ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА София - Левски София
Добра тренировка за нашите второто полувреме след 0-2.
- levskar_95
- Контакти:
Да се чуди човек как някога Мирко Вучинич е търкал скамейката заради Божи 86 в Лече....
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Вижте, че Велев и Гаджев не могат да направят двойно подаване, а какво да искаме за нещо по-сложно, като например гол 

levskar_95 написа:Да се чуди човек как някога Мирко Вучинич е търкал скамейката заради Божи 86 в Лече....
Далеко е бил от чалгарките...
- milen.hristov
- Контакти:
TodorT написа:milen.hristov написа:Neron написа:Испанското "треньорче" малко прилича на Ратко Достанич и на вид и на резултати.
Те и Лудогорец не тръгнаха по-добре...
Милене, как може да сравняваш Лудогорец с ЛЕВСКИ.Там имат класни състезатели, дълга скамейка, ще се вземат в ръце и ще започнат да играят тяхната си игра. В ЛЕВСКИ вратарят бе резерва в Славия, Радослав Димитров е ненужен, Балтанов дойде от отбор в Б група, Сърмов е доказано дърво, Домовчийски се видя, че не става нищо от него и в Ботев, и в Черно море, но го взеха да води атаката на ЛЕВСКИ, Гаджев не можа да си намери отбор и се върна при нас....
Осъзнаваш ли какви играчи има в момента ЛЕВСКИ ?! И те са титуляри !!!
Тошко, опитвам се да гледам със сините очила, за съжаление не виждам за сега друг изход освен да се доверим на Гонзо и екипът му.
Последна промяна от milen.hristov на 27 юли 2014 21:22, променено общо 1 път.
Само аз ли забелязах колко му беше смешно на белаид. Боли го х*я че Левски губи нали на края на месеца ще си вземе хилядарките.
- we are the champions
- Контакти:
we are the champions написа:Победа за ЦСКА с 2 гола разлика.
Толкова сте ми ясни колкото и слаби

levskar_95 написа:mad butcher написа:Е вече ми писна да ви тупаме![]()
![]()
И Зимбру така....
Ама Зимбру не можа да ги бие, пич.

Съединението прави силата!
Офтопик:
къде играем следващия кръг?
Аниенте се понрави,но го извадиха,оставиха Бедоя,аз сега разбрах кой е с номер 10,незабележим!Божидар Краев щеше да се справи по-добре!