kartago написа:Аз този въпрос вече го зададох! Човека, който създаде темата знае, че е предупреден за 1 ден и знае защо! За заобикаляне на БАН следва по-тежкото наказание! Посипаха се обвинения, но няма аргументи! С две думи, дайте ни възможност да псуваме в несвяст, но само ние!!!!! Другите не може!!!!............ Четете правилата, това са! Ако не ги спазвате, ще бъдат тези проблеми! В подфорума на "Левски" са двама модератори левскари до мозъка на костите си! А, че кой какъв бил, и що му пречел да псува или обижда?! Ами така е!.......... Има правила! Прочетете ги!..........
Аз чета, чета и не мога да повярвам! Аз също съм с две висши образования, както обяви въпросният потребител, работя на ръководно място, имам семейство с две деца, чието време отнемам, за да модерирам на добра воля форума и не мога да повярвам, на това което чета! Какво има да се обясняваме на потребители, които не спазват правилата във форума. Има правило, ако не са съгласни с някое действие на модераторите, да пишат на лична. От там на сетне, за каквото и да било, има правила - спазват се - всичко е ок, не се спазват - налага се рестрикция! Не смятам от сега нататъка И НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се обясняваме на ОБЩА, с потребителите за действията си. Ако има въпроси от някой - на лична! Дори да ми дойде някой с 5 висши образования, който не може да научи и да спази няколкото правила - налагам наказание! Това са нещата в този форум. Аз не съм и не смятам да бъда човек, който си губи времето!