Teo написа:vaskonti написа:Teo написа:vaskonti написа:На практика единствената пречка пред ЦСКА-София да играе в ЕКТ е фактът, че е нов клуб и като такъв няма право, по принцип. Но вече има изключение от това правило, така че може пак да има. Също така, този клуб няма наказание за участие в ЕКТ, наказанието е за ЦСКА. Така че има прилична вероятност ЦСКА-София да бъде пуснат. Естествено, като нов клуб ще участва с националния коефициент.
В тази връзка искам да напомня на някои хора, че лиценза за ЕКТ и за първенството е един и същ. Не са отделни. Така че, лиценз със сигурност ще има. Съвсем отделен въпрос е, че клубът може да бъде спрян от ЕКТ - то ще е защото е нов клуб, а не защото не е покрил изискванията за лицензиране. Забавянето на решението на БФС(УЕФА) по въпроса, ако изобщо има забавяне, е какво следва от това, че става въпрос за нов клуб и дали е приложимо въпросното изключение за него или не.
П.п. Що има 300 човека в Г, нали бехте хиляди милиони?
Васко, не прочете ли миналите страници... няма такова нещо като ЦСКА няма да играе в Европа... ще играем без абсолютно никакви проблеми!
А колкото за посещаемостта не е при нас само слаба работата, а при всички отбори и все пак е работен ден имаше си прилична бройка хора 1500 човека.
Ще ме прощаваш, Тео, но ще си позволя волността да не приемам твоите лозунги и думите на Дърпатов като светата истина, само истина и нищо друго, освен истина. Знаем колко струва вашата дума.
В крайна сметка УЕФА има правила за новите отбори и дали ще решат да приложат изключение от тези правила, това зависи от тях.
Васко, за човекът които визираш даже не го познавам, нито му имам фб, нито мненията му. Съжелявам, но слушам сърцето си само.
@ Не УЕФА издава лиценз, а БФС.
Не го познаваш, но знаеш добре кой е.
За теб знам, че слушаш сърцето си. Въпреки, че преди време водеше голяма вътрешна битка между сърцето и разума си, луташе се и няколко пъти си смени мнението. Сърцето надделя, макар и малко насила, няма лошо. При мен не стана - въпреки желанието ми да видя нещо положително, всичко е селска простотия и всеки ден се доказва отново и отново. Козметичните ремонти на базите не ме трогват, други неща искам да виждам. Ама няма и няма. Затова аз не мога да направя такъв компромис нито с разума, нито със сърцето си.
БФС издава лиценз, и ще ви даде със сигурност такъв. Проблемът изобщо не е в него, а в това, че става въпрос за нов клуб. Това и само това може да ви спъне. Освен, разбира се, ако не ви признаят за ЦСКА - тогава влиза в сила наказанието и ще се чака още 1 година. Ще се чакат и едни кинти. Но не очаквам такова развитие на събитията.