Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Re: Предлагат Левски на милиардер

Мнениеот peterx » 28 фев 2009 12:50

mike28 написа:Пичове- казвал съм ви го, ще ви го кажа пак- престанете с разни гейарени, уефските, цецки , мецки и т.н. Или ще уважавате имената на отборите или просто няма смисъл да пишете тук. Замислете се, вие дето викате така- какво сте направили за тази държава или за футбола в частност- построили сте стадион, дали сте пари за детско-юношеската школа или сте помогнали на футболисти ветерани? Научете се да зачитате труда на нашите родители, баби и дядовци, строили и играли в тези клубове навремето за чест, слава и за всички нас- да го имаме днес всичко това на готово.

Браво! Подкрепям напълно!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Предлагат Левски на милиардер

Мнениеот стичо » 28 фев 2009 15:46

mike28 написа:Пичове- казвал съм ви го, ще ви го кажа пак- престанете с разни гейарени, уефските, цецки , мецки и т.н. Или ще уважавате имената на отборите или просто няма смисъл да пишете тук. Замислете се, вие дето викате така- какво сте направили за тази държава или за футбола в частност- построили сте стадион, дали сте пари за детско-юношеската школа или сте помогнали на футболисти ветерани? Научете се да зачитате труда на нашите родители, баби и дядовци, строили и играли в тези клубове навремето за чест, слава и за всички нас- да го имаме днес всичко това на готово.

Махайте директно мнения в които има подобни простотии! ;)

XARHTNA
Контакти:

Ми Бабангида си разцепва направо...

Мнениеот XARHTNA » 28 фев 2009 16:58

Ми екстра си е Бабангида. Мъри смотан ли беше, че го дадоха на Литекс?! Уж криза за голмайстори, а в крайна сметка продаваш най-добрия си нападател. Поне чисто голово. Все пак в онзи сезон за Уефа той беше голмайстор на отбора в Европа. И шиеше яко. Не че нещо ама съдейки по това, което Жеан Карлос постигна за Левски (В Европа да не говорим) по-добре да го бяха оставили. Мъри трябваше според мен на него да залага в Шампионската лига вместо на Домовчийски...Можеше и да вкараме още някойгол ;) ...Вярно е, че Бабангида си имаше и той някои комични отигравания ама щом и вкарва...Смотани сме!

Dja

Re: Ми Бабангида си разцепва направо...

Мнениеот Dja » 28 фев 2009 17:02

Яко некадърен е Бабангида, ама някой път много му връзва

tifojuve
Контакти:

Мнениеот tifojuve » 28 фев 2009 17:22

видяхме го в Левски (а и в Литекс) колко е "машина" и как "разцепва". Да се е доказал, то оставаше и в ония мачове срещу Букурещ и Артмедия да не беше вкарал... да си разцепва при резаните там

nessebar
Контакти:

Мнениеот nessebar » 28 фев 2009 18:00

Бабангида е откритие на И.Дражев,а Андрей Желязков и Георги Василев го взеха в Левски...

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 28 фев 2009 18:07

няма какво да си говорим. факт е, че като дойде в Левски и кариерата му спря. преди да дойде при нас пак си беше машина. същото се получава и с Г. Христов в момента. явно нещо трябва да се промени на Герена.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2009 18:41

Не е лош нападател, но не е и някакъв голям реализатор :) Просто му връзва повечко понякога,но на мен лично няколко пъти ми е късал нервите с каръшки отигравания :)А и в Литекс нищо не направи:) Ще видим сега в турция дали ще постигне нещо по сериозно:) Аз лично му желая успех:)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2009 18:42

angelov написа:Добре де, кой му е предложил Левски? Да приемем, че сделката с румънците не стане и се насочи към нас. Нали ганьо беше казал, че не се продава, можело само част от акциите, за да си раздели издръжката с някой. Мислите ли, че някой милиардер ще иска да е партньор с такъв като батков?

Че Левски, кога е бил на Батков?
Отборът си е на Чорни и Чорни си прави сделките.

Тази новина не е поредната журналистическа партенка, хората просто са цитирали румънските медии, а там навсякъде се тръби същото.

Новината тръгна от GSP http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusi ... 25853.html , а това е доста сериозна медия
Изображение

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: СИНЯ ИНВАЗИЯ В КЮСТЕНДИЛ !

Мнениеот sandri4ka_1914 » 28 фев 2009 18:51

lumpen написа:
sandri4ka_1914 написа:Дали с НФК или не, тряя се напълни сектора на макс, само така ще си затворят устите червените ... :oops: :roll: ;)

Мацка, турците цвет немат и устата им се затваря само като е на два метра от тялото :twisted: :twisted: :twisted:

Прав си, опитах се да бъда по-любезна просто. :) :roll:
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

Върни се в “Архив”