Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот danko_sot » 20 дек 2011 00:45

Селекцията е изключително важен процес за всеки отбор. В последните години ние все взимаме уж качествени играчи, но селекцията ни е слаба. Първо- много е важно да се вземат играчи но само на точно необходимите постове и второ- много е важно тези играчи да са мотивирани да играят за ЦСКА и то поне за 2 години минимум. За съжаление шефовете на ЦСКА опорочават каквато и да било селекция в последните години. Те купуват класни играчи(понякога), но на кило и освен това тези играчи не са съобразени с нуждата от футболисти в тима до голяма степен. За съжаление в ЦСКА се управлява лошо. Цари една дезоорганизация и хаос на всички нива. Последният пример е с напускането на Караджата без пари. Томи Костадинов също можеше да получи шанс. Витае една обреченост в тима и аз понякога дори си мисля, че селекцията е без значение, докато не се оправят нещата в клуба като организация, професионализъм и всеки един служител да си е в гьола и да си знае работата. Това е най-важното, а Титан вече трета година не могат да го направят. Тази година вече си мисля, че ще им е последната, особено, ако ЦСКА не стане шампион. Натискът към тях ще се усили отново, а и Борисов наскоро каза, че е съгласен да продаде ЦСКА, стига да се появи сериозен кандидат
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 20 дек 2011 16:13

danko_sot написа:Селекцията е изключително важен процес за всеки отбор. В последните години ние все взимаме уж качествени играчи, но селекцията ни е слаба. Първо- много е важно да се вземат играчи но само на точно необходимите постове и второ- много е важно тези играчи да са мотивирани да играят за ЦСКА и то поне за 2 години минимум. За съжаление шефовете на ЦСКА опорочават каквато и да било селекция в последните години. Те купуват класни играчи(понякога), но на кило и освен това тези играчи не са съобразени с нуждата от футболисти в тима до голяма степен. За съжаление в ЦСКА се управлява лошо. Цари една дезоорганизация и хаос на всички нива. Последният пример е с напускането на Караджата без пари. Томи Костадинов също можеше да получи шанс. Витае една обреченост в тима и аз понякога дори си мисля, че селекцията е без значение, докато не се оправят нещата в клуба като организация, професионализъм и всеки един служител да си е в гьола и да си знае работата. Това е най-важното, а Титан вече трета година не могат да го направят. Тази година вече си мисля, че ще им е последната, особено, ако ЦСКА не стане шампион. Натискът към тях ще се усили отново, а и Борисов наскоро каза, че е съгласен да продаде ЦСКА, стига да се появи сериозен кандидат

Много точно казано !
За мен Титан-ите или не могат или не искат да се справят с нещата в ЦСКА, прекалено много време мина от както те са на власт и хауса става все по голям.Който и футболист да вземем той след 6 месеца или ще е сърдит за нещо или ще бъде продаден някъде защото е показал качества, а така отбор не може да се направи.
Казвал съм го и преди ще го кажа и сега : докато Титан е на власт ЦСКА за жалост няма да стане шампион !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2011 23:06

Joni_ написа:
danko_sot написа:Селекцията е изключително важен процес за всеки отбор. В последните години ние все взимаме уж качествени играчи, но селекцията ни е слаба. Първо- много е важно да се вземат играчи но само на точно необходимите постове и второ- много е важно тези играчи да са мотивирани да играят за ЦСКА и то поне за 2 години минимум. За съжаление шефовете на ЦСКА опорочават каквато и да било селекция в последните години. Те купуват класни играчи(понякога), но на кило и освен това тези играчи не са съобразени с нуждата от футболисти в тима до голяма степен. За съжаление в ЦСКА се управлява лошо. Цари една дезоорганизация и хаос на всички нива. Последният пример е с напускането на Караджата без пари. Томи Костадинов също можеше да получи шанс. Витае една обреченост в тима и аз понякога дори си мисля, че селекцията е без значение, докато не се оправят нещата в клуба като организация, професионализъм и всеки един служител да си е в гьола и да си знае работата. Това е най-важното, а Титан вече трета година не могат да го направят. Тази година вече си мисля, че ще им е последната, особено, ако ЦСКА не стане шампион. Натискът към тях ще се усили отново, а и Борисов наскоро каза, че е съгласен да продаде ЦСКА, стига да се появи сериозен кандидат

Много точно казано !
За мен Титан-ите или не могат или не искат да се справят с нещата в ЦСКА, прекалено много време мина от както те са на власт и хауса става все по голям.Който и футболист да вземем той след 6 месеца или ще е сърдит за нещо или ще бъде продаден някъде защото е показал качества, а така отбор не може да се направи.
Казвал съм го и преди ще го кажа и сега : докато Титан е на власт ЦСКА за жалост няма да стане шампион !

Най-големият им проблем е, че през тяхното управление нито един треньор не получаваше необходимия респект от страна на играчите. И това е изцяло вина на титаните. Един единствен Любо Пенев се опита да наложи ред и дисциплина и те се изсра.а върху него.
Докато това не се промени ЦСКА няма да стане шампион, няма и да задържи добрите си играчи. В момента и Стойчо да дойде няма да помогне. Не и с това неуважение от страна на управляващите и играчите към треньорите в отбора.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 дек 2011 23:15

Ами то не случайно Стойчо няма да стане треньор, иначе момента е идеален, той е без отбор, но просто Титан не искат такъв човек начело на ЦСКА и това ме кара да си мисля, че те просто не искат отбора да върви нагоре, а гледат тяхните си неща и далаверки !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 дек 2011 15:45

Хайри се говори, че му изтича договора, ама няма кой да се сети да го вземе. Нали трябва да е някъв чужденец, че да има комисионни. Аз харесвам и Писаров, но в момента не ни трябва такъв тип играч. Освен ако не продадем Делев
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 22 дек 2011 19:46

danko_sot написа:Хайри се говори, че му изтича договора, ама няма кой да се сети да го вземе. Нали трябва да е някъв чужденец, че да има комисионни. Аз харесвам и Писаров, но в момента не ни трябва такъв тип играч. Освен ако не продадем Делев

Само не мога да разбера след темата за "ментето" Зику и вън Титаните от ЦСКА сега и селекция ли започна да правиш ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 дек 2011 12:28

Данко , ясно беше казано , че играчи от българското първенство няма да се взимат.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 дек 2011 00:13

percival написа:
danko_sot написа:Хайри се говори, че му изтича договора, ама няма кой да се сети да го вземе. Нали трябва да е някъв чужденец, че да има комисионни. Аз харесвам и Писаров, но в момента не ни трябва такъв тип играч. Освен ако не продадем Делев

Само не мога да разбера след темата за "ментето" Зику и вън Титаните от ЦСКА сега и селекция ли започна да правиш ?

Да, аз съм новият Димитър Пенев! ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 дек 2011 22:52

След като стана известно кои играчи евентуално ще бъдат наказани след допинг скандала, мога спокойно да твърдя, че това ще бъде най-доброто, което можеше да ни се случи по отношение на състава.
Трима от най-слабите в отбора през есента няма да могат да ни тровят нервите напролет. Моите уважения към Тошко, той беше един истински капитан и сърце на ЦСКА през годините. Но времето му вече мина и просто няма място в първия състав. К. Стоянов направи няколко добри мача, но играта му като цяло беше разочарование. За загубата на почти всички точки през есента носи голяма част от вината. Дано му намерят качествен заместник, от който така или иначе се нуждаехме. Трифонов просто няма какво да го коментирам. Един от най-слабите тази есен. Пълна дупка.
Така че мисля, че все още шансовете ни за титлата за много, много големи. Остава Дуци най-сетне да си свърши работата и да намери необходимите ни играчи и най-вече - заедно с чичо Митко да направят отбор, който може да играе футбол. Успеем ли да вземем мачовете в Бургас и Пловдив, то спокойно мога да кажа, че титлата тази година ще бъде червена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 дек 2011 20:44

ето клипче на чилиеца, трудно ще си направите изводи, ама го вижте. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qN3pA6J543E[/youtube]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”