Членски карти „Аз съм Левски“
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Членски карти „Аз съм Левски“
Да, благодаря!
-
- Контакти:
Дискусията за членските карти на други балкански отбори ми разбуди любопитството и започнах да се ровя по темата. Не мога да разбера защо в Източна Европа информация за продадени абонаментни и членски карти е толкова трудно откриваема, ако въобще и я има някъде. За клубни карти не намерих нищо, но ми направи впечатление, че за миналия сезон Звезда имат средна посещаемост от малко над 11 000 човека. Повтарям СРЕДНА посещаемост. Това е повече от най-посетения наш мач за сезона. Какво значение има дали по принцип сме повече от тях, като на стадиона сме шепа хора......
-
- Контакти:
Хубава работа,ама...Поръчах,получих мейл за потвърждение и чакам 13 ден.Ни вест ни кост,изключаем написаното в мейла : не е изпратена,обработва се. Кел файда и 50000 карти да са заявени.След като не са изпратени няма и пари насреща.Явно сме си надвили на масрафа и пари не ни трябват. Телефона на феншопа дава непрекъснато заето,а специалния телефон относно членските карти непрекъснато свободно и никой не те отразява.
1000% не съм единствения и съм убеден,че е практика.Несериозна работа....
- LoveAndPeace
- Контакти:
karfiol_petrov написа:Хубава работа,ама...Поръчах,получих мейл за потвърждение и чакам 13 ден.Ни вест ни кост,изключаем написаното в мейла : не е изпратена,обработва се. Кел файда и 50000 карти да са заявени.След като не са изпратени няма и пари насреща.Явно сме си надвили на масрафа и пари не ни трябват. Телефона на феншопа дава непрекъснато заето,а специалния телефон относно членските карти непрекъснато свободно и никой не те отразява.
Поръчал съм я на 1ви , не е дошла все още , не е и в куриера. Ще дойде.
За първи път е , ще си видят и отстранят проблемите.
Да,изнервящо е,ама все пак дали картата е в теб не е толкова важно.Според мен по-важното е да покажем солидна бройка членове,да имаме някаква тежест пред евентуалните спонсори,да видят,че имаме маркетингов потенциал.
Спас какво каза,ако е вярно разбира се-Хуауей като видяха колко публика идва,и признали,че вКитай и на селски мач имало повече.
Спас какво каза,ако е вярно разбира се-Хуауей като видяха колко публика идва,и признали,че вКитай и на селски мач имало повече.
САМО ЛЕВСКИ!
TristaNNN написа:Тия сравнения са хубави и много мотивиращи, признавам, но всъщност кой от тези клубове е опрян до стената на фалита?![]()
Нали разбирате как тези числа ще се променят за Олимпиакос или Хайдук, примерно, ако утре им кажат - Пари нЕма, давайте!
Между другото, Хайдук конкретно са в също толкова тежко състояние някъде от 2005 г.
Popokatepetal написа:Дискусията за членските карти на други балкански отбори ми разбуди любопитството и започнах да се ровя по темата. Не мога да разбера защо в Източна Европа информация за продадени абонаментни и членски карти е толкова трудно откриваема, ако въобще и я има някъде. За клубни карти не намерих нищо, но ми направи впечатление, че за миналия сезон Звезда имат средна посещаемост от малко над 11 000 човека. Повтарям СРЕДНА посещаемост. Това е повече от най-посетения наш мач за сезона. Какво значение има дали по принцип сме повече от тях, като на стадиона сме шепа хора......
А западноевропейските отбори по колко членски карти продават? Без Барса и Реал?
Постижението на Левски е доста добро за източноевропейските стандарти.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

-
- Контакти:
Fbf написа:Popokatepetal написа:Дискусията за членските карти на други балкански отбори ми разбуди любопитството и започнах да се ровя по темата. Не мога да разбера защо в Източна Европа информация за продадени абонаментни и членски карти е толкова трудно откриваема, ако въобще и я има някъде. За клубни карти не намерих нищо, но ми направи впечатление, че за миналия сезон Звезда имат средна посещаемост от малко над 11 000 човека. Повтарям СРЕДНА посещаемост. Това е повече от най-посетения наш мач за сезона. Какво значение има дали по принцип сме повече от тях, като на стадиона сме шепа хора......
А западноевропейските отбори по колко членски карти продават? Без Барса и Реал?
Постижението на Левски е доста добро за източноевропейските стандарти.
Ето например статистика за Германия https://www.statista.com/statistics/595935/german-bundesliga-clubs-member-numbers/. До тука минахме Хофенхайм.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Aма Хофенхайм са от едно село, което като население е 2-3 пъти по-малко от капацитета на стадиона им
Така че едва ли е много релевантно.

Така че едва ли е много релевантно.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Не отваря статистиката. Гореспоменатите, Щутгарт, Шалке 04 и Вердер колко имат например?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС