tzvetan_tee написа:Ама ти си с промит мозък бе момче!!!
1. Свитият юмрук също е обиден жест.
2. На видео записа се видя как сваля шапката на полицая.
3. Има огромна разлика между, това което е използвал Даксон и това което е използвал доброто момче Тошко Янчев. Можеш сам да провериш, не говори на изуст! А относно Гара Дембеле съм сигурен, че не си гледал видеото, защото ако беше го направил нямаше да напишеш такава простотия. И все пак Гара Дембеле беше наказан 3 мача за това, че е "дръпнал" страничен съдия и то по видео запис. Присо за директен червен картон (2 мача наказание), жест към публиката и удар по длъжностно лице получава същото наказание... ето това е да си фен на цска, наглостта няма граници!
1.Бе момче, аз не съм този с промития мозък, който пише за средни пръсти - къде го виждаш този среден пръст? Ти си лъжец и манипулатор!
2.На видеото се вижда как фръква фуражката на някаква чичка-ченге -
ама, ако и шапка му е свалил смятам, че е добър маниер и показва какъв джентълмен е Приската, а през това време влачат професионалния футболист сякаш е убил президента на САЩ.
3.Какви разлики, какви 5 лева - тоя не е наказан за повече от 1 мач, а дали имаше и толкова бе момче!
Колкото до Присо - наказан беше за 2 мача за ЧК и още 2 мача за непристойно поведение, което прави 4 мача, а прословутата Гара за колко е наказан - дърпа СЪДИЯ, а не противников играч?!
Писна ми от наглите ви оправдания и абсолютно нулевата компетенция бе момче с промито мозъче.