[center]

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
doktora25 написа:Мечтан старт, хареса ми играта, взехме си своето. Понеже повечето от вас са скептични в треньорските качества на Льов ще кажа, че експериментът да излезем без типично (като качества) крило и без типичен бек се оказа повече от успешен. Само не ми хареса, че Клозе не влезе през второто полувреме. Сега моментът бе подходящ.
Балкански Орел написа:Tobacco написа:Ние? Не знаех че България участва на МондиалаИли си шваба?
Тука им жабари, шваби, кокошки, рози, лалета и прочие.Жалко, това Световно отново напомни на истинските българи сред какви родоотстъпници сме заобиколени.Гледайте си Световното кефете се, ама такива подметки където слагат чужди флагове и викат за някакви страни, които даже ни ненавиждат...
Wincky написа:Ти българин ли си или? Кои сте вие? Вие съвсем ме втрещявате вече...
doktora25 написа:Балкански Орел написа:Tobacco написа:Ние? Не знаех че България участва на МондиалаИли си шваба?
Тука им жабари, шваби, кокошки, рози, лалета и прочие.Жалко, това Световно отново напомни на истинските българи сред какви родоотстъпници сме заобиколени.Гледайте си Световното кефете се, ама такива подметки където слагат чужди флагове и викат за някакви страни, които даже ни ненавиждат...Wincky написа:Ти българин ли си или? Кои сте вие? Вие съвсем ме втрещявате вече...
Почвате да ме ядосвате вече. Какъв родоотстъпник, какви 5 лева? Достатъчно съм писал по други теми какво трябва да се промени в държавата, при това в крайно националистически дух. Какво толкова лошо има, че подкрепям и харесвам даден отбор? Никога не бих подкрепял чуждестранен клубен или национален отбор, играещ срещу наш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост