Херо се показа като един женски полов орган. Нищо повече.
2 години го гонят и го молят да бъде треньор, а той "усещал, че не бил желан". Гонзо бил казал нещо в някакво интервю след мач, това го било засегнало. За Пепе Мурсия били направили тва и тва, пък за него не искали... Представи си, той иска да го третират и да се държат с него, като все едно е наместник на Господ.
За разлика от Херо, Гонзо седи и работи в много тежки условия, в които другите треньори, включително и Херо, големия левскар, не искат да работят.
Кой нормален отбор гони половината си състезатели през зимната пауза. Представям си какви "звезди" би довел Херо и то през зимата, които струват 0 лева... С Черноморец видяхме какви селекции правеше за 0 лева. Открива по 1 добър играч на 10 много слаби.
Херо отказа на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Херо захапа Гонзо
Бате, Херо и да се върне, с това управление, с тия задкулисия - няма да се оправите.
YA GUNNERS YA
Re: Херо отказа на Левски
Много сте ми първосигнални ! До вчера чакахте Херо като месия , а сега гроздето се оказа кисело и го плюете . Херо е най - добрия действаш български треньор . Оказа се , че единствения му недостатък е , че не е вкарвал голове на ЦСКА . Никой , уважаващ себе си специалист , няма да се съгласи в работата му да се меси един примат с ниско чело и огромно его . Никой такъв няма да иска да става изтривалка на мустакатия клонинг на Бай Ганьо и да бъде употребен и изхвърлен . Херо постъпи като мъж и човек . На тия , които не го разбраха , ще честитя новия - стар треньор , инженер Георги Иванов . Под неговото ръководство празниците при нас ще продължат .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Гонзо да се маха веднага от Левски !
Докато Батков и Гонзо са в Левски няма да ги гледам на стадиона - на 200 метра живея от Г.Аспарухов - досега не съм изпуснал мач на любимия ми отбор даже и тренировките!
Докато Батков и Гонзо са в Левски няма да ги гледам на стадиона - на 200 метра живея от Г.Аспарухов - досега не съм изпуснал мач на любимия ми отбор даже и тренировките!
Последна промяна от balef на 18 дек 2014 13:21, променено общо 1 път.
Демек, Херо искал да върши и работата на Гонзо, а от Гонзо се искало само да му се обажда по десет пъти на ден, да пита има ли нужда от нещо. На Гонзо не му харесала идеята и Херо решил, че след два месеца ще си измие ръцете с него. По принцип са прави и двамата, ама така е, като имаш два лева бюджет и 20 началника.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Blue Warriors
- Контакти:
Гонзо само създава впечатление на мъжкарче, ама за мен е просто един селянин.Никога не гледа хората в очите, гледа в земята като говори с някого, няма уважение към околните и съм на мнение, че той е виновен поне с 20% за състоянието в което е клуба.
от samo_levski на 18 Дек 2014 12:16
Херо се показа като един женски полов орган. Нищо повече.
2 години го гонят и го молят да бъде треньор, а той "усещал, че не бил желан". Гонзо бил казал нещо в някакво интервю след мач, това го било засегнало. За Пепе Мурсия били направили тва и тва, пък за него не искали... Представи си, той иска да го третират и да се държат с него, като все едно е наместник на Господ.
За разлика от Херо, Гонзо седи и работи в много тежки условия, в които другите треньори, включително и Херо, големия левскар, не искат да работят.
Кой нормален отбор гони половината си състезатели през зимната пауза. Представям си какви "звезди" би довел Херо и то през зимата, които струват 0 лева... С Черноморец видяхме какви селекции правеше за 0 лева. Открива по 1 добър играч на 10 много слаби.
А Гонзо какви е довел,някакви некадърни и то с големи заплати.Педро,Огнянов,Крумов,Димов,Белаид,Илиев,Домо,Амари са тези за които се сещам за нула време,а ако се замисля.....? Той си няма на представа футболисти с какви качества,ще свършат работа за отбора и как така сега ще освободи 7-8 и ще вземе 4-5,а в Левски няма конкуренция и никаква резервна скамейка.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
По принцип и без Херо ще си стъпите на краката, но с него вероятно щеше да е по-бързо. Той наистина има нюх за кадърни чужденци.

Old_death написа:Много сте ми първосигнални ! До вчера чакахте Херо като месия , а сега гроздето се оказа кисело и го плюете . Херо е най - добрия действаш български треньор . Оказа се , че единствения му недостатък е , че не е вкарвал голове на ЦСКА . Никой , уважаващ себе си специалист , няма да се съгласи в работата му да се меси един примат с ниско чело и огромно его . Никой такъв няма да иска да става изтривалка на мустакатия клонинг на Бай Ганьо и да бъде употребен и изхвърлен . Херо постъпи като мъж и човек . На тия , които не го разбраха , ще честитя новия - стар треньор , инженер Георги Иванов . Под неговото ръководство празниците при нас ще продължат .
Глупости! Питайте хората от Амкар Перм дали смятат, че е добър треньор

Иначе останалото е вярно - Гонзо не желае да дели с никой властта си на Герена, което е чудесна новина за нас, червените фенове

CSKA69 написа:Old_death написа:Много сте ми първосигнални ! До вчера чакахте Херо като месия , а сега гроздето се оказа кисело и го плюете . Херо е най - добрия действаш български треньор . Оказа се , че единствения му недостатък е , че не е вкарвал голове на ЦСКА . Никой , уважаващ себе си специалист , няма да се съгласи в работата му да се меси един примат с ниско чело и огромно его . Никой такъв няма да иска да става изтривалка на мустакатия клонинг на Бай Ганьо и да бъде употребен и изхвърлен . Херо постъпи като мъж и човек . На тия , които не го разбраха , ще честитя новия - стар треньор , инженер Георги Иванов . Под неговото ръководство празниците при нас ще продължат .
Глупости! Питайте хората от Амкар Перм дали смятат, че е добър треньорВзе отбор, завършил 4-и предния сезон и замалко не изпадна - толкова за добрия треньор Херо
![]()
Иначе останалото е вярно - Гонзо не желае да дели с никой властта си на Герена, което е чудесна новина за нас червените фенове
Всеки има право на мнение . За мен като треньор Херо е на светлинни години пред инженера . Бях много скептичен , когато се заговори за идването му на Герена . Пределно ясно ми е огромното его на Гонзо и желанието му да се бърка навсякъде . От другата страна стои Тара и стремежа му да търси бушони . Херо не се вписваше в цялата тая обстановка . Съвсем нормално е да откаже , когато не е са одобрени изискванията му за селекция и състав . В продължение на около двадесет години гради имидж в гилдията и няма да го захвърли току така . Сините може много да се пенят за финансовите му изисквания , но в Черноморец той работи и се доказа при тотална липса на пари . Радвам се , че работата между тях се разсъхна . Херо бе човека , който щеше да ги стабилизира . Празниците и серията ще продължат !

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.