Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2017 13:46

ЦСКА представя днес новите екипи

Армейци,
Днес точно в 19:48 часа ще ви представим екипите, с които ЦСКА ще играе своите мачове в предстоящия юбилеен сезон. CSKA.BG ще ви покаже и подробна фотосесия, в която играчите на армейския тим изпробват новите мачови и тренировъчни екипи. Екипировката отново е доставена от Adidas, а дизайнът е изцяло обновен. Съвсем скоро ще можете и да поръчате новата колекция екипи на ЦСКА за сезон 2017/2018.

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

http://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&cPath=65&products_id=3862&zenid=4l89iijhvj1vrg4vshttel1mh7
Последна промяна от CSKA 78 на 26 май 2017 13:47, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 26 май 2017 13:46

Ще ти задам елементарен въпрос от българската история ако си я учил. Колко пъти сме се обединявани със други народи когато се възтанових ме на тези земи. Не ми разправяй само че сме били славяни пред 632/681
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 26 май 2017 13:58

Ти първо обясни как точно се сляхте с Литекс и тогава давай примери с други отбори! Литекс се преименува на ЦСКА-София, а вашия любим ФК Лупи беше закрит! Или искаш да кажеш, че вие станахте фенове на преименувания Литекс и се вляхте в на ГГ.........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 май 2017 14:09

OOP написа:
delqnski47 написа:
OOP написа:
delqnski47 написа:И накрая ще вметна за двамата тук,а и за останалите.
Не е важно какво сте припознали и какво не сте припознали.Важни са единствено пазарът и търговията.А тя извършва ли се?Извършва се.Правилно ли е това?Всеки си има мнение и няма намерение да се съобразява с другия.А и не виждам причина за това.

Прав си! И в Димитровград шият Адидас и се продава!!! Всеки сам решава дали да си купи оригинала или да си вземе менте! Но този който изберр ментака и се опита да убеждава, че е с оригинален Адидас става смешен! Същото е и при вас! Иначе са важни пазарът и търговията.....

Всеки има право в нашия случай.

Да вие си знаете защо сте прави. Но да се сърдите, да ревете, да обиждате и да плюете само защото някой ви казва истината - е това не е правилно ! Факт е, че Литекс си смени името на ЦСКА - София и вие си го подкрепяте - а всеки, който го каже става ........... няма да ползвам думите, които ползват граждани, озимозита и други многопрофилни мозАци !

[offtopic]OOP, когато отиваш в "чужда къща" да си кажеш "твоята истина", то е нормално да го направиш еднократно. Обаче всеки ден да "влизаш с касата", да си натрапваш т.нар. "истина", да раздаваш квалификации и обиди, си е чиста проба провокация и е обяснима реакцията на "домакините".
И тъй като ме споменаваш в съчетание с "многопрофилни мозАци", ще те помоля да посочиш точно кои са ми другите профили, подкрепено с конкретни доказателства. При положение, че не разполагаш с такива, ще те помоля да си коригираш поста, като в противен случай си запазвам правото да те наричам "безмозАчен олигофрен"![/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 26 май 2017 14:18

Ozzimozzi написа:[offtopic]OOP, когато отиваш в "чужда къща" да си кажеш "твоята истина", то е нормално да го направиш еднократно. Обаче всеки ден да "влизаш с касата", да си натрапваш т.нар. "истина", да раздаваш квалификации и обиди, си е чиста проба провокация и е обяснима реакцията на "домакините".
И тъй като ме споменаваш в съчетание с "многопрофилни мозАци", ще те помоля да посочиш точно кои са ми другите профили, подкрепено с конкретни доказателства. При положение, че не разполагаш с такива, ще те помоля да си коригираш поста, като в противен случай си запазвам правото да те наричам "безмозАчен олигофрен"![/offtopic]

[offtopic]Това ти как ще ме наричаш много слабо ме интересува! Това само показва колко сте слаби, как сами не си вярвате и колко ви е страх, когато някой ви говори с факти, а не със заучени клишета! Страхът ви тресе яко и като няма какво да кажете започвате да обиждате, да плюете и да показвате истинската си същност! Та озимози наричай ме, както си решил, аз от такива като теб няма как да се обидя! Даже ми е забавано да ви гледам как се давите в злоба.......[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 май 2017 14:26

OOP написа:
Ozzimozzi написа:[offtopic]OOP, когато отиваш в "чужда къща" да си кажеш "твоята истина", то е нормално да го направиш еднократно. Обаче всеки ден да "влизаш с касата", да си натрапваш т.нар. "истина", да раздаваш квалификации и обиди, си е чиста проба провокация и е обяснима реакцията на "домакините".

[offtopic]Това ти как ще ме наричаш много слабо ме интересува! Това само показва колко сте слаби, как сами не си вярвате и колко ви е страх, когато някой ви говори с факти, а не със заучени клишета! Страхът ви тресе яко и като няма какво да кажете започвате да обиждате, да плюете и да показвате истинската си същност! Та озимози наричай ме, както си решил, аз от такива като теб няма как да се обидя! Даже ми е забавано да ви гледам как се давите в злоба.......[/offtopic]

[offtopic]Т.е да разбирам, че ти нямаш никакви доказателства че съм "многопрофилен мозАк", но твърдиш, че говориш с факти!? :o
OOP, разбери че от безмозАчни олигофрени и провокатори няма причина да се страхувам. Просто прекалено много свобода ви се даде![/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 май 2017 14:47

OOP написа:

Да бе да .... не го интересувало , абе всичките подуенчета една майка май ги е раждала :mrgreen: Като не те интересува , какво търсиш тук , ами не си седиш у вашия подфорум ??? Като настояваш да ни НАЛАГАШ твоето виждане , което в повечето случаи дори и не се доближава до истината , какво показваш , единствено и само че определено те вълнува и интересува какво се случва с ЦСКА , не някой друг , а именно и конкретно с ЦСКА , ти можеш да си пишеш каквото си искаш , но това не променя този факт !!! И още една корекция , футболния отбор Литекс не си е сменил името , а си продължава да си играе с него и до ден днешен , дори стигна до 1/2 финал за КБ ;) Предполагам , като си толкова наперен си чувал , че в правилника на БФС е недопустимо някой отбор да си смени името и друг да му го използва поне в рамките на 5 години ;) Така че гледай си вашето умряло отборче , защото там нещата са плачевни , утре ще ни легитимирате за пореден път със засиленото си присъствие и ... те така , живота продължава ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2017 14:56

OOP написа:
delqnski47 написа:
OOP написа:
Не е важно какво сте припознали и какво не сте припознали.Важни са единствено пазарът и търговията.А тя извършва ли се?Извършва се.Правилно ли е това?Всеки си има мнение и няма намерение да се съобразява с другия.А и не виждам причина за това.

Прав си! И в Димитровград шият Адидас и се продава!!! Всеки сам решава дали да си купи оригинала или да си вземе менте! Но този който изберр ментака и се опита да убеждава, че е с оригинален Адидас става смешен! Същото е и при вас! Иначе са важни пазарът и търговията.....

Да вие си знаете защо сте прави. Но да се сърдите, да ревете, да обиждате и да плюете само защото някой ви казва истината - е това не е правилно ! Факт е, че Литекс си смени името на ЦСКА - София и вие си го подкрепяте - а всеки, който го каже става ........... няма да ползвам думите, които ползват граждани, озимозита и други многопрофилни мозАци !

Това не е Литекс,а е новосформирано дружество.ТР не отчита всичко,а и по закон преместването е невъзможно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 26 май 2017 15:19

delqnski47 написа:
OOP написа:
delqnski47 написа:
OOP написа:

Това не е Литекс,а е новосформирано дружество.

Кога, къде и от кого е това новосформирано дружество?!? И защо по всички закони и документи се наложи Литекс да си смени името на ЦСКА София!
От „Фен клуб Сектор Г”:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2017 15:22

OOP написа:
delqnski47 написа:
OOP написа:
delqnski47 написа:
OOP написа:

Това не е Литекс,а е новосформирано дружество.

Кога, къде и от кого е това новосформирано дружество?!? И защо по всички закони и документи се наложи Литекс да си смени името на ЦСКА София!

Местене на клуб на повече от 60 км(май беше) по закон е невъзможно.ТР не отчита всичко.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”