все пак е само на 21 години, но тези контузии ще му изядат главата.
Дано скоро се върне и да го видим в игра, все пак не вярвам да е по-слаб от Дармиан.
Ротации, трябват, ротации!
Срещу Стоук Фелайни, Рашфорд, Блинд, Рууни трябва да са задължителни титуляри.
Не е точно отписване, а просто не прави това, което трябва да прави, независимо от възрастта си, едно на ръка, че често страда от контузии, което косвено непрекъснато създава проблеми(хронични) в тази зона.
През последните сезони доста хора се редуваха на левия бек - Шоу, Блинд, Дармиан, Рохо, Йънг.
За мен лично, с най-добър принос е Блинд(на фона на останалите).
Всеки прави грешки, но неговите спортно-технически качества(на този етап) ни носят най-много активи, включително и голови, все пак той се и явява най-резултатният от гореизброените, а може би и с най-много асистенции(от 2014 насам).
Изключвайки Йънг, реално холандецът е най-вероятно да вкара гол или да асистира, понеже има нюх към паса, особено дългия пас, а също така и доста коварна левачка, визирайки ударите от дистанция.
Срещу Стоук Фелайни, Рашфорд, Блинд, Рууни трябва да са задължителни титуляри.
Аз все още не съм отписал Шоу
Не е точно отписване, а просто не прави това, което трябва да прави, независимо от възрастта си, едно на ръка, че често страда от контузии, което косвено непрекъснато създава проблеми(хронични) в тази зона.
През последните сезони доста хора се редуваха на левия бек - Шоу, Блинд, Дармиан, Рохо, Йънг.
За мен лично, с най-добър принос е Блинд(на фона на останалите).
Всеки прави грешки, но неговите спортно-технически качества(на този етап) ни носят най-много активи, включително и голови, все пак той се и явява най-резултатният от гореизброените, а може би и с най-много асистенции(от 2014 насам).
Изключвайки Йънг, реално холандецът е най-вероятно да вкара гол или да асистира, понеже има нюх към паса, особено дългия пас, а също така и доста коварна левачка, визирайки ударите от дистанция.
Срещу Стоук не мисля, че трябват много ротации. Вече срещу Хъл и Уигън са задължителни.
Предполагам, че Моу ще излезе с почти същия състав от днес, с едно-две изключения. Може би Марсиал и Дармиан няма да играят, а Мата и Блинд.
Рууни ще си играе срещу Хъл и Уигън и дано там най-накрая да подобри рекорда, за да му падне и това напрежение около него.
Предполагам, че Моу ще излезе с почти същия състав от днес, с едно-две изключения. Може би Марсиал и Дармиан няма да играят, а Мата и Блинд.
Рууни ще си играе срещу Хъл и Уигън и дано там най-накрая да подобри рекорда, за да му падне и това напрежение около него.
Срещу Стоук личното ми желание е да видя титуляри:
Блинд за Дармиан
Рууни за Карик
Фелайни за Ерера
Рашфорд за Марсиал
Мата за Мики, но тук съм както реши Моуриньо.
А вече срещу Хъл и Уигън ще е добре да се направят някои разигравки с Ромеро, Смолинг, Швайни, Йънг, Лингард, Фосу-Менса и т.нт.
Моуриньо разполага със страхотна широчина, но към момента не успява да извличе(поради една или друга причина) максимума от тази привилегия.
Блинд за Дармиан
Рууни за Карик
Фелайни за Ерера
Рашфорд за Марсиал
Мата за Мики, но тук съм както реши Моуриньо.
А вече срещу Хъл и Уигън ще е добре да се направят някои разигравки с Ромеро, Смолинг, Швайни, Йънг, Лингард, Фосу-Менса и т.нт.
Моуриньо разполага със страхотна широчина, но към момента не успява да извличе(поради една или друга причина) максимума от тази привилегия.
Гостуването на Британия ще е тежко, а и Жозе преди дербито с Ливърпул, говореше точно за двубоя със Стоук. Ще берем ядове с Хъл Сити и в двата мача, Лестър падат с много голове, но може и да бият от нищото. Доста подводни камъни, а ние имаме проблеми с вкарването на попадения. Навлизаме в много тежък период от годината, като добавим и Лига Европа.
Най-големия ви проблем, поне за мен като страничен наблюдател е, че поне за сега Погба не може да е лидера, който се изисква от него, като че ли му тежи трансферната сума
Въпросът към него в скоро време е:

Леевски, оле
-
Serafim
- Контакти:
Погба просто явно не може да се нагоди към изискващия повече от към физика футбол в Англия. Което е малко парадоксално, защото той има добра физика. Ръстов е, бърз, изглежда жилав и здрав, ама...
Въпреки, че в Италия влизат здраво с ботушите, футбола, които практикуват позволява повече техника на място, забавяне на темпото и време за обработване на топката. Нещо немислимо, срещу по-слабите отбори в Англия или такива, като Пуул на Клоп, които бързат веднага да затворят играча с топка и да го пресират.
От него се очакваше да изоре терена, да участва във всяка една фаза от играта, във всяка една атака, да е връзката между крилата, останалите халфове и нападението. Трябваше да е навсякъде, като Артуро Видал, примерно, но с повече финес.
Не случайно споменавам чилиеца. Ако Юнайтед бяха взели него, когато от Юве решиха, че е най-удачния момент да се разделят, сигурно вече щяха да имат лидера на отбора си и играч, който щеше да им държи цялата халфове линия. Отделно, че щяха да платят 30-40 млн (я паунда, я евро).
Грешките, които Погба допусна при корнерите бяха детински. Отделен въпрос е защо той трябва да пази Ловрен...
Въпреки, че в Италия влизат здраво с ботушите, футбола, които практикуват позволява повече техника на място, забавяне на темпото и време за обработване на топката. Нещо немислимо, срещу по-слабите отбори в Англия или такива, като Пуул на Клоп, които бързат веднага да затворят играча с топка и да го пресират.
От него се очакваше да изоре терена, да участва във всяка една фаза от играта, във всяка една атака, да е връзката между крилата, останалите халфове и нападението. Трябваше да е навсякъде, като Артуро Видал, примерно, но с повече финес.
Не случайно споменавам чилиеца. Ако Юнайтед бяха взели него, когато от Юве решиха, че е най-удачния момент да се разделят, сигурно вече щяха да имат лидера на отбора си и играч, който щеше да им държи цялата халфове линия. Отделно, че щяха да платят 30-40 млн (я паунда, я евро).
Грешките, които Погба допусна при корнерите бяха детински. Отделен въпрос е защо той трябва да пази Ловрен...
Toй е един от най-високите, така че е нормално да има задача да пази някого. А при корнер за Ливърпул отиват най-високите, така че дали ще е Ловрен или Ориги, или Джан, все тая, грешката му беше, че не гледаше топката, а скочи просто, за да попречи на Ловрен да играе с глава.
Аз повече го обвинявам за това, че от 15 метра може би не вкара за 1-0 в 19-та минута, а дори вратата на уцели, което е скандалното в случая. След дузпата очаквах да е двойно повече мотивиран и да вземе нещата в свои ръце, но не му се чу името. Това е по- важното и притеснителното. Всеки може да си вкара автогол или да направи дузпа, важното е после как ще реагира футболистът, още повече, когато струва 100 милиона и очакваш чудеса от него.
Аз повече го обвинявам за това, че от 15 метра може би не вкара за 1-0 в 19-та минута, а дори вратата на уцели, което е скандалното в случая. След дузпата очаквах да е двойно повече мотивиран и да вземе нещата в свои ръце, но не му се чу името. Това е по- важното и притеснителното. Всеки може да си вкара автогол или да направи дузпа, важното е после как ще реагира футболистът, още повече, когато струва 100 милиона и очакваш чудеса от него.
-
Serafim
- Контакти:
Не съм гледал статистиките, но Ловрен сигурно печели повече от дуели във въздуха. Погба е висок и е ясно, че трябва да пази някой, но един от най-опасните играчи, при такива ситуации, би следвало да бъде пазен от защитник или опорен, ръстов халф, свикнал да играе за висока топка - Джоунс, Карик, Рохо...