XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 2:0

Мнениеот kev1n » 04 мар 2013 12:24

кога ли ? ;д бате.. ;д недей говори глупости ;д мача с черноморец в бургас през есента ? ;д нещо за гола да ми кажеш ? :) чу ли някой да реве ? :) и то за каде каде по-явна грешка.. ;д попринцип съдиите не подпират лудогорец.. и последния мач го доказа.. ;) не може хора с по 1о-12 нарушения да се сърдят на жълт картон.. ;д или да нямат картон изобщо.. ;д смея да твърдя, че съдията спаси морето от резултата който предположих аз - 0:4, 0:5 :) искам само да попитам.. някой който е гледал мача, най-яростния фен на Черно Море да е дори - мислиш ли, че Морето заслужаваше победа ? :) отговрете ми само на тоя въпрос.. ;) и ще се разбере дали сте с очила или не.. ;д дори вие самите ще го разберете..

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 мар 2013 12:27

Ron Jeremy написа:Tsonpen ти по физическо събличал ли се разбирачо ? Ти като подпиране какво очакваш да ви свирят пет дузпи ли?

tsonpen сега отива да направи обичайния си 7 километров крос. А ти също може да потърсиш текст как се приема, че топката е напуснала терена, когато не го е напуснала. Както казах, може и аз да не съм прав, но искам доказателство! ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 04 мар 2013 12:38

Действително и аз се надявах съдията да свири в наш ущърб , да даде дузпа срещу нас ( ако може несъществуваща) и въпреки това а победим заслужено . Наистина смятай докъде сме стигнали ... :|

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 04 мар 2013 12:55

За топката: http://www.livestrong.com/article/41592 ... in-soccer/
секцията Player Location:
Whether the ball is in play or out of bounds depends only on the position of the ball. A player can have a part of her body outside the goal or touch line and still play the ball.

Демек - зависи само от позицията на топката. Не на играча. В баскетбола е друго!!!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 мар 2013 13:49

entwickler написа:За топката: http://www.livestrong.com/article/41592 ... in-soccer/
Whether the ball is in play or out of bounds depends only on the position of the ball. A player can have a part of her body outside the goal or touch line and still play the ball.

Демек - зависи само от позицията на топката. Не на играча. В баскетбола е друго!!!

Мерси! За пореден път се оказва, че боравенето с факти е присъщо в голяма степен на феновете на Лудогорец.

Ивайло Лудогорец написа:Действително и аз се надявах съдията да свири в наш ущърб , да даде дузпа срещу нас ( ако може несъществуваща) и въпреки това а победим заслужено . Наистина смятай докъде сме стигнали ... :|

Така е. Трябва да ни разсипят от съдийски произвол за да няма упреци.

Ron Jeremy,
Докато тичах се сетих, че си прав. Не съм се събличал по физическо. Преобличах се. Но в известна степен съм притеснен ако ти си се събличал и някой ти е създал грешна представа за този предмет ;)

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 04 мар 2013 15:11

Феновете на Лудогорец..Моля спрете се. Значи вчера седях между вас в сектор B блок 3 най-отгоре. Никой до мен не разбра че съм МОРЯК но понеже ни бяхте набутали в нещо подобно на затвор а и аз си обичам СВОБОДАТА затова седнах между вас. И искам да кажа само няколко думи. Имате стадион приказка....публика СЕЛЯНИ на 1000%. До момента в който вкарахте гола всички до мен си мислеха че пак ще ви праснем. ВСИЧКИ ваши фенове честен кръст. Набожен съм и за това го казвам. Нашите фенове бяха глупави с някои скандирания по ваш адрес например като това че ви наричаха Турци..за мен това не е правилно и аз се разграничавам от това тяхно поведения макар да съм Истински МОРЯК и да си обичам отбора. Друго което направи на мен впечатление но и на тези които стояха до мен ,хората от Разград....абе момчета Петев колко време ще ви е треньор не разбрах че e в ХИМНА ВИ и се пее за него...??? Ако го смените утре и Химна ли ще си сменяте. ??? Чудна работа.))) както и да е..за 1гол всички около мен бяха единодушни че имаше нарушение.....казвам и повтарям никой не знаеше че съм от Черно Море...и нямаше как да го докажа все пък не съм глупав в устата на вълка да извикам само Черно море...)) не че нямаше ако бяхме вкарали но това е друга тема)) За това предлагам да погледнете реално какви сте и защо никой не ви уважава истински. Това е от мен. Заради агитката на някакви измислени Софийски отбори че са диви трябва и другите да страдат. Това е позор господа от Лудогорец. Ние не сме криминалния контингент на Варна. Може да има подпийнали момчета но затова сме там да гледаме за реда. За мен това вчера бе ГЕНОЦИД към човешката същност......това място наречено трибуна за гости. Иначе като футболни качества наистина ни превъзхождахте и за това ви честитя победата.

KellyB

Мнениеот KellyB » 04 мар 2013 15:16

tsonpen написа:
entwickler написа:За топката: http://www.livestrong.com/article/41592 ... in-soccer/

Мерси! За пореден път се оказва, че боравенето с факти е присъщо в голяма степен на феновете на Лудогорец.

Ивайло Лудогорец написа:Действително и аз се надявах съдията да свири в наш ущърб , да даде дузпа срещу нас ( ако може несъществуваща) и въпреки това а победим заслужено . Наистина смятай докъде сме стигнали ... :|

Така е. Трябва да ни разсипят от съдийски произвол за да няма упреци.

Ron Jeremy,
Докато тичах се сетих, че си прав. Не съм се събличал по физическо. Преобличах се. Но в известна степен съм притеснен ако ти си се събличал и някой ти е създал грешна представа за този предмет ;)

Няма да ти казвам колко съм се събличал по физическо и колко бягам на ден, ама ти наистина се вживяваш като Матросов на амбразурата, когато става въпрос за Лудогорец. Как можеш да казваш на черното бяло? Всички вече виждат авантите за Лудогорец, защото мачовете се дават по телевизията, ако не знаеш де...
P.S. Да ти обяснявам ли кой е Матросов?

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 04 мар 2013 15:35

Patriot и аз бях в същия сектор и блок . Защо твърдиш че хората са селяни ? И не вярвам да са смятали че ще паднем с оглед на играта , която са наблюдавали.
И другото което е , дори да беше с фланелка на ЧМ , щеше да си тръгнеш жив и здрав убеден съм 100 % . Това е разликата , че хората в Разград ходят да гледат футбол , а не да се псуват , бият , чупят , пият и т.н.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 04 мар 2013 15:37

Е ... винаги може да има някое изключение , дошло от съседно село ...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 мар 2013 15:42

Ивайло Лудогорец написа:Patriot и аз бях в същия сектор и блок . Защо твърдиш че хората са селяни ? И не вярвам да са смятали че ще паднем с оглед на играта , която са наблюдавали.
И другото което е , дори да беше с фланелка на ЧМ , щеше да си тръгнеш жив и здрав убеден съм 100 % . Това е разликата , че хората в Разград ходят да гледат футбол , а не да се псуват , бият , чупят , пият и т.н.

Вярно е. Можеше да кажеш, че си моряк и никой нямаше нищо да ти стори. Случвало се е и на мачове на ЦСКА и Левски. Нямало е нужда да трепериш и да се криеш. Проблем е имало само ако се правят провокации.
Да питам - някой знае ли каква беше групичката от деца, доведена от един от треньорите на ДЮШ на Лудогорец в А сектор, в която имаше деца с шапки на Черно море. Естествено, никой не ги закачи за нищо. Беше добър символ на толерантност.

Между другото, в А сектор настроението беше победно от първия съдийски сигнал и вярно, че бяхме далеч, но никой не се е усъмнявал в редовността на гола.

Върни се в “Лудогорец”