Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Batkoto » 06 апр 2012 11:56

еми те Гонзо и Наско, ако не са ви легенди .. кой тогава, един Гунди ви остава дето 99 % от вас на са го гледали на живо и въобще на знаят за какво става въпрос, освен от дитирамбите на агент Николай и такива като него
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Парадният изход е за ГОНЗО....

Мнениеот messi7 » 06 апр 2012 11:58

blue avalanche написа:
SANSIRO7 написа:Баш Наско си е легенда.
И не ми говори за свалени гащи или, че критикувал. Аз бях на мача със свалените гащи и не се почувствах обиден , защото те не бяха за всички. А критикуването е напълно правилно. Гонзо "легендата на Левски" с 3 гола за националния отбор и 5 в евротурнирите, който след един червен картон преди няколко години /срещу Родопа ако не се лъжа/ беше сърдит на феновете видиш ли, а на скоро твърдеше, че са "разбирачи" което в сравнение с него си е самата истина но без "".Когато Наско вкарваше на Рейнджърс, Италия, Аржентина и изведе Левски до 1/4 финал в УЕФА и до групите на ШЛ беше ли легенда а?
Впрочем тези, които най не им се иска Наско на Герена са предимно с розов оттенък.

Нито съм казал,че Гонзо е "легенда",нито приемам Сираков за такъв!
Много лесно взехме да раздаваме признанието "легенда"...

Абсолютно подкрепям, блу аваланче. Легенди са ФУТБОЛИСТИ като ГУНДИ, Котков(макар и на Локо СФ), Аладжов, Патрата, Гиби, Павел Панов, Топузаков. ;)
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2012 12:33

Пич, сигурен съм, че сега "прехваления" Мъри и недай боже Наско Фейса и той да се върне в Левски, оправданието в следващите 3 (ТРИ) години ще бъде, че не могат да станат шампиони, защото трябвало да оправят бакиите на Гонзо!

Аз съм убеден в това също! И хората ще им вярват. И в това съм убеден. Но... това е новият морал все пак. Да се оправдаваш като гербаджия...
Относно Мъри и треньорската му кариера и как навсякъде освен в "Левски" се е издънил... Ми има такива треньори, които не могат да направят нищо, освен в едни отбори. Какво направи Рийкард след Барса? Пеп съм убеден, че също не би могъл другаде да вирее... Ами Анчелоти? Даже един Кольо Спасов бих споменал...

vdon
Контакти:

Мнениеот vdon » 06 апр 2012 13:51

За мен Гонзо си е легенда и при това жива. Само ще Ви дам за пример как излезе да играе за последния си мач на Левски. От доста време в Левски не е имало такъв харектер, като него. И съм сигурен, че никога няма да отиде да работи за друг клуб, защото сърцето му е синьо. За съжаление много рано Батков го използва пред нас феновете и злоупотреби с него и може би с бъдещата му кариера на треньор. Все пак той още не е завършил, не се е изучил за треньор. Но аз още помня кървавия му гол с бинтованата глава във врата на ЦСКА. Уважавам и Сираков, също е легенда за мен, гледал съм го и него и също съм се радвал на головете му, но истината е че те трябва да се обединят за доброто на Левски. И последно вярно е, че Батков дава парите за Левски, а не ние феновете, но след като не ти харесва и не можеш да се справяш - продай тогава клуба - все ще се намери някой мазохист, който да има пари и да обича Левски

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 апр 2012 15:14

vdon написа:За мен Гонзо си е легенда и при това жива. Само ще Ви дам за пример как излезе да играе за последния си мач на Левски. От доста време в Левски не е имало такъв харектер, като него. И съм сигурен, че никога няма да отиде да работи за друг клуб, защото сърцето му е синьо. За съжаление много рано Батков го използва пред нас феновете и злоупотреби с него и може би с бъдещата му кариера на треньор. Все пак той още не е завършил, не се е изучил за треньор. Но аз още помня кървавия му гол с бинтованата глава във врата на ЦСКА. Уважавам и Сираков, също е легенда за мен, гледал съм го и него и също съм се радвал на головете му, но истината е че те трябва да се обединят за доброто на Левски. И последно вярно е, че Батков дава парите за Левски, а не ние феновете, но след като не ти харесва и не можеш да се справяш - продай тогава клуба - все ще се намери някой мазохист, който да има пари и да обича Левски

Ако не беше излязъл изобщо в този мач , първо нямаше да се контузи и второ Левски можеше да бие цска и с повече от 2-0 .

Щом си е избрал съдбата да е изтривалка на адвоката , нека си сърба псувните сега.

Кървавия гол е чисто и просто едно преувеличено и митологизирано събитие .Левски водеше на цска с 5 или 6 точки .Решили са да го правят "легенда" ОК .

Що се отнася до Наско , само с гола си срещу италия на откриването на световното първенство 86-та обезмисля цялата кариера на пловдивския нарцис .

п.п Когато заговорите за легенди , моля ви не намесвайте разни прехвалени герои от "Мъпетс тиатър" . Да , на местна почва ставаше , ама за нещо друго е просто длече от истината.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 06 апр 2012 15:21

Наскоро гледах едно старо интервю с Томас Лафчис, който говореше за сагата около привличането на Георги Иванов в Левски преди доста години. В него бившият президент на „сините“ разказва следното: "Когато Локомотив Пд три пъти ни изнуди, вдигаше трансферната сума, дойде Георги Иванов в София и ми каза: Г-н Лафчис, три години ще играя без пари в Левски, дайте моите пари на Локомотив“...
Това също ли не е достойно за уважение. Каквито и грешки да е допуснал Г.Иванов като ръководител в Левски те трябва да му бъдат простени. Той е един голям левскар и е правил всичко от любов към Левски.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 апр 2012 16:47

Гонзо завинаги !

Офтопик:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 апр 2012 17:32

ДОВИЖДАНЕ ГОНЗО ...И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 апр 2012 20:27

Вече казах-да забравим лошото и да помним Гонзо като играч. Стига толкова.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 апр 2012 20:28

Синьо сърце написа:Вече казах-да забравим лошото и да помним Гонзо като играч. Стига толкова.

:!:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”