Синьо сърце написа:Извинявайте,че ви питам,ама наистина ли си вярвате,че Стяуа ги е страх,че може да вкарате,на когото си искате,че ще продължите?Че в Румъния ги интересува кои са ЦСКА?Аз бях убеден в победа на сините в Търнава,и на полувремето нямаше какво да се каже...Треньорско безсилие и неграмотност доведе до отпадане!А срещу вас не е някой си,а Стяуа...Зашо мислите,че имате потенциал и треньор,за да ги победите?
Виж ясно е, че поне преди първия мач Стяуа е фаворит, но това не пречи да вярваме в нашия отбор.Ясно е ,че в Румъния се интересуват от ЦСКА, най малкото заради Зику и Мораеш, а и по принцип имаме добри взаимотношения с тях и е нормално да има някакъв интерес, за страх изобщо не става на въпрос, не знам от къде го измисли това.
Моляте също така не си мисли, че след като вие сте отпаднали и сте били слаби всички трябва да сме така, да ясно е ,че нивото на футбола ни е слабо, но все пак ние запазихме отбора и дори и го надградихме и то с не лоши попълнения и аз съм сигурен, че ако оправим Мораеш до тогава определено имаме доста добри шансове да се класираме .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]