Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот blue avalanche » 18 ное 2017 20:41

Гришо победи Тийм, Карено Буста и Гофен. А да не се забравя,че само в рамките на този турнир Гофен победи Надал и Федерер.
Гришо кога е бил Федерер? :o

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 ное 2017 20:42

blue avalanche написа:
Groucho написа:
Федерер - Димитров щеше да е един хубав финал.

Какво щеше да му е "хубавото", след като Федерер гермечи Димитров където го хване?

То Федерер и Гофен гермечеше където го хване :roll:
Гофен беше 0-6 срещу Федерер до днес и 1-15 сета :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2017 21:36

Groucho написа:Федерер - Димитров щеше да е един хубав финал. Шансовете за титла на нашия се увеличават, но турнирът е пародия на Финален мастърс.

Шшшш, това е моя реплика. :mrgreen: :mrgreen:

Сега сериозно - Гручо, ти ли си ??! Да не са те подменили с някого ??! :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 ное 2017 21:52

1982 написа:Сега сериозно - Гручо, ти ли си ??! Да не са те подменили с някого ??! :lol:

Не са ме подменяли. Турнирът е далче от това, което трябва да бъде. Ако си мислиш, че си прочел някъде да пиша обратното - бъркаш се :mrgreen:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 18 ное 2017 22:13

Айде пак се започна с пародиите. Ако Григор вземе, че бие тази вечер, няма да се учудя турнирът да бъде приравнен с някой "чалънджър". Аз пък ви казвам, че Новак и Федерер печелеха много турнири, само защото не играеха срещу ТОЗИ Григор, следователно титлите им са пародийни! Хайде сега да видим кой крив и кой прав!
Предлагам да спрем да се правим на специалисти и да пожелаем успех на Гришо.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2017 22:18

Турнирът е пълно посмешище, това е факт, и няма нищо общо с Димитров. Просто е факт. Няма никой от големите, освен Федерер. ;) Аджеба, Димитров като пада, ти къде си ??

Гручо, внимавай какво пишеш, да не станеш "хейтър", като мен. 8-) :lol: :lol: Такива мнения не се толерират, аз вече съм дамгосан, не бъди като мен !!!!!

Иначе е пълно посмешище това нещо Гофен да играе на финал на такъв турнир ...... той дори на самото състезание нямаше място, ама е по милостиня на него ........ иначе браво, че е бил Федерер, но то много играчи са го били чат-пат.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 18 ное 2017 22:24

Григор като пада ме няма, защото ми е неприятно, но не влизам, за да се правя на "специалист" как от хасковлията нищо не става. Междувпрочем, като е толкова по милост тазгодишния турнир, защо ти и аз не сме там?
Всички момчета са си заслужили да са там и да извличат съответните ползи от това. Григор също. А после ще си отлети към турнира на Ричард Брансън и ще се забавлява. Дано милиардерът не го е поканил по милост, че му е дожаляло.
Спирам да пиша каквото и да е, че не мога да гледам мача.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 18 ное 2017 22:28

1982 написа:Иначе е пълно посмешище това нещо Гофен да играе на финал на такъв турнир ...... той дори на самия турнир нямаше място, ама е по милостиня на него ........ иначе браво, че е бил Федерер, но то много играчи са го били чат-пат.

Е, не е вярно. Ние свикнахме с години да виждаме само разни Бердих, Ферер, Цонга, но тяхното време мина. Гофен си е достатъчно добър, за да може да участва на ФМ. Виж, за финал съм съгласен, то ако става въпрос и излизането от група само по себе си му е абсолютен таван в друга година, но момчето си спечели мача с Федерер и напълно заслужи финал.

Съдбата му се реваншира за нелепата контузия по време на Ролан Гарос. Можеше да направи още по-забележителен сезон.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2017 22:34

Гофен е на финален Мастърс единствено защото големите ги няма, толкова е "добър". И догодина, дай Боже да нямат проблеми със здравето, ще се убедиш отново колко е "добър". Бердих, Цонга и Ферер се класираха за ФМ в пълна конкуренция, а не дебнейки всички да ги няма, за да намажат. И тримата са класи над Гофен, гледал съм ги и тях, гледал съм го и него, няма място за сравнение.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 18 ное 2017 22:37

Не ги сравнявам, идеята е, че тях ги няма вече и трябва да свикнеш да виждаш по големите турнири играчи като Гофен, Димитров, Тийм и т.н. И не, не е задължително въпросните да са на ФМ, защото изброените от теб ги няма. Местата са 8, не 4. Махни Надал, Федерер, Джокович, Вавринка и Мъри и остават още три квоти.

Тенисът не се върти около трима или четирима.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Тенис”