Обичам Левски написа:ralka_levskarka написа:Обичам Левски написа:Срещу кого ни е следващата контрола ??
Черноморец (Одеса)
Имали уточнена дата ?
5, следващият мач май беше на 7 с Гьор или нещо такова
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:ralka_levskarka написа:Обичам Левски написа:Срещу кого ни е следващата контрола ??
Черноморец (Одеса)
Имали уточнена дата ?
Обичам Левски написа:Илиан ще избистри състава във контролите
ralka_levskarka написа:Обичам Левски написа:
Май само ти искаш Йовов ама нали си големия оптимист
Къде го пишеТи честно, добре ли си? Какво лошо, има, че е поиграл, след като няма да е титуляр в официалните мачове? Божеее..
Обичам Левски написа:Илиан ще избистри състава във контролите
Обичам Левски написа:ralka_levskarka написа:Обичам Левски написа:Май само ти искаш Йовов ама нали си големия оптимист
Къде го пишеТи честно, добре ли си? Какво лошо, има, че е поиграл, след като няма да е титуляр в официалните мачове? Божеее..
Няма да забравя как съботира Костов не го искам тоя
eelche написа:1.Искахме юноши от старшата - е,Илиан пуска в стартовия състав 3-ма:Ц.Тонев,Ивелино Иванови Антонио Вутов.
2.Илиан залага на модерната в европейския футбол 4-2-3-1 и тук още повече печели уважението ми.При цялото ми уважение към Дрийм Тийм-а на Мъри,амаа не може да играем в 1 и съща схема от 2005/06![]()
3.Все се надявах ръководството да се разбере със Сюлеймани Диамутен.При първия си мандат начело на Левски нашия бивш изпълнителен директор Георги Иванов,имаше такова текучество на кадри,че просто не ми се коментира.To толкова играчи минаха през първия отбор,толкова футболисти си развалиха формата,а този футболист си личи,че има хляб в него и му се играе,защото е ИГРАЧ.Футболист със 100 и кусур мача с Серие А и ние решаваме да го махаме,при негова алтернатива Иво (Главата,Фейсбука) Иванов и Данчо Милиев![]()
Очаквам убедителна и нападателна игра в стил Левски на Гунди,Соколето и компания и победа с поне 3-4 гола за моя любим отбор.
САМО ЛЕВСКИ! ! !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта