Делянски
Васко
Удоджи
Обичам ви и знам, че няма да ме нараните вие!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Skruky написа:[offtopic]Обещавам, че няма пиша никъде другаде освен тук до мача с Левски, че другия ми акаунт взе забрана да влизам във форума, заради това, че постнах една снимка във форума на Левски заради тоя шут БУШ.
Делянски
Васко
Удоджи
Обичам ви и знам, че няма да ме нараните вие![/offtopic]
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Skruky написа:[offtopic]Обещавам, че няма пиша никъде другаде освен тук до мача с Левски, че другия ми акаунт взе забрана да влизам във форума, заради това, че постнах една снимка във форума на Левски заради тоя шут БУШ.
Делянски
Васко
Удоджи
Обичам ви и знам, че няма да ме нараните вие![/offtopic]
[offtopic]Нищо де то всеки припознавач има поне по пет профила, така че не си единствен ! Хубаво е, че си се сетил да полигавиш точните хора да не те наранят ! Това си е ежедневие за тях ![/offtopic]
Mitata написа:Преименуването на изпразнения от съдържание Литекс (изкупен от ЦСКА на Хр. Стоичков) на ЦСКА за мен е една формалност, направена за да съществува моя любим клуб. Трябва да призная, че това бе нестандартен начин да се върнем в професионалния футбол. Защо ЦСКА да не е новатор?
PFC Litex написа:Я сега ни обясни, какво значи, изпразнен от съдържание отбор, че наистина ме заинтригува.
...
kolokolo написа:PFC Litex написа:Я сега ни обясни, какво значи, изпразнен от съдържание отбор, че наистина ме заинтригува.
...
Никой не говори за отбори , тролче .
Изпразнена от съдържание е фирмата на Селския , която администрираше Ботев в миналото . Тя си още "жива" и аФтентична некъде в регистрите . Или фирмата на Гигов . Или 43231234 други бивши юридически регистрации на най-различни клубове които не са закрити още и си съществуват по бумагите . Такива ми ти работи .
miro_rz написа:Поздравления за Панчарево , сега е време да стегнете Армията !
PFC Litex написа:.....
Потребители, разглеждащи този форум: dvdvd, soilwork и 29 госта