Какво е твоето мнение- Трябва ли Левски да напусне ППЛ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ММ1914 написа:CSKA 78 написа:Ми...според теб какво ще се случи, ако трябва да изплащате неустойка на играчи, на рекламодатели и спонсори?!![]()
Новата ви трибуна също няма да се изплаща, ако не играете футбол! Ако сега напуснете първенството, догодина ще започнете от В група! Така че...![]()
Както вече написах, аз чакам кога ще напуснете първенството, за да отворя шампанското!
Я помисли малко, знам че ти е трудно, но ще помагам.![]()
Дали в нашите договори, подписани през лятото на 2015 и зимата на 2015 година е залегнала клаузата за участие в новосъздадената през 2016г. нова лига? Отваряш ли шампанското, ама пенливото вино не е точно шампанско /Шампан - Франция/. Кой каза че няма да играем футбол? Напускаме новосъздадената ГМО-лига и участваме във В или Б, как ще ни спрът, още Б не е попълнена. Вратички винаги има. Литекс като ги изхвърлиха от А сега къде ще играят? Вие няма да плащате, пък ние да плащаме, така ли. Щом има компромис за едни, ще има и за други. ББПП ще клекне, щом за петолъчката клекна ще клекне и за нас.
muzovir написа:Колега ММ1914 ти си като Матросов на амбразурата.
Какво е твоето мнение- Трябва ли Левски да напусне ППЛ?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
CSKA 78 написа:ММ1914 написа:CSKA 78 написа:Ми...според теб какво ще се случи, ако трябва да изплащате неустойка на играчи, на рекламодатели и спонсори?!![]()
Новата ви трибуна също няма да се изплаща, ако не играете футбол! Ако сега напуснете първенството, догодина ще започнете от В група! Така че...![]()
Както вече написах, аз чакам кога ще напуснете първенството, за да отворя шампанското!
Я помисли малко, знам че ти е трудно, но ще помагам.![]()
Дали в нашите договори, подписани през лятото на 2015 и зимата на 2015 година е залегнала клаузата за участие в новосъздадената през 2016г. нова лига? Отваряш ли шампанското, ама пенливото вино не е точно шампанско /Шампан - Франция/. Кой каза че няма да играем футбол? Напускаме новосъздадената ГМО-лига и участваме във В или Б, как ще ни спрът, още Б не е попълнена. Вратички винаги има. Литекс като ги изхвърлиха от А сега къде ще играят? Вие няма да плащате, пък ние да плащаме, така ли. Щом има компромис за едни, ще има и за други. ББПП ще клекне, щом за петолъчката клекна ще клекне и за нас.
Да, голям си "умник", направо пращиш от акъл!![]()
Ако съзнателно се откажете от първенството, тази година за вас няма има футбол! Това е според правилата на БФС и УЕФА! Догодина започвате от В група, а може и да е А областна по новите правила от миналата година!
![]()
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
muzovir написа:Имам чувството, че завиждаш на ЦСКА, че бяха във "В" група.
ММ1914 написа:muzovir написа:Имам чувството, че завиждаш на ЦСКА, че бяха във "В" група.
Да. Аз имам приятели ЦСКА-ри. Тръпката във В е нещо ново, водят се деца, всички празнуват. В двата колоса на България, нищо че са на глинени крака, сме преситени и разглезени от успехи, да не в последните години, но колко са хората които са на стадиона само заради успехите - много. 4-5 успешни мача и веднага стадионите се пълнят с ученици, бащи с деца. Смисълът на скапаната игра е че е заради хората, заради тръпката, не заради помиярите в ложите, които притежават един клуб. Той не е техен, клубът е на хората, с начина на управление на едни клуб, с начина на действие на собствениците се възпитават и малките зрители. Това се забрави. Когато пиша за морал, това е защото го мисля, не е защото искам да видя ЦСКА ощетен.
muzovir написа:ММ1914 написа:muzovir написа:Имам чувството, че завиждаш на ЦСКА, че бяха във "В" група.
Да. Аз имам приятели ЦСКА-ри. Тръпката във В е нещо ново, водят се деца, всички празнуват. В двата колоса на България, нищо че са на глинени крака, сме преситени и разглезени от успехи, да не в последните години, но колко са хората които са на стадиона само заради успехите - много. 4-5 успешни мача и веднага стадионите се пълнят с ученици, бащи с деца. Смисълът на скапаната игра е че е заради хората, заради тръпката, не заради помиярите в ложите, които притежават един клуб. Той не е техен, клубът е на хората, с начина на управление на едни клуб, с начина на действие на собствениците се възпитават и малките зрители. Това се забрави. Когато пиша за морал, това е защото го мисля, не е защото искам да видя ЦСКА ощетен.
Тук си много прав! Поздравявам те. Аз ходя на стадиона и с двете ми деца и никога преди не съм виждал толкова деца там, защото и други родители си водят децата! Това е най- големият плюс за ЦСКА, а не спечелването на купата!
ММ1914 написа:CSKA 78 написа:
Да, голям си "умник", направо пращиш от акъл!![]()
Ако съзнателно се откажете от първенството, тази година за вас няма има футбол! Това е според правилата на БФС и УЕФА! Догодина започвате от В група, а може и да е А областна по новите правила от миналата година!
![]()
Подаваме документи за участие в Б група, не се отказваме от първенството. Доколкото схванах от всичките им глупости участието във висшата им лига е по желание. Участваме просто не е във висшата им лига и те го духат с едни пари от Домуса, консолидираме публиката, участваме в Европа, колкото и слабо да е участието. Играем си за купата като отбор от Б група. Не се притеснявай, ти как мислиш дали в България правилата се променят само за вас? За нас ще го направят отново. Кой е преебан накрая- всички ние, пак няма да има правила, а ще се правят според отбора. Щом аз мога да го измисля това на прима виста, то юристите в клуба ще могат и по-добри варианти да измислят.
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, drvasko98, ElCochino, W84me и 30 госта