Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Мнениеот boys85 » 11 сеп 2011 14:56

JimBeam, първо ми обясни какво е "цацка", защото аз такова дума не съм чувал...Второ можем да си пеем каквото си искаме, защото това си е нашият отбор и ние го подкрепяме. Смешно е когато фенове на Цска/Левски от села и паланки го пеят при положение, че нямат нищо общо с тези отбори или най-много им ходят на по 1 мач в годината. Трето никой не е длъжен да ти дава обяснения какво очаква от отбора си в даден мач в първенството. Камо ли да ти иска мнението дали тези очаквания са приложими. Много на сериозно се вземаш...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 сеп 2011 10:33

В Ловеч, както и във Варна е трудно за гостуващия отбор. Моряците тръгнаха неуверено и бяха наказани в края на полувремето. Второто полувреме стояхме по-добре, но никак не ми хареса твърдата ни игра. Ако не бяха грешните ни пасове, нямаше да има нужда и от бързите (понякога доста твърди) фалове, с които да спрем Литекс. Позиционирането без топка също не беше на ниво. Трябва повече движение в градивен план. Няма как да направиш точен пас, през 2-3 футболисти от противниковия отбор. В повечето случай Капитанов, Дончо и Божилов се губеха в защитата на Литекс. А когато бяха свободни нашата игра се вързваше и ме радваше.
Ако искаме да сме сред борещите са за ЕКТ, определено не трябва да почваме гостуванията с полусвалени гащи. В БГ може и да ни се размине ранния гол, но в Европа няма да има прошка.
Хареса ми играта на Литекс, опростено и бързо движение на топката. Създават опасности и всеки трябва да бъде внимателен с тях. За отрицателно време разкриха левия ни бек и му направиха живота тежък.

Голямо БРАВО на феновете ни, създадоха супер атмосфера на стадиона !

НИКАК не ми харесаха оправданията със съдията. Това е признак на слабост. Не той трябваше да вкара за да изравним.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 сеп 2011 10:41

th3_gr3en_rapper написа:Ей мишоци! К'во ми се криете!? Айде този който ми трие коментарите да си покаже носа !!!!

Аз съм този, проблеми ли имаш?! :shock: Сега тръгвам назад да видя какви сте ги писали и ще взема мерки за всичките ви простотии.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 сеп 2011 10:51

roskata21 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=224873
много правилно ;)

Нагло е да искаш втори жълт картон за Сашо Александров при положение, че вече даденият му първи беше абсолютно несъществуващ. Нарочно се спря на 1 място с вдигнати 2 ръце, а Занев беше набрал скорост и изсимулира, защото му свършваха силичките.

А най-нагло е подобно журналистче, което по цял ден се върти около един отбор в България като кученце и с две думи е на хранилка там, да си върти опашката и да се мъчи да си заслужи кокала от господарите си. Подобни журналистчета като тоя прозират отвсякъде.

urkoto

Мнениеот urkoto » 12 сеп 2011 11:11

boys85 написа:
roskata21 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=224873
много правилно ;)

Нагло е да искаш втори жълт картон за Сашо Александров при положение, че вече даденият му първи беше абсолютно несъществуващ. Нарочно се спря на 1 място с вдигнати 2 ръце, а Занев беше набрал скорост и изсимулира, защото му свършваха силичките.

Абе ти имаш ли на идея, че като набереш скорост и най-малкото побутване може да те извади от равновесие? В смисъл - ако си се събличал някога по физкултура, това ще ти е ясно! Отделно мургавия Александров ако иска и в гъза може да си ги вкара ръчичките, фала си е фал. Другото, че на Занев му били свършили силите в 30-та минута няма смисъл изобщо да се коментира - смях в залата
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 12 сеп 2011 11:30

„Наглите от Варна” ореваха света, че съдият ги победил (цитирам дословно капитана им Георги Илиев) в Ловеч. Явно на „Тича” след четири поредни победи тотално са загубили връзка с реалността. И трябва да се научат да губят! Дори и когато съдията прави всичко възможво това да не стане. За какво иде реч: реферът Сашко Костадинов спести чиста дузпа за игра с ръка в наказателното поле на „моряците” и 1000-процентов втори жълт картон на техния бек Сашо Александров. И само секунди по-късно за далеч по-леко нарушение показа такъв на играч на Литекс. И след цялото това бутане треньорът на Черно море Стефан Генов се изтъпанва пред камерите и обяснява, че съдията ги порязал. То бива наглост, бива, ама чак пък толкова.... Вместо да си види отбора, който се прегръщаше всеки път като минеше центъра през първото полувреме и да целуне съдията....

Повече от нагло е да се напише този пасквил от поредното псевдожурналистче на хранилка.Няма нито едно вярно изречение и всичко е извъртяно тенденциозно.Такива дузпи се дават САМО и единствено в България за тазгодишните ни "евробойци",но в Европа никъде не ги дават.Откъсващия се Дончо е спрян от Миланов с вдигнат крак и бутони напред достигащи бедрото на Дончо и това е по-леко нарушение от симулацията на Занев.След върхът на сладоледа че съдията ни бутал не виждам смисъл моряците да пишем и четем този тенденциозен сайт.Давайте да се местим както повечето пловдичани във форум на оле.бг или някъде другаде.Тук се гаврят с нас.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 сеп 2011 11:50

Изобщо не виждам смисъл да се коментира съдията. Човека си свири каквото е видял, не вярвам някой да каже че е повлиял на крайния резултат на мача.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 сеп 2011 11:58

Никой не казва, че съдията е решил мача. Факт е обаче че даде около 15 фаула около наказателното ни поле. Поне половината несъществуващи. От такъв стана и гола. За картона на Сашо нямаше дори и докосване. Пълен абсурд. Играхме зле първото полувреме. Ако не ни бяха отбелязали гол щяхме да играем така и второто. От друга страна никак нямаше да е несправедливо и да изравним. Както и да е, минало. Сега тряскаме Лудогорец и си връщаме позицията. От Литекс, Левски, ЦСКА не е трагедия да се загубят точки при гостуване.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 12 сеп 2011 17:51

Айде стига с тези съдии! Търсете причината в отбора и играта му. Не е имало фрапантни брадви, ние сме си виновни че не създадохме положения, които да отбележим - толкова.
Една загуба и то като гости в Ловеч не е кой знае колко трагична - момчетата да се вдигат и да смачкат разградчани тази неделя!
Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Черно море”