Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот Nuke » 25 юли 2012 13:02

Аз гледам футбол, предимно. Интервюта-между другото. Интересува ме Левски да побеждава, а не какво е ял Батков или къде го сърби Тонев. Тия теми ги оставям на теб.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 13:06

Nuke написа:Аз гледам футбол, предимно. Интервюта-между другото. Интересува ме Левски да побеждава, а не какво е ял Батков или къде го сърби Тонев. Тия теми ги оставям на теб.

В такъв случай да не си посмял да ми правиш рецензии на коментарите , защото аз за разлика от теб , освен че гледам мачовете на отбора , живо се интересувам и какво става в клуба , така че си гледам отзиви , интервюта , пресконференции , та дори и част от тренировките на отбора. Няма как старши треньора да каже часове преди втория официален мач на Левски , че няма равностойна конкуренция на определени постове и ние да сме спокони .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 25 юли 2012 13:07

Така може да нареждаш на някой роднина, не на мен. И аз не обичам да попадам на твоите плювни постоянно, но съм принуден-живеем в свободна страна!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 25 юли 2012 13:12

Абе злобул нали в форума си много отворен.Защо не отидеш на стадиона и не викаш против "Тонио и Динио".Само не ми излизай с оправданието за "наркоманите от СЗ"

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 13:31

flo написа:Абе злобул нали в форума си много отворен.Защо не отидеш на стадиона и не викаш против "Тонио и Динио".Само не ми излизай с оправданието за "наркоманите от СЗ"

Ми да ти кажа , въпрос на време е целия стадион да ревне против тоньо и доньо , като вълната ще дойде пак от сектор А . Да не говорим , че предимството на интернет за този род действия е в пъти по-голямо , защото дава възможност за трибуна която е следена от доста по-голяма общност , в която попадат дори преките ръководители или казано по-просто -хората от които зависят нещата . Иначе за стадиона си прав , да викнеш против тия на този етап е равносилно на самоубийство , а и "викането" не е начина , прекалено е примитивен. Иначе тия за които спомена , до онзи ден взимаха пари от гонзо за да си мълчат , сега предполагам са се преориентирали бързо в обстановката и са намерили "друг спонсор" т.е. взимат от друг , защото много бързо "клекнаха" по казуса Шишков например.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 25 юли 2012 14:47

Zlobul пич намали негативизма неможах даже да се насиля да ти прочета целите "романи" от такива "анти всичко" няма никва полза. Като не те кефят тоньо моньо и тн. ходи ги псувай в сектор А. Тука форумни драми да развиваш никва полза. На всички ни е ясно, че отбора игра много слабо ма що пък да не изчакаш да минат 2-3 месеца преди да изсипваш 3 тона глупости кой кво казал по интервютата.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2012 14:50

Заради 10 страници запълнени с едно и също от един и същ човек (не ми се изрежда пак какво е писал) много хора ще спрат да влизат във форума или подфорума на Левски, защото в която и тема да си се чете яко хейт!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 14:52

Nikona написа:Zlobul пич намали негативизма неможах даже да се насиля да ти прочета целите "романи" от такива "анти всичко" няма никва полза. Като не те кефят тоньо моньо и тн. ходи ги псувай в сектор А. Тука форумни драми да развиваш никва полза. На всички ни е ясно, че отбора игра много слабо ма що пък да не изчакаш да минат 2-3 месеца преди да изсипваш 3 тона глупости кой кво казал по интервютата.

Щото когато се обърне каруцата , пътищата са много , а това че не кой да е , а точно старши треньора говори за такива проблеми вече би трябвало да ви даде наклона на оная работа , закво иде реч .

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 25 юли 2012 15:08

zlobul, наистина накърти вече от храчки по отбора във всяка под тема, не им писва само на 2-3 да четат едно и също

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 25 юли 2012 15:10

zlobul написа:
Nikona написа:Zlobul пич намали негативизма неможах даже да се насиля да ти прочета целите "романи" от такива "анти всичко" няма никва полза. Като не те кефят тоньо моньо и тн. ходи ги псувай в сектор А. Тука форумни драми да развиваш никва полза. На всички ни е ясно, че отбора игра много слабо ма що пък да не изчакаш да минат 2-3 месеца преди да изсипваш 3 тона глупости кой кво казал по интервютата.

Щото когато се обърне каруцата , пътищата са много , а това че не кой да е , а точно старши треньора говори за такива проблеми вече би трябвало да ви даде наклона на оная работа , закво иде реч .

Дам точно тук надувайки главите на всички преди мача за които всички сме нервни е мястото.......И точно пък ти ще ми дадеш наклон на почерка като се държиш нагло и назидателно във място което влизам да се забавлявам.

П.П. Това ми е последния отговор на разговора с теб та няма смисъл да ми отговаряш просто и аз както посъветва другите ще те блокна за да не ти чета мненията.
Bye Bye and have a nice day.
Изображение

Върни се в “Архив”