Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Шеф на "Трейс" купи 195 000 акции на ЦСКА

Мнениеот memnto » 09 май 2014 17:25

TristaNNN написа:
TristaNNN написа:А знаеш ли случайно как точно ще стане това, че никъде в нета не открих информация? Хората ще се редят на опашка да си върнат парите с ценните хартийки ли? :roll:

Дали има някакви новинки по този въпрос, че и днес не успях да намеря никаква информация :roll:

Има да ти връщат пари ли?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Шеф на "Трейс" купи 195 000 акции на ЦСКА

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2014 17:31

memnto написа:
TristaNNN написа:
TristaNNN написа:А знаеш ли случайно как точно ще стане това, че никъде в нета не открих информация? Хората ще се редят на опашка да си върнат парите с ценните хартийки ли? :roll:

Дали има някакви новинки по този въпрос, че и днес не успях да намеря никаква информация :roll:

Има да ти връщат пари ли?

На мен не, домързя ме да си купя :oops: Ама един приятел от провинцията пита, та се надявах драгите красноармейски съфорумници да споделят какво знаят по въпроса :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот memnto » 09 май 2014 17:36

Приятеля ти, от провинцията, който си е купил, ще го уведомят кога и къде може да си вземе парите в случай на неуспешно ИПО. ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2014 17:40

memnto написа:Приятеля ти, от провинцията, който си е купил, ще го уведомят кога и къде може да си вземе парите в случай на неуспешно ИПО. ;)

Страхотно, с удоволствие ще му предам 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 18:05

Tommi написа:
Red Warrior написа:Вие вече се изложихте със събирането на едва 5000 лева от СМС-и, за юбилея. Дори ние събрахме над 10 000 за сектор "Г", чрез СМС-и. Идеята за продажбата на акции беше да има много на брой миноритарни акционери и поне 10-20 по едри, които да изкупят останалите 60%-70% от акциите. Идеята беше ЦСКА да не разчита на един бащица, като Домуса и Ганчев и да се кръстим утре да не му падне тухла на главата. :roll: Иначе аз много преди публичното предлагане казах, че няма да е успешно и едва няколко хиляди ще си купят акции. Не знам дали е в същата тема, ако е - ще ти извадя цитата.

8000 лв. (даже са поне два пъти повече) от смс-и не са малко при положение, че се събират пари и под други форми и че не е необходима кой знае каква сума за едно такова тържество.
Явно си забравил някои неща, затова ще ти ги припомня. Някъде към юли месец, идеята ви беше не само да изкупите акциите от публичното предлагане, а даже и тези на Лира. После се усетихте, че ще ви е трудничко и започнахте да говорите, че ще изкупите само акциите от IPO-то, а Лира ще си остане със своя дял. По-късно пак променихте целите и щяхте да изкупувате предлаганите акции, с помощта на едри инвеститори. Към днешна дата се молите на всички богове, за да се появят паралии, които да докарат нещата до 47% от емисията. Тези неща ги пише из архивите, така че нека да не се опитваме да изкривяваме истината. ;)

Как така сме искали още ЮЛИ месец да изкупим всички акции, като тогава нито беше ясно кога и дали ще се пуснат акциите, нито каква бройка акции ще е IPO-то? Томов си призна, че са искали първоначално да пуснат 200 хил. акции, което беше реалната бройка, но тъй като трябваше да се довнася капитал, са направили врътката с едновременно покачване и намаляване на капитала.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 18:29

Red Warrior написа:Как така сме искали още ЮЛИ месец да изкупим всички акции, като тогава нито беше ясно кога и дали ще се пуснат акциите, нито каква бройка акции ще е IPO-то? Томов си призна, че са искали първоначално да пуснат 200 хил. акции, което беше реалната бройка, но тъй като трябваше да се довнася капитал, са направили врътката с едновременно покачване и намаляване на капитала.

Наистина ли имаш толкова къса памет или просто в момента така ти изнася?
http://gong.bg/view_article.php?article_id=363335
Тодоров каза също така, че инвестиционният фонд "Лира Инвестмънтс", който ще подпише договора с "Титан" за промяна на собствеността на клуба, ще остане собственик само до пълната продажба на акциите и след това собственици на ЦСКА ще бъдат акционерите.

Горната новина е от 1-ви август, ето една и от 16-и юли [offtopic]http://gong.bg/view_article.php?article_id=359977[/offtopic]
Купувач на ЦСКА е фирмата "Лира Инвестмънтс". Това е инвестиционна компания, която няма да остане мажоритарен собственик, а само до момента, в който клубът се превърне в публично акционерно дружество.

Както вече казах, всичко го има из архивите. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 19:12

Не ми пускай цитати от Сашо Томов. Кажи кога тук в този форум сме казали, че ще изкупим всички акции?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 09 май 2014 19:16

Logical person написа:
cska-632 написа:Манджуков обяви, че е купил 600 000 акции на ЦСКА. Ако е закупил толкова защо официалните дани показват, че са закупени 233 939 акции? Вчера някакъв бил купил 195 583 акции, а това пак не е отразено на БФБ. Във феята на зъбките вярвате ли? На БФБ трябва официално да са продадени 1 029 522 акции! Някой много ни пързаля.

Акциите на Манджуков са купени преди да се пусне емисия на борсата, купени са по 2 лв. Тези акции няма и да ги видиш на БФБ.

Акциите на Галин Михайлов ще ги видиш на БФБ след празниците, 7-8 май.

Няма нищо сложно за разбиране, иска се средно статистическа грамотност.

Празниците минаха. Днес е 09.05.2014 г. Явно съм под средното ниво. Дано Томов с поставена фирма, както си мислех още от самото начало да изкупи останалите акции, за да е успешна емисията.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 май 2014 21:18

Тук 2-3 левскарчета драскат едно и също. И разбира се Тролът от русчук, принадлежащ към неинтегрируема племенна група, населяваща покрайнините на града. Ама едно и също.

Е как не ви хвана срам бре, левскарчета? След тоя унизителен за вас сезон влизате тук да ни правите кефа ли? :mrgreen: Като срещна левскарче и се сещам за сезона и ми става много гот. Мъчно ли ви е, бе, а? Хихихих.

И да ви кажа нещо, което съм му го казвал на неинтегрируемия малцинствен Трол - иронията не е показател за интелигентност. Обикновено даже е показателна за липсата на аргументи.

ИПО-то нямало да е успешно. Ще видим ... Но и да не е, какво от това? ЦСКА има по-малко дългове от левски, не е собственост на комунистически агент-доносник, надзорния съвет не е само от комунистически агенти-доносници, имаме поне някакъв стадион, ИМАМЕ ОТБОР, нямаме Ми-ми Гаджев. та ние сме няколко обиколки пред вас, бе, ******.

Между другото, всичките ми приятели левскари са на мнение, че това с акциите е най-добрия вариант. Проблемът е, че народа няма пари и реално трябва да се разчита няколко по-богати хора да изкупят акциите. Но толкова обикновени хора, колкото си купиха акции, вие не сте събирали на гереня от 1 година.

Ако си давахте реална сметка, щяхте да се скриете някъде от срам.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 09 май 2014 22:48

ivo55 написа:Тук 2-3 левскарчета драскат едно и също. И разбира се Тролът от русчук, принадлежащ към неинтегрируема племенна група, населяваща покрайнините на града. Ама едно и също.

Е как не ви хвана срам бре, левскарчета? След тоя унизителен за вас сезон влизате тук да ни правите кефа ли? :mrgreen: Като срещна левскарче и се сещам за сезона и ми става много гот. Мъчно ли ви е, бе, а? Хихихих.

И да ви кажа нещо, което съм му го казвал на неинтегрируемия малцинствен Трол - иронията не е показател за интелигентност. Обикновено даже е показателна за липсата на аргументи.

ИПО-то нямало да е успешно. Ще видим ... Но и да не е, какво от това? ЦСКА има по-малко дългове от левски, не е собственост на комунистически агент-доносник, надзорния съвет не е само от комунистически агенти-доносници, имаме поне някакъв стадион, ИМАМЕ ОТБОР, нямаме Ми-ми Гаджев. та ние сме няколко обиколки пред вас, бе, ******.

Между другото, всичките ми приятели левскари са на мнение, че това с акциите е най-добрия вариант. Проблемът е, че народа няма пари и реално трябва да се разчита няколко по-богати хора да изкупят акциите. Но толкова обикновени хора, колкото си купиха акции, вие не сте събирали на гереня от 1 година.

Ако си давахте реална сметка, щяхте да се скриете някъде от срам.

Това им е на тях утехата. :|

Върни се в “Архив”