II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 авг 2012 01:47

Безумно слаб мач между 2 посредствени отбора . Много брак в действията на двата отбора . Малко повече брак имаше в действията на Черноморец , който владееше инициативата до 70-а минута . ЦСКА поведе без да е направил и една сериозна атака . Дянков си отбеляза автогол при една съвсем безобидна ситуация . Вместо да изчисти спокойно топката в тъч или ъглов , той тръгна да я спира със шпагат . Закачи терена с бутоните и вместо да спре топката я чукна към вратата . До почивката ЦСКА рядко минаваха центъра , но и Черноморец показа тотална липса на идея в атака . До 70-а минута картинката беше същата . ЦСКА се беше окопал , почти не атакуваше ... а Черноморец не знаеше какво да прави когато мине в половината на червените . Всичко най-интересно беше сътворено от Уатара който развинти Бандаловски . След пореден негов пробив се стигна до корнер , при който защитата на ЦСКА проспа центрирането . Боли овладя на гърди и след това отбеляза . След гола Черноморец тръгна тотално в атака ... но резултата беше обратен . Отвориха се много пространства в защита и тогава ЦСКА създаде най-чистите положения в мача - пропуск на Присо на почти празна , удар на Карачанаков в гредата и удар на Шеридън с глава покрай вратата . Черноморец спечели няколко опасни свободни удара около наказателното поле на ЦСКА ... но ясно се видя , че в отбора няма и половин изпълнител на статични положения . На няколко пъти съм писал , че евентуалното привличане на Христо Янев ще помогне много на Черноморец ... ако той днес беше играл в един от давата отбора , то този отбор щеше да спечели мача .
И ако мача беше много слаб , то съдийството беше ... ами нямаше такова . Чернодрешкото не чувал за авантаж ( в това отношение ощети и двата отбора ) , почти през цялото време свиреше неадекватно . Ту пускаше откровено груба игра , ту даваше нарушения за абсолютно чисти шпагати . Страничните съдии по правило вдигаха флагчетата едва след като главния съдия беше направил отсъжданията ... Не знам дали е свирил в полза на 3-и отбор , но и Черноморец и ЦСКА имат право да недоволстват . Малко повече отбора на Черноморец . Спестен червен картон на Карачанаков за ритане без топка при спряна игра . Бандаловски направи 4 груби влизания с бутоните напред без да му бъде направена забележка ... накрая получи картон за задържане на Уатара за фланелката ( 3-то му поред такова действие ) . При един шут към вратата на ЦСКА остана съмнение за игра с ръка на защитник , но от моята позиция не мога да твърдя нищо категорично . А едва ли ще се появи читаво повторение на ситуацията . Стойчо Младенов поне 3 пъти нахлу на терена ( без да му бъде направена забележка ) , а поведението на Нанков ... ами ако на негово място беше Херо , щяха да го накажат поне до края на полусезона .
ЦСКА - имаше късмет през първото полувреме , през второто късмета ги напусна . До 72-та минута нямаха смислена атака . Младенов определено беше излязъл за 0:0 .
Черноморец - това е един от малкото мачове , който отбора не спечели заради Херо . Грешен състав , закъснели смени , а едната от тях направо беше в полза на ЦСКА . До влизането на Филипов като десен бек , Карачанаков беше тотално обезличен от Терзиев . След като Филипов зае позицията на Терзиев , всичко най-опасно бе създадено от Карачанаков . На дясното крило беше поставен Балджийски , който се провали напълно на тази позиция . Дори и не напълно подготвения Даниел Младенов , щеше да е 2 пъти по-добър вариант . Същото се отнася и за Румен Трифонов , който със сигурност щеше да е по полезен от фигуранта Гаел Нландулу ( или както там му е фамилията ) . Една основна причина Черноморец да не спечели мача , бе именно Херо .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 авг 2012 01:53

terrorist написа:Гледах мача слабички сме няма кво се лъжеме, най -слаби бяха Анисе и Присо, докато при Анисе- стресиран ли беше ,освиркванията ли му повлияха, то този Присо за мен е направо некадърник, този път Шеридън добре заедно с Карачанаков и защита добре, понеже бях и пролета на мача, цаците ми се видяха много много по-слаби

И двата отбора бяха много по-слаби в сравнение с пролетта .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 авг 2012 01:55

Милиционерски произвол.. това е коментара ми за мача
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 авг 2012 01:58

GOLEADOR написа:
petkan написа:Не, не става въпрос за уговорки, покупки и тем подобни. Тази вечер играха два отбора, които нямаха и три точни поредни паса. Никаква идея как да играят, как да стигнат до голово положение и, ако такова се отвореше, правеха невъзможното, за да не вкарат. Пример - Присо! Втори пример - автоголът на Траян Дянков.
Та вие дори, когато паднахте пролетта в Бургас, показахте далеч по-стойностен футбол! А нашите, с този състав въобще не ги виждам :(

За Черноморец не коментирам,но ЦСКА сега е по-разбит от колкото миналия сезон (а тогава отбора бе оглозган).Заради неадекватното управление сме на този хал,че да имаме футболисти,а да не могат да играят в срещите на отбора!Аз от този състав на ЦСКА красива игра не очаквам,искам само Стойчо да ни държи близо до върха и когато нещата дойдат по местата си,да може да атакуваме титлата.

Каква титла приятелю ... в този си вид , дори класиране в тройката е химера за вас . А колкото до Черноморец - класиране в 6-та ще е успех при сегашното положение .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот mistreated » 20 авг 2012 08:59

Искам си Акаунта написа: Каква титла приятелю ... в този си вид , дори класиране в тройката е химера за вас . А колкото до Черноморец - класиране в 6-та ще е успех при сегашното положение .

По принцип си прав до частта "в този си вид". ЦСКА няма да е все "в този си вид". Още в началото на септември ще имаме достатъчно на брой играчи, от които треньорът да избира най-добрите в момента. Дали ще покажат по-добри качества от сегашните тепърва ще разберем, но поне избор ще има, за разлика от моментното положение.
Да не говорим, че след очакваните промени ЦСКА най-вероятно ще изглежда много, много по-различно напролет. Още повече, че ще сме и с най-леката програма с нито едно гостуване на силен отбор.
Точно това има предвид човека, като казва, че целта е Стойчо в сегашното положение да се опита да задържи възможно най-близо в точково отношение отбора до челниците. 5-6, че дори и 7 точки разлика до края на есента може да се наваксат през пролетта. Убеден съм в това.
Така или иначе поне за мен титлата не е на дневен ред. Най-важното нещо е в този клуб да се въведе ред. Да дойдат нови собственици, които знаят какво правят. Да спрат глупостите спрямо други клубове и играчи. Най-после поне малко ЦСКА да заприлича на европейски клуб в организационно отношение. Защото другото ще дойде лесно в последствие.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 09:29

Равенството е най-резонното нещо в този мач. Два посредствени отбора играха снощи. Не искам да се ангажирам в това, кой е бил по-слабия или респективно по-силния отбор. За разлика от мача през пролетта и двата тима са направили мощна крачка назад. Поне аз не ги виждам в петицата с тази игра. Но нека не бъдем и крайни. Имаше светлина в тунела и тя идваше от Карачанаков ( ЦСКА) и Уатара, ( Черноморец). Това са играчите, за които ще се говори. В последните минути мачът заприлича на руска рулетка. Когато Херо заигра с двама нападатели опасностите пред нашата врата нарастваха лавинообразно. Противно на всяка логика - продължавахме да бъркаме в контакта с мокри ръце, а идеята Черноморец да вкара втори гол се беше превърнала във "фикс" такава...дори и да бяхме получили 5 такива в нашата врата. И нямаше да съм далеч от истината, ако Присо, Килиън-Шилето и Карачанаков си бяха изиграли положенията...На мен обаче болката след този мач ми е друга. Нашите "милиционери" ни накараха да се чувстваме, като престъпници на Лазур. Факта, че не ни позволиха ( в последния момент въпреки уговорката ) да се вкарат факлите, димките и конфетите, факта, че се нареди жандармерия с щитове зад гърбовете ни и по пътеките с презумпцията за престъпни намерения от наша страна поне на мен ми дойдоха в повече. Закарах щерка си и племенника ми на мач, а се чувствахме, като затворници. Мерките им ( свръх изопачени) щяха да имат резон, ако имаше равнопоставеност в тях. Не може да пребъркват мен и децата ми и да виждат в копчетата на дънковите ми гащи заплаха за сигурността, а в началото на второто полувреме пукот, факли и димки от сектора с привърженици на ЦСКА да спират мача за 2-3 минути. Недоумявам. Бяхме с извити ръцете, а за запалените от младите ни момчета 3-4 факли, които някак си "влезнаха" на стадиона да имаме потърпевши и задържани...
Както и да е. За мен беше нарисуван още един абсурд във футболната ни татковина, но вече не се изненадвам. Жалкото е, че демонстрацията на сила и "строгост" не идват на правилното място. Футболния мач трябва да бъде празник е. Под достойнството ми е да бъда озверяван и то в момент, когато зъбките ни бяха предварително избити. От свои...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2012 09:38

Най-важното нещо е в този клуб да се въведе ред. Да дойдат нови собственици, които знаят какво правят. Да спрат глупостите спрямо други клубове и играчи. Най-после поне малко ЦСКА да заприлича на европейски клуб в организационно отношение. Защото другото ще дойде лесно в последствие.

С това няма как да не се съглася. И не веднъж съм писал, че на практика и вие и ние имахме общо негодувание, но се дърлихме по-скоро заради ината си. И волю-неволю прикривахме грешките на ония, които сведоха нещата до степен да гледаме два посредствени отбора снощи.
Иначе: Нещо, което ми направи добро впечатление след мача...Бандаловски ( сам ) отиде в сектора с привърженици на ЦСКА и си хвърли фланелката там след, което му бе...върната. Някой не я прие. Това беше похвално. Но пък - Бандаловски сътвори голямата простотия - от яд да я захвърли на земята. :o Момчета. Няма футбалер, който да заслужава лудостта ни и на тези всичките, които си трошим нервите и ходим по мачове. Няма такъв. Всички са плюнки.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 20 авг 2012 09:43

Дано някак излъжем обезкървения Локо Пд и след това да картотекираме новите, че с тоя състав мамата си трака! Присо е просто отчайващо слаб!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 авг 2012 09:50

ntodorov написа:
Най-важното нещо е в този клуб да се въведе ред. Да дойдат нови собственици, които знаят какво правят. Да спрат глупостите спрямо други клубове и играчи. Най-после поне малко ЦСКА да заприлича на европейски клуб в организационно отношение. Защото другото ще дойде лесно в последствие.

С това няма как да не се съглася. И не веднъж съм писал, че на практика и вие и ние имахме общо негодувание, но се дърлихме по-скоро заради ината си. И волю-неволю прикривахме грешките на ония, които сведоха нещата до степен да гледаме два посредствени отбора снощи.
Иначе: Нещо, което ми направи добро впечатление след мача...Бандаловски ( сам ) отиде в сектора с привърженици на ЦСКА и си хвърли фланелката там след, което му бе...върната. Някой не я прие. Това беше похвално. Но пък - Бандаловски сътвори голямата простотия - от яд да я захвърли на земята. :o Момчета. Няма футбалер, който да заслужава лудостта ни и на тези всичките, които си трошим нервите и ходим по мачове. Няма такъв. Всички са плюнки.

Не мога да коментирам случката покрай Бандаловски, защото не съм видял какво е станало, но със сигурност и той е доста изнервен покрай всичко, което се случва в ЦСКА. Въпреки това НИКОЙ няма право да хвърля фланелката на земята.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 20 авг 2012 10:36

ntodorov написа:Равенството е най-резонното нещо в този мач. Два посредствени отбора играха снощи. Не искам да се ангажирам в това, кой е бил по-слабия или респективно по-силния отбор. За разлика от мача през пролетта и двата тима са направили мощна крачка назад. Поне аз не ги виждам в петицата с тази игра. Но нека не бъдем и крайни. Имаше светлина в тунела и тя идваше от Карачанаков ( ЦСКА) и Уатара, ( Черноморец). Това са играчите, за които ще се говори. В последните минути мачът заприлича на руска рулетка. Когато Херо заигра с двама нападатели опасностите пред нашата врата нарастваха лавинообразно. Противно на всяка логика - продължавахме да бъркаме в контакта с мокри ръце, а идеята Черноморец да вкара втори гол се беше превърнала във "фикс" такава...дори и да бяхме получили 5 такива в нашата врата. И нямаше да съм далеч от истината, ако Присо, Килиън-Шилето и Карачанаков си бяха изиграли положенията...На мен обаче болката след този мач ми е друга. Нашите "милиционери" ни накараха да се чувстваме, като престъпници на Лазур. Факта, че не ни позволиха ( в последния момент въпреки уговорката ) да се вкарат факлите, димките и конфетите, факта, че се нареди жандармерия с щитове зад гърбовете ни и по пътеките с презумпцията за престъпни намерения от наша страна поне на мен ми дойдоха в повече. Закарах щерка си и племенника ми на мач, а се чувствахме, като затворници. Мерките им ( свръх изопачени) щяха да имат резон, ако имаше равнопоставеност в тях. Не може да пребъркват мен и децата ми и да виждат в копчетата на дънковите ми гащи заплаха за сигурността, а в началото на второто полувреме пукот, факли и димки от сектора с привърженици на ЦСКА да спират мача за 2-3 минути. Недоумявам. Бяхме с извити ръцете, а за запалените от младите ни момчета 3-4 факли, които някак си "влезнаха" на стадиона да имаме потърпевши и задържани...
Както и да е. За мен беше нарисуван още един абсурд във футболната ни татковина, но вече не се изненадвам. Жалкото е, че демонстрацията на сила и "строгост" не идват на правилното място. Футболния мач трябва да бъде празник е. Под достойнството ми е да бъда озверяван и то в момент, когато зъбките ни бяха предварително избити. От свои...

Принципно и да имате уговорка с полицаите пак могат да ви направят номер, както са ви направили. Нашите въобще не се съобразяват с ушетата, влизат си по техните начини :lol: .
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!