Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот konvoec » 02 окт 2011 20:12

Lochsof написа:
parvanoff написа:
konvoec написа:Много сме зле в защита, а за Локо да не говорим....

Хей, Коновоец-я да те питам по какво разбра, че сме много зле днес в защита-по 4563 положения пред нашата врата или по 535445 голове, които допуснахме. Я се вгледай малко в играта, а не приказвай общи приказки-ако на мястото на Старокин играеше един стабилен защитник Локо-то нямаше и едно положение да имат...
П.П. Жалко, че толкова малко хора гледат наживо тази прекрасна игра-понеже всички са такива "разбирачи" и стадионОт е празен... Може би тия удари отдалеч са плод на слабостта на Локото-питам някои "разбирачи" или са плод на купен мач-питам други "разбирачи"... ;)

М ДА

Оставя се невероятно бързия и повратлив Преслав Йорданов да ни минава зад гърбовете на защитниците. Преди ние да им вкараме те можеха да го направят и е добре, че Пламен Илиев следи играта и се хвърля за всяка топка, понеже Милиев докато разбере, че някой вече го е разминал и хоп - техен нападател срещу Илиев. Отново имаше пропуски, а играхме срещи отбор, който през първото полувреме освен да изритва напред към нападателите, друго не видях да прави. А тия удари отдалеч са точно плод на това, че те бяха ужасно мудни, никаква бързина в действията им. Като казвам, че сме зле в защита имам предвид играта на целия отбор там. Гаджев не знам колко е дефанзивен халф, но като играе на тоя пост поне да пресира малко?! Лошата игра в защита си проличава най-вече срещу отбори, които играят бързо и ако си гледал Лудогорец точно така ни победиха, с бърза игра. Здравков на полувремето хубаво каза, че целта ни е да владеем топката, но като ни се даде шанс за контра почти винаги осираме, много бавно ни върви играта. Изгубим ли топката никаква преса, дърпаме се назад... Иначе днешния мач беше по-добър от предните, определено, но се чудя доколко това е защото ние играхме много по-добре и доколко заради това, че Локо бяха безобразно зле. И нека запазим добрия тон, аз не те ангажирам с мнението си, нито държа то да е правилното, просто си го изказвам. Моля, не се заяждай!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 02 окт 2011 20:13

аз кво ви казах че ще ги разбием ?! искам от сега нататък да ме слушате и пълна подкрепа и доверие към ръководството и треньора
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 окт 2011 20:14

blue avalanche написа:
runnersa написа:---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Изтрих повечето от стената ти че не може да се пише! ;) Въпроса е а какво да кажем за изказването ти преди мача ви с Разград - ке ви сдерем гъона :mrgreen:
Знаем ви тактиката- след всеки мач в който биете сте най-добрите на света и се базикате с тези дето са предричали че няма да биете а като паднете изведнъж ставате аматъорски отбор и не коментирате собствените си комични изказвания преди мача който сте загубили! :mrgreen:

Ами,реално погледнато,трябваше да ви сдерем гьона.А прогнозите,че Локо ще бие Левски се базираха на ...какво?

[offtopic][/offtopic]Аз не съм от Лудогорец ама от това което видях тези които ви съдраха гиона бяха те! Това какво си си мислил че трябва да стане е друг въпрос! ;) Айде че не ми се занимава с тъпи спорове сега ще гледам 7 часа разлика! ;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 окт 2011 20:14

UltraBlue написа:Казваш имаме проблем на левия бек и Гаджев се задържа там доста често- прави си. Но аз ще попитам защо големият треньор Гонзо мъчи Йовов дефанзивен халф(защо въобще го мъчи да играе :roll: ), мъчи Грийн ЦЗ, вместо просто да си пусне Иво Иванов ЦЗ и използва Грийн и Гадже там, където са силни? :? Къде е Видович- щом Старокин не може, тогава нека се опита друг играч...
Нима само левият бек играе зле? Според мен цялата защита, без изключение, играе на това ниво- може би при Старокин е най-очеизвадно че не може, но и другите са много зле. Тогава идва въпроса- кой ги е привлякъл тези играчи, кой им е объркал тотално схемата и допълнително усложнява нещата? :?
Нима не е очевадно че сме подготвени да играем 50-60 мин. на що годе добро ниво, после никакви ни няма- кой е водил подготовката? Ами ако по някаква уникална случайност бяхме се класирали в групите на ЛЕ тогава какво правехме? те нямаше да могат да вържат и 30 мин. игра...
Не мисля че трябва да има градивна критика... не трябва да разбираш кой знае колко от футбол, за да видиш че Гонзо не става за треньор, и че точно той е най-големият проблем в Левски... и докато той е там ще сме така зле.

Според мен Милиев е добър играч и грешките в защита понякога идват от грешки в халфовата линия, бековете и стремежът за покриване на тези грешки. Коментарът ти за влизането на Иво Иванов е труден за отговор, защото е ясно вече, че въпреки опитите това момче няма да стане играч за съжаление. Взехме го като най-добър централен защитник в България-и на това ако му викаш слаб трансфер. А Райков слаб трансфер ли е? Рисп, Пламен Илиев също ли са слаби трансфери. Засега очевиден провал виждам само в привличането на Старокин, но не съм го гледал в Черноморец подробно и не мога да твърдя категорично това-може и на него да му идва "тежка фланелката"... Моето мнение за Видович е, че е най-малкото по-добър от Старокин, но не се смятам за достатъчно компетентен, за да оспорвам изборът на Гонзо и мнението на половината форум-освен това има и понятието моментна форма...
Всъщност то май няма много смисъл да се пише, след като не виждаш смисъл в градивната критика...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 окт 2011 20:14

Ако направим сравнение между този мач и мача срещу Разград, разликата между двата е в играта на съперниците ни. Срещу добре организирани отбори, когато футболистите трябва да играят малко по-динамично, някои от тях имат затруднения с подаването на топката, с овладяването ѝ и играят без никаква идея, просто се опитват да се освободят от топката. В този мач локомотивците оставяха доста свободни пространства и нашите вкараха 4 гола без много усилия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2011 20:15

TodorT написа:
blue avalanche написа:Към това добавям:
Второто полувреме Гаджев сбърка всички пасове,които можеше да сбърка!
Една измислена засада на Райков,едно нарушение срещу Цветков... :oops:
Арш се лута,защото ги няма асистенциите,които получаваше Дембеле!
Пожалихме Локото през второто полувреме.

Арс е далеч от Дембеле по мое мнение! Холандецът няма хъс в играта, не се опитва да си върне топката от противниковата защита, няма я и скоростта в играта му.... просто Арс е типичната 9-ка, на него трябва да му се подаде на крака/главата и той само да я вкара с един удар! В ЛЕВСКИ няма кой да му подаде по този начин! Арс няма да тръгне да се надбягва с противников футболист- по скоро ще спре и ще подаде! А на ЛЕВСКИ му трябва играч тип Дембеле, а не Арс! ;)

Левски трябва да може да играе с всякакъв вид нападатели.Ами,ако вече не можем да доведем нападател тип "Дембеле"?
ПС.Такъв нападател(като Арс) беше Гонзо.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 окт 2011 20:15

николайщо реанимира Левски и запази главата на говньо . Версиите ще си ги връщаме срещу други отбори .
Смешно първенство с още по смешни отбори , но щом фактите говорят и боговете мълчат ....Левски тази вечер беше като барселона , а буферите сигурно още седмица ще ги болят задниците ....очаквах лягане , ама чак такова ........:)))
Аре говньо , успя да си запазиш поста поне още месец .
Последна промяна от zlobul на 02 окт 2011 20:24, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 02 окт 2011 20:15

от TodorT на 02 Окт 2011 20:09

blue avalanche написа:Към това добавям:
Второто полувреме Гаджев сбърка всички пасове,които можеше да сбърка!
Една измислена засада на Райков,едно нарушение срещу Цветков... :oops:
Арш се лута,защото ги няма асистенциите,които получаваше Дембеле!
Пожалихме Локото през второто полувреме.

Арс е далеч от Дембеле по мое мнение! Холандецът няма хъс в играта, не се опитва да си върне топката от противниковата защита, няма я и скоростта в играта му.... просто Арс е типичната 9-ка, на него трябва да му се подаде на крака/главата и той само да я вкара с един удар! В ЛЕВСКИ няма кой да му подаде по този начин! Арс няма да тръгне да се надбягва с противников футболист- по скоро ще спре и ще подаде! А на ЛЕВСКИ му трябва играч тип Дембеле, а не Арс! ;)

През зимата да си хваща влака и откъдето е дошъл,но Гонзо да му плати билета и да му даде нещичко за храна.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 20:16

UltraBlue написа:Не им знам програмата и къде играят с Лудогорец, и дали са играли с Черноморец още, но ако с тези отбори са домакини може и да е единствената. Само че Литекс този сезон не са нещо кой знае какво- виж вчера Миньор ги изтърва. А и ако си гледал мача ни с тях можеш да си припомниш 2-то полувреме, а и сложи че този мач беше на Герена все пак. Ако мача беше в Ловеч дали щяхме да го вземем, как мислиш? :roll:

Да, разбира се, че го гледах.
Я ми кажи Литекс освен онези 15 минути колко игрово време имаха. И не контролирахме ли мача през цялото време с изключение на онези 15 минути. И не спаси ли Баривиера поне 2 100% положения за гол?
Не знам как би било в Ловеч...
Трябва да се вземат спешни мерки в защита. Това е... не знам.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 02 окт 2011 20:18

от parvanoff на 02 Окт 2011 20:14

UltraBlue написа:Казваш имаме проблем на левия бек и Гаджев се задържа там доста често- прави си. Но аз ще попитам защо големият треньор Гонзо мъчи Йовов дефанзивен халф(защо въобще го мъчи да играе :roll: ), мъчи Грийн ЦЗ, вместо просто да си пусне Иво Иванов ЦЗ и използва Грийн и Гадже там, където са силни? :? Къде е Видович- щом Старокин не може, тогава нека се опита друг играч...
Нима само левият бек играе зле? Според мен цялата защита, без изключение, играе на това ниво- може би при Старокин е най-очеизвадно че не може, но и другите са много зле. Тогава идва въпроса- кой ги е привлякъл тези играчи, кой им е объркал тотално схемата и допълнително усложнява нещата? :?
Нима не е очевадно че сме подготвени да играем 50-60 мин. на що годе добро ниво, после никакви ни няма- кой е водил подготовката? Ами ако по някаква уникална случайност бяхме се класирали в групите на ЛЕ тогава какво правехме? те нямаше да могат да вържат и 30 мин. игра...
Не мисля че трябва да има градивна критика... не трябва да разбираш кой знае колко от футбол, за да видиш че Гонзо не става за треньор, и че точно той е най-големият проблем в Левски... и докато той е там ще сме така зле.

Според мен Милиев е добър играч и грешките в защита понякога идват от грешки в халфовата линия, бековете и стремежът за покриване на тези грешки. Коментарът ти за влизането на Иво Иванов е труден за отговор, защото е ясно вече, че въпреки опитите това момче няма да стане играч за съжаление. Взехме го като най-добър централен защитник в България-и на това ако му викаш слаб трансфер. А Райков слаб трансфер ли е? Рисп, Пламен Илиев също ли са слаби трансфери. Засега очевиден провал виждам само в привличането на Старокин, но не съм го гледал в Черноморец подробно и не мога да твърдя категорично това-може и на него да му идва "тежка фланелката"... Моето мнение за Видович е, че е най-малкото по-добър от Старокин, но не се смятам за достатъчно компетентен, за да оспорвам изборът на Гонзо и мнението на половината форум-освен това има и понятието моментна форма...
Всъщност то май няма много смисъл да се пише, след като не виждаш смисъл в градивната критика...

Е,тук се разсмях искренно,Милиев добър играч. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”