Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Тема за Драголюб Симонович

Мнениеот BaLoN » 28 ное 2011 10:45

valiooooo написа:Ааа..пак се изгаври със сините.........Спортният директор на ЦСКА Драголюб Симинович се позабавлява на гърба на Левски по време на днешната си пресконференция. Сърбинът заяви в кръга на шегата, че "червените" следят футболиста Камил Курзелевски, който се подвизава в долните дивизии на Полша

ДУЦИИИИИИ СИМОНОВИЧ !!!!!!! :) ДУЦИ ДУЦИ ДУЦИ .... !!!! САМО ЦСКА !
catch me ... if you can !

galimando82
Контакти:

Да изхвърлим Дуци от ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот galimando82 » 01 дек 2011 15:39

Май вече е време Симонович да изчезне от Армията?Каква му е длъжността????Защо трябваше да идва???????Изгони Радуканов,съсипа всичко направено до сега и вече даже стои на скамейката.Човек който обича водката повече от футбола няма място в ЦСКА!!!!!!!!!!И май само феновете могат да го изгонят.Няма кой друг!!!Ако всички застанем зад това,трябва да са луди да го задържат!!!НЕ знам от кога сме нямали такъв отбор ,който може да спечели и титла и купа,да не разрешаваме на един недостоен за мен да работи в ЦСКА човек да го съсипе!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Да изхвърлим Дуци от ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот ***cska*** » 01 дек 2011 19:13

galimando82 написа:Май вече е време Симонович да изчезне от Армията?Каква му е длъжността????Защо трябваше да идва???????Изгони Радуканов,съсипа всичко направено до сега и вече даже стои на скамейката.Човек който обича водката повече от футбола няма място в ЦСКА!!!!!!!!!!И май само феновете могат да го изгонят.Няма кой друг!!!Ако всички застанем зад това,трябва да са луди да го задържат!!!НЕ знам от кога сме нямали такъв отбор ,който може да спечели и титла и купа,да не разрешаваме на един недостоен за мен да работи в ЦСКА човек да го съсипе!!!!!!!!!!!

А стига ги гонихте,а!
Що па веднъж не вземете да оставите един поне да поработи на спокойствие? :evil:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 01 дек 2011 19:45

Баси мазната сръбска лига...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 05 дек 2011 16:51

Ето ,такъв човек трябваше на ЦСКА --де в прав ,де в крив текст ,но поставя на мястото всеки ,който се опитва да се изгаври с името ЦСКА.Браво ,Дуци ,вземи им страха.Те затова и плужаците ,които пишат против него ,никога не се явяват на официални пресконференции.Като няма какво да пишат с днешна дата ,преписват старите си домашни.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 дек 2011 17:24

ДУЦИ много ме радва ...... с журналистите трябва да се отнася човек като с парцал ........ как пък не се намери един от тия смешници, който да не търси жълтото а да коментира спортните качества на даден мач и да задава спортно технически въпроси ...... а се гледат в скандала и колко пари се дължат ........... с нетърпение очаквам такава медия, в която на първо място е спорта футбол а не жълтите клюки ..........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 31 дек 2011 11:49

Дуци е велик армеец! Всички ,които го плюят сега ще се скрият като мишоци прз май месец, а през август ще скандират името му! Човекът разбира от футбол,нека го оставим да работи!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 яну 2012 21:09

След май, ще му скандирате името на Дуци...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 02 яну 2012 23:02

Готов съм да се хвана на бас с baerba1995 и Тео, на едно тежко черпене кой където си избере, аз казвам, че няма да станем шампиони и още през пролетта ще имаме нов треньор. Съгласни ли сте ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”