Много ми е смешно, когато фенове почнат да разправят " а бе вие не знаете какво правим ние за клуба, завиждате ни!". Сякаш те издържат въпросния клуб. Още по-смешно е, когато започнат да негодуват, че ние не сме плащали!!! Запомнете, феновете не издържат клубовете, такава е практиката в България. Клубовете се издържат от заможни бизнесмени, от общини и държавата.
Ся Пеевски дарил 500 000 лева. Аз да попитам откъде има тези пари този? Колко трудов стаж има този? Как е заработил милионите? Кой му е разрешил да върти държавата на малкия си пръст? Не е ли доста гнусно този възпълен човек да се възползва от труда на милиони, изградили "Булгартабак"? Смятам, че с приемането на дарението ФК "Левски" се опозори на ента степен.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- delqnski47
- Контакти:
Martinez1948 написа:Mitata написа:Bernaleo написа:ЦСКА умря 2016, всичко друго е оранжева илюзия...
ЦСКА да не е човек, че да умира, бре?! Фалира едно дружество, нищо повече.
....
ЦСКА беше идея, кауза, идеал.... когато изневериш на тази идея ти я убиваш.Идея беше предадена 2016г. КРАЙ . Акционерното дружество е олицетворение на подхода каква ще е нова ценностна система на клуба, а именно селска-схемаджийска-нагаждаческа.
ЦСКА беше идея. Литекс е цел !!!!
Тука след 4години плюене по ''авиаторите'' и по не припозналите нито един от двата отбора, почва да се говори от ваша страна за ,,ОБЕДИНЕНИЕ''...![]()
![]()
Кой иска да се обединява с вас бе, припоци. Мен лично ме е срам, че съм бил на един стадион с вас и не само, че не искам обединение ами не бих искал да живеем в една държава заедно.....
ЦСКА1948 ако иска подкрепа само трябва да си накупи Животните и Глупендърс.... малко пропаганда и вече и вие ще сте към ''Числото'' , но не си мислете, че ще ви се махне названието припоци... Няма бивши припоци, припока си е припок за цял живот.
Много ми е смешно като прочета ''обединение'' когато става въпрос за клуб с привърженици по-малко от селския отбор на Чукурово.

Последна промяна от delqnski47 на 20 май 2020 16:18, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
Martinez1948 написа:Mitata написа:Bernaleo написа:ЦСКА умря 2016, всичко друго е оранжева илюзия...
ЦСКА да не е човек, че да умира, бре?! Фалира едно дружество, нищо повече.
....
ЦСКА беше идея, кауза, идеал.... когато изневериш на тази идея ти я убиваш.Идея беше предадена 2016г. КРАЙ . Акционерното дружество е олицетворение на подхода каква ще е нова ценностна система на клуба, а именно селска-схемаджийска-нагаждаческа.
ЦСКА беше идея. Литекс е цел !!!!
Тука след 4години плюене по ''авиаторите'' и по не припозналите нито един от двата отбора, почва да се говори от ваша страна за ,,ОБЕДИНЕНИЕ''...![]()
![]()
Кой иска да се обединява с вас бе, припоци. Мен лично ме е срам, че съм бил на един стадион с вас и не само, че не искам обединение ами не бих искал да живеем в една държава заедно.....
ЦСКА1948 ако иска подкрепа само трябва да си накупи Животните и Глупендърс.... малко пропаганда и вече и вие ще сте към ''Числото'' , но не си мислете, че ще ви се махне названието припоци... Няма бивши припоци, припока си е припок за цял живот.
Много ми е забавно, когато някой филмар ми заговори за "идея" и "идеал". За мен ЦСКА беше и си остава просто любимия отбор. Баща ми ме водеше от малък на Армията и поради това съм фен на ЦСКА. Няма нито една друга причина. За кои идеали става дума? На стадионът винаги сме се събрали най-различни хора, с различни възгледи и идеали. Обединявало ни е единствено това, че сме фенове на ЦСКА. Което някой ден пак ще ни обедини. Не с теб, не си нужен на никой!
Последна промяна от CaptainBertorelli на 20 май 2020 16:27, променено общо 1 път.
Хайл Мусолини
ЦСКА умря
Левски вече ще скандират: турци сме
Локо Сф и то умря
Добрата стара Славия остана самичка в София. Кой да предположи?!
Локо Сф и то умря
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Светът се движи от парите, а не от морал и чест.
Скоро едни цесеката ще бъдат обединени, с което ще има буря и в техният лагер и така някой неща около синия ще бъдат заметени.
Скоро едни цесеката ще бъдат обединени, с което ще има буря и в техният лагер и така някой неща около синия ще бъдат заметени.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Бангьоз Павел засмука кешовината на Шиши, но отказал 18 милки в Евро от офшорка

Тоя верно си мисли, че сме тотални будали

Тоя верно си мисли, че сме тотални будали

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
pomiqrat написа:ЦСКА умря
Локо Сф и то умря
Само Славия, але!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Dust написа:Светът се движи от парите, а не от морал и чест.
До вчера твърдеше, че в Джуджи няма морал и чест а сега вече си на 180 градуса

Това. което си цитирал няма нищо общо е твоя идол, а ма си тъп на галош за да го разбереш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Бойко нали им обеща стадион на оранжевите... Тирето нали са истинското ЦСКА ....що тогава плащат наем за армията ? Капиш