slash1912 написа:iliev72 написа:realist явно с теб имаме различно понятие за време.За мен е временен срив е да загубиш 2-3 мача , а те са последни след половината шампионат.
След временен срив може да отпаднеш от купата , но не да си последен след 19 кръга не е временен срив.И половината мачове се загуби.
Ако това е временен срив значи наистина говорим за различни неща и имаме различни мерки.
Този отбор на Дортмунд колко години беше на върха и мачкаше с красив футбол и печелеше купи?Всяка година продаваха по един основен футболист-Бариос,Кагава,Шахин,Гьотце,Левандовски.За колко пари бяха купени тези играчи и колко донесоха в касата на клуба?Дали ако това беше направил Лебеда,сега някой щеше да го закача?Аз съм фен и на Дортмунд,да си ме видял някъде да искам оставката на Клоп?
Още след първите 3 слаби мача щяха да му искат оставката дори и повече да беше направил.Кагава и Шахин къде сега а
Реалиста, временен срив имаха този сезон Барса , Реал и Байерн като загубиха по няколко мача.А това на Борусия си е калпав сезон заради опита на Клоп да възроди кариерите на Шахин и Кагава.