Абе момче, на тебе не ти ли писна да ни мачкат постоянно? Както каза Джонито, винаги правим смешни селекции, но с големите кошници тръгваме и накрая какво? Ти къде ми слагаш головете на Яя Туре, при положение, че той е централен полузащитник. Ама то няма разлика викаш?

Тия играчи трябваше да си останат в отборчетата, нямат класата за Ливърпул. Единственото качествено попълнение е Хосе Енрике и от части Даунинг. Някои тук казаха, че купуват играчи, направили 2-3 силни сезона за отборите си за по 35-40 млн. Да, това е така, но играча ще влезе и ще ти вкара веднага, ще се отрази неговото присъствие на терена. С Керъл вчера какво променихме? Доколкото си спомням Адам с Блекпул му беше първа година в ПШ. На него силния му сезон не е ли един? Или вие така си говорите наизуст. Момчета, отворете си малко очите. Стига с тия фантастики, че Кени щял да ги направи играчи. Толкова си могат, няма какво да ги виним. И аз забелязвам, че прави много късно смените и си мисли, че може да е като Юнайтед - за 10-15 мин. тия "звезди" дето е събрал в отбора да му обърнат и решат мача. Вече като е Крал Кени и да мълчим. Е аз какво да мълча, при положение, че отбора не може да върже два-три паса на кръст. Какво да мълча, че тия британци, дето уж видиш ли имат "хъс" не се бориха за победата. Че "шибаните латиноси" като Суарес си правят положенията и си ги вкарват, а зад тях халфовете си чешат топките. Пууу, аман от вашите фантасмагории тука бе, вижте реалността, тя е мнооооого по-различна от вашите оптимистични прогнози. Има даже нагли, които си мислят, че титлата ни е в кърпа вързана. К'во да го чакам ония Хендерсън? Сумати мачове в ПШ има, а не може да ми облагодетелства цели три положения. И това е капитана на младежкия отбор на Англия? И за тази "звезда" бяха похарчени 20 млн. паунда, че за никакъв чеп не става. Клевърли го пратиха под наем за един сезон и погледни в момента какво прави. На нашия викаш му било неудобно отдясно, та не бил добър. Еми и на Фил Джоунс не му е приоритетен десния бек, но играе безгрешно там, нали? Стю пак се губи, никакъв го няма. Мата влиза и мушка. Агуеро с 4-ти мач, а вече оглавява челните места на голмайсторите. Отделно и хеттрика, който направи. Джеко пък пише четворка на Тотнъм. Какво да говоря аз? Тоя Керъл в контролите го виждам, 'ми той горкия топката не може да си спре. Ама пък и той там "не се напрягал, 'щото видиш ли можел да се контузи (евентуално)".Ама моля ви се бе, стига вече, омръзна ми. Къде да ви попитам вас разбирачите беше тоя британски хъс срещу Стоук? Т'ва, че техните дървари не ни дадоха да си направим атаката. Пюлис не е глупак и виждах, че отбора му се е групирал в защита по великолепен начин. Че ние в тоя мач направихме нарушения колкото тях. Айде сега да псуваме Суарес, че пропуснал. Вие добре ли сте? Как можете да обиждате човека, без който играта ни придобива стила от 80-те.
П.С. Гледам поста е доста голям, едва ли някой ще го прочете.