Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
С русофили-олигофрени, няма какъв друг да бъдеш. Падаш на тяхното ниво. 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
John McCain FINALLY tells the truth and slams Carter: We knew about ISIS fuel trucks all the time
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9MAmeAtzKms[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9MAmeAtzKms[/youtube]

Re: Експертът: Русия подкопава мирния процес в Сирия!
гражданин от село написа:toristo написа:Не пускайте подобни теми. Сега ще наскачат съветските подлоги и ще осерат всичко.
А теб към кои подлоги да те броим, щото обслужваш цял диспансер?
toristo, брат, виждаш ли как първата съветска подлога веднага се припозна и подскочи ??!
Вече много скучни ги правят КГБ/ФСБ-то, кълват и на ГРТ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew
- Контакти:
Nuke чакай да отменя малко 1982. Човекът се умори много тези дни.
Абе русофил нИеден, спри с тая долна инсинуация. Всички знаем, че това е долна московска пропаганда, а ти си плате трол на Путин. Бягай в Кремъл да си получиш заработеното за тая вечер. Русофила му кух.
Абе русофил нИеден, спри с тая долна инсинуация. Всички знаем, че това е долна московска пропаганда, а ти си плате трол на Путин. Бягай в Кремъл да си получиш заработеното за тая вечер. Русофила му кух.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:Nuke чакай да отменя малко 1982. Човекът се умори много тези дни.
Не звучиш много убедително, ще трябва да потренираш.
Слаб 2, Илчо.
-
гражданин от село
1982 написа:С русофили-олигофрени, няма какъв друг да бъдеш. Падаш на тяхното ниво.
Ти ниво нямаш, за него се иска поне елементарна обща култура и знания, а ти си пълен гьон по всяка тема.Като започнем от футбол та стигнем до политиката.
Ау, селянин от кремъл, ти уби мечтите ми, така е, ниска ми е културата, малки са ми знанията, почти не съм чел московска пропаганда.
Признавам, далеч съм от вас, начетени и многознаещи ми другарю.

Признавам, далеч съм от вас, начетени и многознаещи ми другарю.
-
гражданин от село
Re: Експертът: Русия подкопава мирния процес в Сирия!
1982 написа:гражданин от село написа:toristo написа:Не пускайте подобни теми. Сега ще наскачат съветските подлоги и ще осерат всичко.
А теб към кои подлоги да те броим, щото обслужваш цял диспансер?
toristo, брат, виждаш ли как първата съветска подлога веднага се припозна и подскочи ??!![]()
Вече много скучни ги правят КГБ/ФСБ-то, кълват и на ГРТ.
Братя по тъпота!
-
гражданин от село
1982 написа:Ау, селянин от кремъл, ти уби мечтите ми, така е, ниска ми е културата, малки са ми знанията, почти не съм чел московска пропаганда.![]()
![]()
![]()
![]()
Признавам, далеч съм от вас, начетени и многознаещи ми другарю.![]()
Сега остава наистина да осъзнаеш, че нищо не става от теб освен обект за гавра, който сам се взима на сериозно.