Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Мнениеот iliev72 » 18 авг 2016 11:19

ivan56 написа:Общо взето Ганя, разбира от всичко като почнеш от футбол та да стигнеш до космонавтика.
Кво бил казал Киро преди 6 години, щял да развива ДЮШ, еми пребира що има читаво дете при тях.
Колко и как се подготвят там това вече е друга бира.Киро като бизнесмен, просто иска да печели от футбол.
И засега успява, и това не го казвам аз, а хора които са навътре във футболните дела тук.

Дай финансовият отчет на ПФК Лудогрец 1945 АД за 2015 да ти повярваме , че Киро печели от футбола.
Аз вярвам на документи , а не на празни приказки на придворните на Киро !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 18 авг 2016 11:20

Очаквам с нетърпение квалификациите за Световно първенство. Щом "ЦСКА Тире София" са със 9 българи в стартовия си състав бъдещето пред националния отбор е светло, светло та чак заслепява. Да ви имам логиката аз на вас. Разбира се че като няма читави български футболисти ще се взимат чужденци. Или още има неразбрали че българските от това поколение просто не стават.
В Разград в момента се изгражда спортна база за тази цел. Не мисля че ще вземат 10-11 годишни бразилци да ги тренират в школата си. Като имаш базата, като назначиш читави и честни хора в школата си, когато децата играят с удоволствие... предполагам нещата ще се получат. Но за това трябва време, търпение и наистина много работа. Да, и пари трябват.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 18 авг 2016 11:20

MASTER_COOL написа:Естествено, че не работи ! Дори миналата година дубъла на Лудогорец беше предпоследен в Б група ;)

А вие (Литекс), бехте първи до 19 годишните и какво? Нашата школа е много зле в момента идват деца, само защото е ЦСКА. Дано с новия клуб от окръжните и една нормална стратегия след 5-6г. да имаме отбор в А група, с ядро от армейски юноши.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 18 авг 2016 11:22

MASTER_COOL написа:Естествено, че не работи ! Дори миналата година дубъла на Лудогорец беше предпоследен в Б група ;)

А вие в коя група и на кое място бяхте?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 авг 2016 11:23

Що пишеш глупости :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 авг 2016 11:24

Troi4o написа:
СВОБОДЕН написа:
HekakaB написа:
СВОБОДЕН написа:Честита победа. Въпреки, че не ги харесвам. Мисля, че ако не ги подценят на реванша, ще се класират без проблем. Чехите в момента не са във фома, а според мен и треньорът им не е в час. Чудя се това дърво Кешарю какво прави тук. За тези пари беше длъжен да вкара и да реши мача. Въпрос на доста сериозна и продължителна дискусия е каква е ползата за футбола в България от влизането в ШЛ на този съставен почти изцяло от чужденци отбор. Защото ползата за Домусчиев е ясна, ама за футбола в България не е.

От Левски каква е ползата за футбола в България?Колко читави футболисти сте произвели последните години?Кръгла нула.Айде гледайте си ваща кочина.Оставете хората да си работят както намерят за добре.Като сте по-добри покажете как се прави.Ама не сте.Само на приказки сте големи.Като дойде време да показвате нещо на стадиона, нито футболисти имате, нито публика.Устите ви са много големи обаче.Само по това сте гранд, по реване.Аман от мрънкалници.

Като не ги разбираш нещата защо пишеш? Левски съществува над 100г. и дал поколения добри футболисти за България. Прочети малко футболна история и ще видиш. Сега няма такива. Но кой има? Литекс(lвизирам отбора до миналата година) имаха най-силната школа за България след падането на комунизма и даваха голяма част от футболистите за националния отбор. Но резултата от това е четвърто или пето мсто в квалификационните групи и безславно отпадане. Специално за Лудогорец, те в момента са най-богатия клуб у нас. Но вместо да инвестират тези пари в детскоюношески школи, те избират по лесния път да купуват чужденци на килограм. Докато Виктория Пилзен не правят така. Те може сага и да отпаднат, но отборът им е съставен предимно от играчи от бивша Чехословакия. Припомням, че и Чехия и Словакия бяха на Евро 2016г, а ние бяхме пред телевизорите. Изводите всеки може сам да си направи.

http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 79&page=47
Прочети малко в линка, стига писа глупости. Такава база Софийските отбори нито един няма, няма и да има скоро. Деца от школата ще се появят. На 6ти септември Минев, Марселиньо, Дяков и Стоянов нали ще играят за национала. Това ти е четвърт отбор. Кво повече искаш? Вземи отиди си купи билет за Люксембург, нали искате национален отбор. Да, ама не. Ще ревете пак, че били 40лв билетите под козирката, пък не играели и т.н. Мен ми писна да ходя, да крещя цял мач и в продължението да викаме кур за бфс и оставка, а фалшивата коса ако е у випа да си чепка у носо. На Лудогорец на мачове ходя вече от няколко сезона. Не съм някакъв луд привърженик, но съм съпричастен с отбора и това, което правят. Отделно публична тайна, е че не Разград, а отбор от един съседен до Разград град трябваше да е на тяхно място сега, но преди 6 години един дебел чичка не даде на Киро отбора. Сега заради същия този дебел чичка въпросният отбор вече рита по селата (име няма да споменавам сам се сети). Да се върнем на Разград. Разликата между Левски и Лудогорец знаеш ли каква е? Едните играят, другите не. Отидеш, гледаш им мач правят атака. Гледаш атаката знаеш, че всеки момент може да стане нещо, не като останалите ни отбори жалки да чакат там нещо центриране, хаотично, случайно и на късмет топката да влезе. Отделно съм родом от североизточна България.Предимно на евромачовете ходя,защото нещата така се завъртяха,че сега съм в София. И на мачове на герена съм ходил, когато ми се гледа футбол. На Левскито чужденците са ментета свободни агенти, на Разград са дадени пари, които в момента се избиват и дават резултати. И стига викахте, че в отбора са турци. Няма резани карабини в отбора, има в града. И вместо да викате, че са турци, вземете се замислете, ако щеш една декларация напиши до управляващи във връзка и бягането на българското население от североизточна България. Кой има интерес и защо се допусна, евентуално решения да се даде за бъдеще? И два сезона стана не се научихте, че се пише креНвирш. Големите родолюбци иначе сте били.

Дето се вика, омръзна ти да ходиш на мачове на Левски и да викаш к. за БФС, пък Левски сега са без пари, нямат отбор и губят. Друго си е да ходиш на мачове на Лудогорец. те сега са богати, купуват класни играчи, побеждават. Класически фен не на отбор, а на победа. Доста такива има в България не от днес. Още от времето когато БКП взима властта създава се отбор под шапката на армията който с държавна подкрепа печели повечето отличия. И феновете на победата се появяват. Що се отнася до играчи от школата на Лудогорец, ще говорим като видя такъв.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 авг 2016 11:24

River Plate написа:А вие (Литекс), бехте първи до 19 годишните и какво? Нашата школа е много зле в момента идват деца, само защото е ЦСКА. Дано с новия клуб от окръжните и една нормална стратегия след 5-6г. да имаме отбор в А група, с ядро от армейски юноши.

Ще те разочаровам. Но твоя "ЦСКА" няма никакво бъдеще ! Изобщо не се надявай, че ще прескочи някога А ОФГ !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2016 11:27

iliev72 написа:
v.r.s. написа:
iliev72 написа:
Аврамов написа:Поздрави и честито на всички българи! Само можем да се радваме и гордеем, че имаме такъв отбор!

Обясни защо да се радваме на този отбор като той с нищо не помага развитието на футбола в БГ ?!

От доста време чета подобни глупости, че Лудогорец вредят на българския футбол, тъй като не залагали на български играчи, няма излезли футболисти от школата и т.н.
На кои български играчи да залагат в момента за влизане в групите на ШЛ или ЛЕ, след като няма класни такива и резултатите в ЕКТ, на развиващите българския футбол ЦСКА, Левски и другите са показателни за това. Не, че и те нямат достатъчна бройка чужденци, но това е друга тема. И как искате да имат футболисти от школата си, след като отборът започна развитието си от около 5-6 години, които са недостатъчно да изкарат футболисти в представителния отбор. За това ще са необходими поне още толкова, за да може децата, които тренират в школата, да достигнат до възраст и необходимото ниво за да играят в отбора. А когато имат за пример подобни футболисти, макар и чужденци, това ще е добре за тях, тъй като има от кого да се учат и попиват футболни умения. Така, че и класните чужденци не са нещо лошо, а напротив. И накрая, но не на последно място, този отбор подпомага българският футбол с точките и коефициента, които носи за българският клубен футбол и ако имахме поне още един отбор като тях, след някоя и друга година можеше да участваме не с един, а с два отбора в турнира за ШЛ.
Така, че ако искате футболът ни да се развива, не се опитвайте да дърпате Лудогорец надолу и да падне на ниското ниво на вашите отбори, а изисквайте от ръководството на вашите отбори да работят, както се работи при тях и да достигнете тяхното ниво.

Нали 6г обират каймака на ДЮШ от цяла България.Едва ли в България няма талантливи деца , но за да ги развиеш и наложиш се иска смелост , а физкултурника винаги бил мижитурка и такъв ще си остане.Много е по лесно да вземеш готови играчи вместо да се опитваш да развиваш свои и да ги налагаш в първият отбор.За такива неща се искат топки и да си мъж , а физкултурника не е нито едно от двете.

Точно това казвам, че за да се развият тези деца и юноши е необходимо време. На едно дете на 10-12 години му трябват около 8-10 години за да придобие нужното ниво, което да му позволи да играе със самочувствие в представителния отбор. А когато тези деца има от кого да се учат на футбол е още по-добре. На Литекс, колко години им трябваха, докато започнат да вадят футболисти от школата си?
Така, че школата на Лудогорец би трябвало да даде резултат след още няколко години и тогава вече ще може да се говори дали е успешен този проект или не.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 авг 2016 11:30

Доброто възпитание изисква да честитя победата на "Лудогорец". Нямам впечатления от мача, защото гледах доста по-класните отбори на "Порто" и "Рома". По мое скромно мнение резултатът 2:0 гарантира на 70-80 % влизане в групите на ШЛ. ... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 авг 2016 11:32

Ако Кешеру не беше направил онзи пропуск с глава, сега нещата щяха да са почти напълно ясни, но ще трябва да се свърши още малко работа в реванша. 2-0 е добър аванс, но и коварен. Все пак очаквам "Лудогорец" да вкарат и в Чехия, а не ми се вярва да допуснат 4.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Лудогорец”