Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот vaskonti » 04 май 2013 14:32

doktora25 написа:
vaskonti написа:Ами там е работата, че ние така или иначе ще си дадем дупето, а това, дали Русия ще си отвори пазарите изобщо не е въпрос на преговори от наша страна! Русия иска да построи газопроводите и АЕЦ, иска ползваме тяхно ядрено гориво, както и да си плащаме за обработката на използваното такова! Де факто Русия просто ни уведомява, че ще прави нещо на наша територия и ние просто казваме ОК и това е! Няма преговори, няма ни-щи-чко! Те в момента ни стискат за топките, а с нова АЕЦ и Южен поток направо ще ни ги смажат, а ние пак ще кажем ОК и това е!

Едно си знаеш, едно си повтаряш. Целият Интернет е пълен с информация за този проект на Путин. Разрови се и се информирай.
Най-големият грях на Костов не е престъпната приватизация, която извърши, а че наложи една такава теза, на която някои вече започнаха да вярват. :x

Това как изглежда проекта на Путин няма никакво значение. То на книга ние винаги сме преговаряли с Русия и винаги уж се стремим към взаимноизгодно сътрудничество. Ама дефакто нещата са съвсем различни - Русия не преговаря с нас и никога не са го правели. Благодарение на... сам ще се сетиш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 04 май 2013 14:36

Я не ми се правете на антикомунисти!Тези глупости ги обяснявай на наивниците , които ви вярват на лъжите! 68 години България се управлява от комунистически престъпници и терористи! И не ми се правете на антикомунисти на такива каквито не сте! Защото ако Българска Антикомунистическа Партия дойде на власт нито един комунист няма да се измъкне от ударите на закона и всички ще бъдат наказани! Само че в БАП могат да стават членове антикомунисти , които никога не са били членове на БКП! Който е бил член на тази банда няма място там! А аз в рода си нямам нито един комунист и се гордея с това! А ако имах комунистически престъпници в моя род, щях да се отрека чрез държавенн вестник от тях! Моите родители са ме възпитавали да бъда безкомпромисен антикомунист разбра ли !
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 04 май 2013 14:38

Thsmith написа:
doktora25 написа:[Какво производство бре? Когато произвеждаш продукти които никой не желае за какво говорим? Произвеждал си неконкурентни продукти които нямат никакъв шанс да се преборят с качествената западна стока. Ако в магазина имаш само дочени гащи - нямаш избор и ги купуваш, но ако до дочените гащи има адидас, бос и да кажем армани... тях ли ще вземеш или ще се облечеш като бял човек? За това говорим...
Да не споменавам, че производството на тия дочени гащи ти излиза колкото марково западно облекло и генерира огромни загуби. Само дето след 90 година няма кой ежегодно да покрива натрупаните загуби и се стигна до Жан Виденов....

До 1989-та година в България се отглеждаха 3 млн глави агнешко месо и бяхме лидер в износа към руските републики и за арабския свят.В момента се отглеждат около 300 000 глави.С телешкото и свинското положението е същото.На всичкото отгоре внасяме!Или може би искаш да ме убедиш,че нашето месо не е конкурентно на 20 годишното замразено ирландско,червените ни вкусни домати на еднакво оранжевите пластмасовите домати?Аз си искам българската продукция по магазините,а ти си яж гащите Адидас и тяхните производни!
Последна промяна от джугашвили на 04 май 2013 14:39, променено общо 1 път.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 04 май 2013 14:39

И защо след като 4 години комунягата Иван Костов имаше власт , не бе пипнат и един косъм от комунистическите престъпници? Защо не бяха вкарани по килиите, там да излежават заслужените си наказания?
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 май 2013 14:40

Що за хора сте дето се отричате от децата и родителите си само защото те са комунисти,демократи или там каквото са си избрали?Ужас!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 04 май 2013 14:43

Защото комунизма е зараза и психическо заболяване!Човек ако нормален, няма да стане комунист!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 04 май 2013 14:43

GOLEADOR написа:Що за хора сте дето се отричате от децата и родителите си само защото те са комунисти,демократи или там каквото са си избрали?Ужас!

Сектанти най-вероятно. ;)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 04 май 2013 14:51

Безкомпромисен написа:Я не ми се правете на антикомунисти!Тези глупости ги обяснявай на наивниците , които ви вярват на лъжите! 68 години България се управлява от комунистически престъпници и терористи! И не ми се правете на антикомунисти на такива каквито не сте! Защото ако Българска Антикомунистическа Партия дойде на власт нито един комунист няма да се измъкне от ударите на закона и всички ще бъдат наказани! Само че в БАП могат да стават членове антикомунисти , които никога не са били членове на БКП! Който е бил член на тази банда няма място там! А аз в рода си нямам нито един комунист и се гордея с това! А ако имах комунистически престъпници в моя род, щях да се отрека чрез държавенн вестник от тях! Моите родители са ме възпитавали да бъда безкомпромисен антикомунист разбра ли !

От историята на България, само 45 години СВЕТЪЛ ЛЪЧ за народа. Направено е толкова много колкото за хилядолетия!!! Само 45 години, няма безработица, безплатно образование, безплатна медицина и средна заплата 250 лв= 2500 сега при платени такива!!! Трябва да си уникално "умен" за да говориш лошо за тези 45 години!!! Спекулира се с АЛЧНОСТТА НА ХОРАТА! Говорят, че ако си умен и трудолюбив, ще успееш????? Излиза , че 5 00 000 са мързели ви, а 500 000 безработни УНИКАЛНО ТЪПИ!!????? ТАКА ЛИ Е????????? Всеки сам да прецени!!!!!!!! Сега изкарват богаташите комунисти, а утре и вас ще нарекат така "ЗАЩОТО СТЕ МЪРЗЕЛИВИ И ГЛУПАВИ"!!! ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОПОРОЧИ ДУМАТА КОМУНИСТ!!! ЦИТИРАМ ХР. БОТЕВ:" БОГАТ Е, ПА ГО НЕ ПИТАТ КОЛКО Е ДУШИ УМОРИЛ"!!!! КАЗАНО ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 130 ГОДИНИ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 04 май 2013 14:54

СТАМАТ написа:
Безкомпромисен написа:Я не ми се правете на антикомунисти!Тези глупости ги обяснявай на наивниците , които ви вярват на лъжите! 68 години България се управлява от комунистически престъпници и терористи! И не ми се правете на антикомунисти на такива каквито не сте! Защото ако Българска Антикомунистическа Партия дойде на власт нито един комунист няма да се измъкне от ударите на закона и всички ще бъдат наказани! Само че в БАП могат да стават членове антикомунисти , които никога не са били членове на БКП! Който е бил член на тази банда няма място там! А аз в рода си нямам нито един комунист и се гордея с това! А ако имах комунистически престъпници в моя род, щях да се отрека чрез държавенн вестник от тях! Моите родители са ме възпитавали да бъда безкомпромисен антикомунист разбра ли !

От историята на България, само 45 години СВЕТЪЛ ЛЪЧ за народа. Направено е толкова много колкото за хилядолетия!!! Само 45 години, няма безработица, безплатно образование, безплатна медицина и средна заплата 250 лв= 2500 сега при платени такива!!! Трябва да си уникално "умен" за да говориш лошо за тези 45 години!!! Спекулира се с АЛЧНОСТТА НА ХОРАТА! Говорят, че ако си умен и трудолюбив, ще успееш????? Излиза , че 5 00 000 са мързели ви, а 500 000 безработни УНИКАЛНО ТЪПИ!!????? ТАКА ЛИ Е????????? Всеки сам да прецени!!!!!!!! Сега изкарват богаташите комунисти, а утре и вас ще нарекат така "ЗАЩОТО СТЕ МЪРЗЕЛИВИ И ГЛУПАВИ"!!! ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОПОРОЧИ ДУМАТА КОМУНИСТ!!! ЦИТИРАМ ХР. БОТЕВ:" БОГАТ Е, ПА ГО НЕ ПИТАТ КОЛКО Е ДУШИ УМОРИЛ"!!!! КАЗАНО ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 130 ГОДИНИ!!!

+1
Един трезвомислещ човек да се намери в този форум!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 04 май 2013 15:00

Тук отново се появи колегата русофил и пак започна с "интересните" си мнения...
Така и не разбра, че АЕЦ Белене е най-безмислената грандоманщина на някои защитаващи чужди интереси хора. Фактите говорят следното-няма пазар за ток, ние нямаме нужда и от половината ток, който произвеждаме, така че имаме огромен аванс в това производство, а да не говорим за тенденциите към преминаване на енергия от възобновяеми източници, която не само е екологична, но и като се премахнат преференциалните цени е и много евтина, защото използа като ресурс вода, вятър и слънце, които са безплатни...
И още не мога да разбера смисълът на обръщане на пазарите към някои определени държави. Значи да изнасяме за 5-6 държави, вместо да търсим пазар в 250? Какъв е смисълът? :shock: И никой не е отрязал Русия от никъде. Факти отново-Южен поток, а като махнем 4-5 страни от ЕС най-големият ни износ е към Русия, тук да добавим и постоянно увеличаващите се туристи от тази държава. Изглежда някои не са запознати с тези факти, които обезмислят почти всичките им думи... А че някои се опитват да се борят с монополите в енергетиката говорят още няколко факти. Не знам лично какво е направил Костов в тази насока-някой може да каже, ако има нещо, но кой подписа за Набуко? Кой е за добивът на природен газ в Черно море? Кой не се подаде на капиталите, а на протестите на природозащитниците и замрази проучванията за шистов газ? Кой се отказа от проектите Бургас-Александруполис и Белене? Хубаво е да разполагаш с факти по определени въпроси. ;)
Да не говорим за иновациите като премахване на мита и подобни. Че тогава, за да увеличим инвестициите да премахнем и данъците и ще станем рай за инвеститорите. А пари за държавата откъде? :lol: За заплати? За здравеопазване? За образование? За наука? и т.н.
Последните четири години имаше хиляди проекти, с които пряко или косвено се помагаше на средния и малък бизнес. Имаше множество рекламни представяния на страна ни в различни държави. Имаше увеличени субсидии за земеделие, което всъщност си казва думата. И в крайна сметка какво искат хората-някой да им изгради печеливш бизнес, пазари и да им го подари? То така всеки може. Грабвай мотиката и на село и може и да се възползваш от програмите за развитие и да направиш нещо-така стават нещата, а не с протести в градовете, а като кажеш на някого защо не отидеш на село да опиташ и да отказва, защото дискотеките, хората и заведенията са в градовете... Радващо е, че има хора, които го направиха и печелят от тази работа... Така няма да има пустеещи земи, няма да има разбито земеделие, а и цялата страна ще върви напред...
Но както имаше постнато едно клипче по-напред. Фак хоуп хора!!!... Всеки иска лесното и на хляба мекото-така не става и никога няма да се оправим така. Навремето, когато аз реших да започна бизнес исках помощ от роднините ми, но те не ми я дадоха. Как да очаквам в такъв случай помощ от държавата? Но "о, изненада"-тя помага... Има стотици програми-ориентирайте се, опитайте и може и да успеете... Ако обаче сте готови здраво да бачкате с мотиката, да се врете в лай---та с извинение, но и буквално, когато човек се занимава с животновъдство... И гледайте фактите, а не измишльотините, с които ви заливат, а и вие съответно заливате хората. Защото пред тях "ФАКТИТЕ" и боговете мълчат... ;)

П.П. Леле Боже... Отново плъзнаха комунягите... :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”