Middlesbrough написа:Няма по нагли от феновете на Реал , бат Станко да знаеш
Нека, нека
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:Няма по нагли от феновете на Реал , бат Станко да знаеш
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Middlesbrough написа:Няма по нагли от феновете на Реал , бат Станко да знаеш
Нека, некаОт всички, които останаха, те са ни най-благоприятния вариант за съперник
Ако се срещнем, по стар реалски обичай, Моуриньо ще знае стартовия състав една седмица преди мача
![]()
![]()
Цяла седмица ще има да си тренираме върху слабите им места в стартовия състав
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
CTAHKO написа:Middlesbrough написа:Няма по нагли от феновете на Реал , бат Станко да знаеш
Нека, некаОт всички, които останаха, те са ни най-благоприятния вариант за съперник
Ако се срещнем, по стар реалски обичай, Моуриньо ще знае стартовия състав една седмица преди мача
![]()
![]()
boabbb написа:CTAHKO написа:Middlesbrough написа:Няма по нагли от феновете на Реал , бат Станко да знаеш
Е, та вие друго освен центрирания и гнясане на топката тренирате ли, бе![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100hajitsu написа:Айде радвайте се и не се изхвърляйте предварително, само това ще ви кажа.![]()
[wrapimg=]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/6436_643171859086847_6148436308761776077_n.jpg[/wrapimg]

daniel875 написа:Деца, не виждам да съм казал нещо невярно, но обиждате наред един или друг. Когато "Лудогорец" игра с "Лацио", се оляха доста от вас, че Синьо сърце бил такъв, онакъв... Човекът има пристрастия. Това е нормално. Неговото е най - нормалното нещо на света. При мен е малко по - различно, но не забрявайте, че трофеите на Моуриньо са постигнати в много голяма степен с измама. Ако не го признавате, значи така ви е удобно. Хич не е случаен фактът, че хванаха "Порто" в манипулации. Моуриньо изобщо не може да се сравнява с Бенитес. Вторият е много повече от първия, но когато печелихте купи с ди Матео и Бенитес, пак ги критикувахте. Сякаш те не постигнаха най - сериозните успехи в клубната ви история. Моуриньо е никой в сравнение с тях. Титлата в Англия се купува, но трофеят в Европа се печели с класа. От снощния мач се видя, че вие я имате, гостите - не. Моуриньо няма класа, той е един бандит.
Харесвайте си Моу, но на мен не ми харесваше и харесва това, че редовно критикарствахте срещу горепосочените треньори. Радвам се на успехите, които постигнахте в последните години, ще е така и при краен успех сега.
Не виждам проблем, но явно доста от вас са станали запалянковци от вчера на тима, както е и с "Лудогорец". Нормално. Новите отбори бързо трупат привърженици, но после тя ще изчезне. Футболът от много години е една голяма заблуда - букмейкъри, уговорки на всевъзможни нива.
usurper написа:Вярно, че след тази победа ни е приповдигнато настроението, ама не трябва да подценяваме нито един отборКамо ли пък Реал...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Нещо много ви порасна работата и давате примери от миналия век, а премълчавате за боя дето ядохте лятото, нищо, че беше в приятелски мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост