Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Skruky » 23 май 2017 21:49

[offtopic]Обещавам, че няма пиша никъде другаде освен тук до мача с Левски, че другия ми акаунт взе забрана да влизам във форума, заради това, че постнах една снимка във форума на Левски заради тоя шут БУШ.

Делянски
Васко
Удоджи

Обичам ви и знам, че няма да ме нараните вие! 8-)[/offtopic]
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 23 май 2017 21:54

Skruky написа:[offtopic]Обещавам, че няма пиша никъде другаде освен тук до мача с Левски, че другия ми акаунт взе забрана да влизам във форума, заради това, че постнах една снимка във форума на Левски заради тоя шут БУШ.

Делянски
Васко
Удоджи

[offtopic]Нищо де то всеки припознавач има поне по пет профила, така че не си единствен ! Хубаво е, че си се сетил да полигавиш точните хора да не те наранят ! Това си е ежедневие за тях ![/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Мнениеот Skruky » 23 май 2017 22:03

OOP написа:
Skruky написа:[offtopic]Обещавам, че няма пиша никъде другаде освен тук до мача с Левски, че другия ми акаунт взе забрана да влизам във форума, заради това, че постнах една снимка във форума на Левски заради тоя шут БУШ.

Делянски
Васко
Удоджи

[offtopic]Нищо де то всеки припознавач има поне по пет профила, така че не си единствен ! Хубаво е, че си се сетил да полигавиш точните хора да не те наранят ! Това си е ежедневие за тях ![/offtopic]

[offtopic]Единия го познавам от Дата.БГ, другите от по почти 10 години... няма какво да им се мазня, те си ме знаят! 8-)
Когато бате Тео е бил във форума, вие още не сте чували какво е форум.гонг.бг :idea:[/offtopic]
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 май 2017 22:40

Mitata написа:Преименуването на изпразнения от съдържание Литекс (изкупен от ЦСКА на Хр. Стоичков) на ЦСКА за мен е една формалност, направена за да съществува моя любим клуб. Трябва да призная, че това бе нестандартен начин да се върнем в професионалния футбол. Защо ЦСКА да не е новатор?

Я сега ни обясни, какво значи, изпразнен от съдържание отбор, че наистина ме заинтригува.
ЦСКА-София, както го наричаш ти ЦСКА не е новатор, това е тумор, търсещ здрав организъм за да живее...
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2017 22:57

Поздравления за Панчарево , сега е време да стегнете Армията !
Изображение

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 23 май 2017 23:17

PFC Litex написа:Я сега ни обясни, какво значи, изпразнен от съдържание отбор, че наистина ме заинтригува.
...

Никой не говори за отбори , тролче .
Изпразнена от съдържание е фирмата на Селския , която администрираше Ботев в миналото . Тя си още "жива" и аФтентична некъде в регистрите . Или фирмата на Гигов . Или 43231234 други бивши юридически регистрации на най-различни клубове които не са закрити още и си съществуват по бумагите . Такива ми ти работи . :P
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 май 2017 23:38

kolokolo написа:
PFC Litex написа:Я сега ни обясни, какво значи, изпразнен от съдържание отбор, че наистина ме заинтригува.
...

Никой не говори за отбори , тролче .
Изпразнена от съдържание е фирмата на Селския , която администрираше Ботев в миналото . Тя си още "жива" и аФтентична некъде в регистрите . Или фирмата на Гигов . Или 43231234 други бивши юридически регистрации на най-различни клубове които не са закрити още и си съществуват по бумагите . Такива ми ти работи . :P

От кога Литекс Комерс е изпразнена от съдържание фирма, тъй като тя администрираше ПФК Литекс Ловеч 1921?
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 май 2017 23:49

miro_rz написа:Поздравления за Панчарево , сега е време да стегнете Армията !

Първо трябва да се разберат с ММС и тогава ще има движение по "Армията", а Панчарево ще има да се доизгражда още 2-3г.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 24 май 2017 00:00

PFC Litex написа:.....

Фокусирай се върху главното . Ако някой купи фирмата на Селския , няма да получи нито клуба Ботев , нито отбора Ботев .
Защото без общността Ботев и историята Ботев , това е просто една празна фирма . ;)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2017 01:12

Ти не се отклонявай от основното, което дискутирам, а именно, каквото и да е свързано с Литекс на Ганчев изпразнено ли е от съдържание.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”